reklama
Tęczowa, a co u Ciebie?:*
Agatush?
Ja idę jutro na usg sprawdzić, czy już się wchłonęło.
Zerkniecie na moje wcześniejsze wykresy: Link do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl ?
Myślicie, że po nich można stwierdzić, że pęcherzyk pękał we wczesniejszych cyklach normalnie?
Agatush?
Ja idę jutro na usg sprawdzić, czy już się wchłonęło.
Zerkniecie na moje wcześniejsze wykresy: Link do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl ?
Myślicie, że po nich można stwierdzić, że pęcherzyk pękał we wczesniejszych cyklach normalnie?
Ostatnia edycja:
bertha
Fanka BB :)
Berha szkoda. Wielka szkoda.Ile masz szans d naturalnych prób przed podejscien do in vitro
Jeszcze tego cyklu nie przekreślam!
I jeszcze lutowy mamy szanse i potem in vitro.
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Marthi
Dziewczyny a miała ktoras z Was w ciazy torbiel który sie wchłaniał po poronieniu?
W tej ciazy lekarz stwierdził ze mam 4,5 cm torbiel i miała sie ona wchłonąć w trakcie ciazy. Ciaza wiadomo stracona i niebawem idę na wizyte z wynikami i jestem ciekawa czy sie to pomniejszy czy jak...
---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.
W tej ciazy lekarz stwierdził ze mam 4,5 cm torbiel i miała sie ona wchłonąć w trakcie ciazy. Ciaza wiadomo stracona i niebawem idę na wizyte z wynikami i jestem ciekawa czy sie to pomniejszy czy jak...
---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Dziewczyny a miała ktoras z Was w ciazy torbiel który sie wchłaniał po poronieniu?
---
Marthi, nie pomogę niestety, też sama nie wiem jak to jest.
A od czego zrobiła ci się torbiel, dawno?
Marthi
Marthi, nie pomogę niestety, też sama nie wiem jak to jest.
A od czego zrobiła ci się torbiel, dawno?
Torbiel pojawiła sie na poczatku tej ciazy ktora straciłam w styczniu 2017. Wczesniej jej nie miałam. Lekarz mowil ze w trakcie ciazy sie wchłonie ale wiem ze podczas pobytu w szpitalu nadal był ten torbiel i miał te same wymiary... zobaczymy jak bedzie teraz na wizycie. Niebawem sie umówię.
---
lamia78
jestem czarnaLilia[emoji173] co u Ciebie Skarbie?
Lamia?, Lumia?, Avitka?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
czytam ,śledzę
kulam się jakoś
byłam przeziębiona,dużo leżę bo mi słabo się robi więc wszystko z przerwami robię
Po za tym ok
czekam na dobre wieści ,pozytywne testy i wizyty
Siedzę w krzaczorach i czekam na wiosnę
susana
MarthiTorbiel pojawiła sie na poczatku tej ciazy ktora straciłam w styczniu 2017. Wczesniej jej nie miałam. Lekarz mowil ze w trakcie ciazy sie wchłonie ale wiem ze podczas pobytu w szpitalu nadal był ten torbiel i miał te same wymiary... zobaczymy jak bedzie teraz na wizycie. Niebawem sie umówię.
---
Ja miałam torbiel.Nie w tej ciąży teraz tylko poprzedniej
Dwóch lekarzy powiedziało mi że to sie zdarza .Torbiel robi sie w miejscu pękniętego jajka .Ja też miałam od początku ciąży tą torbiel i lekarze mówili że do 12 tyg .ciąży sie wchłonie i tak było
U ciebie po poronieniu też jej już pewnie nie ma
reklama
susana
Ja już po usg
Doktor na nfz mówi że jest ok .
Doplera nie chciał włączyć że dziecka nie będzie parzyć ......Mimo moich nalegań ......powiedział że serduszko pika i mam sie nie zamartwiać
Dzisiaj 8 t 1d a z usg wychodzi 9 tygodni .
Dzidzia ma 22 mm.
To mi musi wystarczyć ......na tą chwilę .
Dżoł
Jeżeli chodzi o testy ciążowe .
To w ciąży teraz test facelle wyszedł mi już w 21 dniu cyklu .!!!!!!!
To było gdzieś 8-9 dpo
Czyli tydzień przed @ .
Miałam wczesną owulacje chyba bo nie czułam .....no i z usg ciąża wychodzi pare dni starsza.Ja leki włączałam od owulacji
Nie czekałam do @ .
Doktor na nfz mówi że jest ok .
Doplera nie chciał włączyć że dziecka nie będzie parzyć ......Mimo moich nalegań ......powiedział że serduszko pika i mam sie nie zamartwiać
Dzisiaj 8 t 1d a z usg wychodzi 9 tygodni .
Dzidzia ma 22 mm.
To mi musi wystarczyć ......na tą chwilę .
Dżoł
Jeżeli chodzi o testy ciążowe .
To w ciąży teraz test facelle wyszedł mi już w 21 dniu cyklu .!!!!!!!
To było gdzieś 8-9 dpo
Czyli tydzień przed @ .
Miałam wczesną owulacje chyba bo nie czułam .....no i z usg ciąża wychodzi pare dni starsza.Ja leki włączałam od owulacji
Nie czekałam do @ .
Podziel się: