reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bentula, ja niestety nigdy nie doszlam do takiego etapu ciazy i Ci nie pomoge. Moze cos sie rozciaga/rozszerza ? Osobiscie dla swietego spokoju pewnie bym pojechala na ip.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny proszę powiedzcie mi,wczoraj wieczorem bolal mnie brzuch przez trzy godziny,dzisaj sytuacja sie powtorzyla,do tego bola mnie krzyże,zarzylam o 20 nospe forte i dwa magnesy forte,ale jakos nie pomaga,mam sie czym martwić,przypominam ze jestem w 17 tyg,ciazy,z gory dziękuję!

Bentula, przede wszystkim nie martw sie kochana na zapas[emoji8] wiem ze ciezko ale pozytywne myślenie robi swoje. Odpoczywaj jak najwiecej, nie szarżuj a bedzie dobrze[emoji6]

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Nie dziwie sie, taka dieta jest naprawde mocno wymagająca i trudna. Sama bym nie wiedziała jak sie przestawić tak w 100%...

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.
To nie jest trudne,tak sie tylko wydaje. Przez kilka lat bylam na diecie bezgl.wtedy ciezko bylo cos kupic bez glutenu i bylo duzo drozsze niz teraz ale pozniej dr.pozwolila mi powoli wprowadzac gluten i skoro nie mam zadnych objawow wyniki sa w porzadku to nie rezygnuje ze wszystkiego.

Bentula mozliwe ze macica sie rozciaga. Jestem na tym samym etapie i czasami mam bole ale to chwilowe.

xnw43e3k256g9p2p.png

Cześć dziewczyny witam się na inny wątku ale poradziła mi ovli22 żeby tu do was przyjść bo macie większą wiedzę. Jestem (jeszcze)w 3 ciąży i mój endokrynolog powiedział ze na 99 % mam Cushing'a. Faktycznie objawy pasują sama go podejrzewam. Natomiast gdy się go ma ciąża się nie rozwija bo ta choroba zabija zarodka. Czy jest tu ktoś z was z Cushingiem ? Mam już synka zdrowego którego uznaje za chodzący cud.
Witaj, niestety nie znam się i nie pomogę, ale może ktoś inny coś podpowie [emoji4]
To jeszcze musimy byc cierpliwe chwile, bo na razie w przepisowym czasie biel ;)
Ale jutro postaram sie wynikać pozytyw!

Cześć nimiti!! :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Kciukam za pozytyw [emoji110]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Liluli chwilowe,to znaczy ile trwają?,niestety teraz doszedł ból żołądka,zastanawiam się czy to nie wirus,naprawdę sie martwię!

Bentula - ja w 18/19 tyg ciazy trafilam w koncu na ip bo mialam podobne objawy do Twoich. Nie moglam sie obkrecic ani chodzib bo bolalo. Bardziej z jednej strony. U mnie z prawej. Staralam sie nie panikowac ale jak po 3 dniach zaczelam wymiotowac i bolal mnie zoladek to pojechalam na ip. Diagnoza - zapalenie wyrostka i skierowanie na chirurgie. Tam na szczescie okazalo sie ze to nie zaden wyrostek tylko zum. Dali mi duomox i po 2-3 dniach wszystko przeszlo. A nic mnie nie pieklo ani nic. Nigdy bym nie pomyslala ze mam infekcje ukladu moczowego. Strachu sie najadlam co nie miara. Moze zrob jutro podstawowe badanie z krwi i z moczu

Kitki kochana,teraz mi wreszcie przeszło,od wczoraj tak mam,ze najpierw bola brzucha,potem krzyży,a na koniec przez godzine glosne boruczenie brzucha i ból żołądka,na moje nieszczescie moj lekarz przyjmuje dopiero w piatek,mam nadwrazliwosc jelita,i zastanawiam sie czy to nie ma wplywu,na poczatku czuje pustkę w żołądku więc jem,nie za dużo,dwie kromeczki,a potem i tak czuje bol jakbym byla glodna,napewno skonsultuje to z lekarzem,bo dzisaj tez myslalam ze w koncu wyladuje w szpitalu,dzieki za wsparcie!jutro będę bała sie wieczora ;-)

reklama
Lilia
emoji173.png
co u Ciebie Skarbie?

Lamia?, Lumia?, Avitka?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
U mnie czas się dłuży okrutnie!!! Myślę teraz czy iść dzisiaj na badania do lab. czy jutro bo na głodno mam straszne torsje i nie wiem czy dam radę dziś. Odkładam to zawsze ile się da!!!
Czytam i strasznie wspõłczuje tego co teraz muszą niektóre z Was przechodzić:-(
Bentula mnie też bolał i boli nieraz brzuch i bok i burczy mi w brzuchu. Mówię o tym na każdej wizycie ale na szczęście z moją dziewuchą wszystko oki :-)
A Malina powiedział mi że ten ból to taki już psychosomatyczny i że mam go bardziej w głowie niż w brzuchu!!!!!
Pozdrawiam wszystkie!!

Do góry