reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bentula, ja niestety nigdy nie doszlam do takiego etapu ciazy i Ci nie pomoge. Moze cos sie rozciaga/rozszerza ? Osobiscie dla swietego spokoju pewnie bym pojechala na ip.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny proszę powiedzcie mi,wczoraj wieczorem bolal mnie brzuch przez trzy godziny,dzisaj sytuacja sie powtorzyla,do tego bola mnie krzyże,zarzylam o 20 nospe forte i dwa magnesy forte,ale jakos nie pomaga,mam sie czym martwić,przypominam ze jestem w 17 tyg,ciazy,z gory dziękuję!

Bentula, przede wszystkim nie martw sie kochana na zapas[emoji8] wiem ze ciezko ale pozytywne myślenie robi swoje. Odpoczywaj jak najwiecej, nie szarżuj a bedzie dobrze[emoji6]

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Nie dziwie sie, taka dieta jest naprawde mocno wymagająca i trudna. Sama bym nie wiedziała jak sie przestawić tak w 100%...

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.
To nie jest trudne,tak sie tylko wydaje. Przez kilka lat bylam na diecie bezgl.wtedy ciezko bylo cos kupic bez glutenu i bylo duzo drozsze niz teraz ale pozniej dr.pozwolila mi powoli wprowadzac gluten i skoro nie mam zadnych objawow wyniki sa w porzadku to nie rezygnuje ze wszystkiego.

Bentula mozliwe ze macica sie rozciaga. Jestem na tym samym etapie i czasami mam bole ale to chwilowe.

xnw43e3k256g9p2p.png

Cześć dziewczyny witam się na inny wątku ale poradziła mi ovli22 żeby tu do was przyjść bo macie większą wiedzę. Jestem (jeszcze)w 3 ciąży i mój endokrynolog powiedział ze na 99 % mam Cushing'a. Faktycznie objawy pasują sama go podejrzewam. Natomiast gdy się go ma ciąża się nie rozwija bo ta choroba zabija zarodka. Czy jest tu ktoś z was z Cushingiem ? Mam już synka zdrowego którego uznaje za chodzący cud.
Witaj, niestety nie znam się i nie pomogę, ale może ktoś inny coś podpowie [emoji4]
To jeszcze musimy byc cierpliwe chwile, bo na razie w przepisowym czasie biel ;)
Ale jutro postaram sie wynikać pozytyw!

Cześć nimiti!! :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Kciukam za pozytyw [emoji110]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Liluli chwilowe,to znaczy ile trwają?,niestety teraz doszedł ból żołądka,zastanawiam się czy to nie wirus,naprawdę sie martwię!

Bentula - ja w 18/19 tyg ciazy trafilam w koncu na ip bo mialam podobne objawy do Twoich. Nie moglam sie obkrecic ani chodzib bo bolalo. Bardziej z jednej strony. U mnie z prawej. Staralam sie nie panikowac ale jak po 3 dniach zaczelam wymiotowac i bolal mnie zoladek to pojechalam na ip. Diagnoza - zapalenie wyrostka i skierowanie na chirurgie. Tam na szczescie okazalo sie ze to nie zaden wyrostek tylko zum. Dali mi duomox i po 2-3 dniach wszystko przeszlo. A nic mnie nie pieklo ani nic. Nigdy bym nie pomyslala ze mam infekcje ukladu moczowego. Strachu sie najadlam co nie miara. Moze zrob jutro podstawowe badanie z krwi i z moczu

Kitki kochana,teraz mi wreszcie przeszło,od wczoraj tak mam,ze najpierw bola brzucha,potem krzyży,a na koniec przez godzine glosne boruczenie brzucha i ból żołądka,na moje nieszczescie moj lekarz przyjmuje dopiero w piatek,mam nadwrazliwosc jelita,i zastanawiam sie czy to nie ma wplywu,na poczatku czuje pustkę w żołądku więc jem,nie za dużo,dwie kromeczki,a potem i tak czuje bol jakbym byla glodna,napewno skonsultuje to z lekarzem,bo dzisaj tez myslalam ze w koncu wyladuje w szpitalu,dzieki za wsparcie!jutro będę bała sie wieczora ;-)

reklama
Lilia
emoji173.png
co u Ciebie Skarbie?

Lamia?, Lumia?, Avitka?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
U mnie czas się dłuży okrutnie!!! Myślę teraz czy iść dzisiaj na badania do lab. czy jutro bo na głodno mam straszne torsje i nie wiem czy dam radę dziś. Odkładam to zawsze ile się da!!!
Czytam i strasznie wspõłczuje tego co teraz muszą niektóre z Was przechodzić:-(
Bentula mnie też bolał i boli nieraz brzuch i bok i burczy mi w brzuchu. Mówię o tym na każdej wizycie ale na szczęście z moją dziewuchą wszystko oki :-)
A Malina powiedział mi że ten ból to taki już psychosomatyczny i że mam go bardziej w głowie niż w brzuchu!!!!!
Pozdrawiam wszystkie!!

Do góry