reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny a miała ktoras z Was w ciazy torbiel który sie wchłaniał po poronieniu?
W tej ciazy lekarz stwierdził ze mam 4,5 cm torbiel i miała sie ona wchłonąć w trakcie ciazy. Ciaza wiadomo stracona i niebawem idę na wizyte z wynikami i jestem ciekawa czy sie to pomniejszy czy jak...

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Dziewczyny a miała ktoras z Was w ciazy torbiel który sie wchłaniał po poronieniu?
W tej ciazy lekarz stwierdził ze mam 4,5 cm torbiel i miała sie ona wchłonąć w trakcie ciazy. Ciaza wiadomo stracona i niebawem idę na wizyte z wynikami i jestem ciekawa czy sie to pomniejszy czy jak...

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...

Marthi, nie pomogę niestety, też sama nie wiem jak to jest.
A od czego zrobiła ci się torbiel, dawno?

Marthi, nie pomogę niestety, też sama nie wiem jak to jest.
A od czego zrobiła ci się torbiel, dawno?

Torbiel pojawiła sie na poczatku tej ciazy ktora straciłam w styczniu 2017. Wczesniej jej nie miałam. Lekarz mowil ze w trakcie ciazy sie wchłonie ale wiem ze podczas pobytu w szpitalu nadal był ten torbiel i miał te same wymiary... zobaczymy jak bedzie teraz na wizycie. Niebawem sie umówię.

---

Lilia[emoji173] co u Ciebie Skarbie?

Lamia?, Lumia?, Avitka?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
jestem czarna:happy2:
czytam ,śledzę
kulam się jakoś:rofl2:
byłam przeziębiona,dużo leżę bo mi słabo się robi więc wszystko z przerwami robię;)
Po za tym ok
czekam na dobre wieści ,pozytywne testy i wizyty;)
Siedzę w krzaczorach i czekam na wiosnę :-D

Torbiel pojawiła sie na poczatku tej ciazy ktora straciłam w styczniu 2017. Wczesniej jej nie miałam. Lekarz mowil ze w trakcie ciazy sie wchłonie ale wiem ze podczas pobytu w szpitalu nadal był ten torbiel i miał te same wymiary... zobaczymy jak bedzie teraz na wizycie. Niebawem sie umówię.

---
Marthi
Ja miałam torbiel.Nie w tej ciąży teraz tylko poprzedniej
Dwóch lekarzy powiedziało mi że to sie zdarza .Torbiel robi sie w miejscu pękniętego jajka .Ja też miałam od początku ciąży tą torbiel i lekarze mówili że do 12 tyg .ciąży sie wchłonie i tak było
U ciebie po poronieniu też jej już pewnie nie ma

reklama
Ja już po usg
Doktor na nfz mówi że jest ok .
Doplera nie chciał włączyć że dziecka nie będzie parzyć ......Mimo moich nalegań ......powiedział że serduszko pika i mam sie nie zamartwiać
Dzisiaj 8 t 1d a z usg wychodzi 9 tygodni .
Dzidzia ma 22 mm.
To mi musi wystarczyć ......na tą chwilę .

Dżoł
Jeżeli chodzi o testy ciążowe .
To w ciąży teraz test facelle wyszedł mi już w 21 dniu cyklu .!!!!!!!
To było gdzieś 8-9 dpo
Czyli tydzień przed @ .
Miałam wczesną owulacje chyba bo nie czułam .....no i z usg ciąża wychodzi pare dni starsza.Ja leki włączałam od owulacji
Nie czekałam do @ .

Do góry