reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cześć dziewczyny witam się na inny wątku ale poradziła mi ovli22 żeby tu do was przyjść bo macie większą wiedzę. Jestem (jeszcze)w 3 ciąży i mój endokrynolog powiedział ze na 99 % mam Cushing'a. Faktycznie objawy pasują sama go podejrzewam. Natomiast gdy się go ma ciąża się nie rozwija bo ta choroba zabija zarodka. Czy jest tu ktoś z was z Cushingiem ? Mam już synka zdrowego którego uznaje za chodzący cud.
Witaj. Niestety nie pomogę...nie znam takiej choroby nawet:/

reklama
Kitki kochana,teraz mi wreszcie przeszło,od wczoraj tak mam,ze najpierw bola brzucha,potem krzyży,a na koniec przez godzine glosne boruczenie brzucha i ból żołądka,na moje nieszczescie moj lekarz przyjmuje dopiero w piatek,mam nadwrazliwosc jelita,i zastanawiam sie czy to nie ma wplywu,na poczatku czuje pustkę w żołądku więc jem,nie za dużo,dwie kromeczki,a potem i tak czuje bol jakbym byla glodna,napewno skonsultuje to z lekarzem,bo dzisaj tez myslalam ze w koncu wyladuje w szpitalu,dzieki za wsparcie!jutro będę bała sie wieczora ;-)
Bentula - jak masz wrazliwe jelita to pewnie to to. Ja tez mialam problemy i najbardziej espumisan pomagal albo helicid jak nie dawalam rady z zoladkiem ale to na recepte. W ciazy czesto sa roznorakie bole i ciezko je zdiagnozowac i latwo pomylic. Tak jak u mnie bylo. Takze nie martw sie na zapas. Moze zrob na piatek na wizyte wyniki, bedzie wtedy latwiej lekarzowi zdiagnozowac co sie dzieje.

Dżoł co Ty się tak upriedzieliłaś tego, że testów nie robi się wcześniej niż przed terminem @, bo nic nie będzie widać. Jakoś jak jest ciąża to wiele z nas kreskę, lub jej cień widziałyśmy w 9-10 dpo.

reklama
Bardzo duzo ciaż jest juz widocznych w 10dpo. Na pewno nie wszystkie, nie u kazdego, ale czesto sie to zdarza. A ja lubie testować, i chce wylapac jak najwczesniej ze cos sie dzieje. :)

Do góry