reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny a miała ktoras z Was w ciazy torbiel który sie wchłaniał po poronieniu?
W tej ciazy lekarz stwierdził ze mam 4,5 cm torbiel i miała sie ona wchłonąć w trakcie ciazy. Ciaza wiadomo stracona i niebawem idę na wizyte z wynikami i jestem ciekawa czy sie to pomniejszy czy jak...

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Dziewczyny a miała ktoras z Was w ciazy torbiel który sie wchłaniał po poronieniu?
W tej ciazy lekarz stwierdził ze mam 4,5 cm torbiel i miała sie ona wchłonąć w trakcie ciazy. Ciaza wiadomo stracona i niebawem idę na wizyte z wynikami i jestem ciekawa czy sie to pomniejszy czy jak...

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...

Marthi, nie pomogę niestety, też sama nie wiem jak to jest.
A od czego zrobiła ci się torbiel, dawno?

Marthi, nie pomogę niestety, też sama nie wiem jak to jest.
A od czego zrobiła ci się torbiel, dawno?

Torbiel pojawiła sie na poczatku tej ciazy ktora straciłam w styczniu 2017. Wczesniej jej nie miałam. Lekarz mowil ze w trakcie ciazy sie wchłonie ale wiem ze podczas pobytu w szpitalu nadal był ten torbiel i miał te same wymiary... zobaczymy jak bedzie teraz na wizycie. Niebawem sie umówię.

---

Lilia[emoji173] co u Ciebie Skarbie?

Lamia?, Lumia?, Avitka?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
jestem czarna:happy2:
czytam ,śledzę
kulam się jakoś:rofl2:
byłam przeziębiona,dużo leżę bo mi słabo się robi więc wszystko z przerwami robię;)
Po za tym ok
czekam na dobre wieści ,pozytywne testy i wizyty;)
Siedzę w krzaczorach i czekam na wiosnę :-D

Torbiel pojawiła sie na poczatku tej ciazy ktora straciłam w styczniu 2017. Wczesniej jej nie miałam. Lekarz mowil ze w trakcie ciazy sie wchłonie ale wiem ze podczas pobytu w szpitalu nadal był ten torbiel i miał te same wymiary... zobaczymy jak bedzie teraz na wizycie. Niebawem sie umówię.

---
Marthi
Ja miałam torbiel.Nie w tej ciąży teraz tylko poprzedniej
Dwóch lekarzy powiedziało mi że to sie zdarza .Torbiel robi sie w miejscu pękniętego jajka .Ja też miałam od początku ciąży tą torbiel i lekarze mówili że do 12 tyg .ciąży sie wchłonie i tak było
U ciebie po poronieniu też jej już pewnie nie ma

reklama
Ja już po usg
Doktor na nfz mówi że jest ok .
Doplera nie chciał włączyć że dziecka nie będzie parzyć ......Mimo moich nalegań ......powiedział że serduszko pika i mam sie nie zamartwiać
Dzisiaj 8 t 1d a z usg wychodzi 9 tygodni .
Dzidzia ma 22 mm.
To mi musi wystarczyć ......na tą chwilę .

Dżoł
Jeżeli chodzi o testy ciążowe .
To w ciąży teraz test facelle wyszedł mi już w 21 dniu cyklu .!!!!!!!
To było gdzieś 8-9 dpo
Czyli tydzień przed @ .
Miałam wczesną owulacje chyba bo nie czułam .....no i z usg ciąża wychodzi pare dni starsza.Ja leki włączałam od owulacji
Nie czekałam do @ .

Do góry