reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dorisku z kostek możesz zrobić badanie nawet po 10 latach moje sa przechowywane w instytucie patomorfologi w Katowicach ja je wypozyczałam do Genesis ale niestety nawet z tego nic mi nie ustalili tylko płeć na której najmniej mi zależało a wad nawet tych 8-16 nie ustalili było za mało materiału. Także Marthi nie nastawiaj się bo mnie sie nic nie udalo ustalić.
Dżoł nie bierz closiberget jesteś dopiero po poronieniu namieszasz sobie w hormonach i organizm zwariuje.
Nafoko ja wszystko robiłam przed medicover tam pracowała moja lekarka i wszystko mi zleciła na koszt pracodawcy a reszta a później powtórka u maliny niektórych takze nic nie dodam

reklama
Agatush, to normalne, siostra w zdrowiutkiej ciąży też tak miała i ma :)
Nafoczko, ja tylko kariotypy robiłam na nfz od genetyka skierowanie.
Dżoł, choć kusi nie bierz. Widzisz, ja tylko 1 cykl brałam leki i już się coś zrąbało. Mam nadzieję, że przysadka się nie zablokowała czy coś.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,
to ja wpadam z dobrymi wieściami, bo mówicie, że ciężarówki się nie odzywają i nie zagrzewają do walki.
Mój maluch od pupki po główkę ma 10 cm i waży mój tłuścioszek 124 g :D pokazał co tam miał i jest chłopcem :). Dziś 15+2
Czytam Was codziennie i trzymam za każda kciuki, abyście i Wy niebawem mogły napisać, że będziecie Mamami.

Liluli dziękuję ♡♡♡ To na NFZ miałaś?
No dalej wiem ze wiecie, nie ukrywać się :) łatwo wziąść papiery do ręki i sprawdzić kto kierowal na badanie :) to prostsze niż interpelacja :

Tak na nfz. Reszta to juz dopisana na watku wiec nie powielam [emoji5]

Teczowa super,gratuluje [emoji4]
Ja mam wizyte w poniedzialek dopiero a juz sie doczekac nie moge..
Masz zdjecie?

xnw43e3k256g9p2p.png

Ostatnia edycja:
Avita,Kas,Gabiś dziękuję za miłe słowa. Cieszę się z obrotu sprawy ale jednocześnie jestem pełna obaw w głowie mam miliony pytań bez odpowiedzi strach ,który towarzyszył mi po stratach pozostaje. Stąd kiedy jestem na wizycie staram się dopytać doktora wczoraj zapytałam o witaminy metylowane na co doktor odpowiedział, że w moim przypadku to najmniejszy problem i bądź tu mądry. Nie wątpię w jego umiejętności i doświadczenie ale chcę wiedzieć, że zrobiłam wszystko aby uniknąć kolejnej straty. Doktor wszystko pięknie mi rozpisał co kiedy i w jakiej dawce brać w którym dniu cyklu. Tylko ta jego zarozumialość czasami wybija mnie z rytmu. Wówczas się stresuje i wychodzę na roztargnioną.

Nafoczka w kwestii badań to ja robiłam wszystko prywatnie skierowania otrzymałam od ginekologa i genetyk resztę zrobiłam u Malinowskiego.
Doris kochana co do badań mikromacierzy ja wykonywałam je w Genesis okazało się że dziecko miało trisomię chromosomu 11 tzw.nadsyndrom kobiety lecz nic to nie wniosło w kwestii dalszego leczenia.
Tęczowa Super.
Gabiś trzymam kciuki.
Sus Super oby tak dalej.

Tęczowa
Super !!!!!
Kawał chłopa już ten twój synek !!!!!!!!!
Wstawiaj fotke niech oczy nacieszę .

A ja dzisiaj po kolejnej wizycie
Byłam u gina na fundusz bo sie denerwowałam .
Jest fasola !!!!!
5,5 mm i serduszko już bije
Rycze wciąż i wciąż

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,
to ja wpadam z dobrymi wieściami, bo mówicie, że ciężarówki się nie odzywają i nie zagrzewają do walki.
Mój maluch od pupki po główkę ma 10 cm i waży mój tłuścioszek 124 g :D pokazał co tam miał i jest chłopcem :). Dziś 15+2
Czytam Was codziennie i trzymam za każda kciuki, abyście i Wy niebawem mogły napisać, że będziecie Mamami.
A my czekamy na wiadomość o pierwszych ruchach :)
Tęczowa
Super !!!!!
Kawał chłopa już ten twój synek !!!!!!!!!
Wstawiaj fotke niech oczy nacieszę .

A ja dzisiaj po kolejnej wizycie
Byłam u gina na fundusz bo sie denerwowałam .
Jest fasola !!!!!
5,5 mm i srduszko już bije
Rycze wciąż i wciąż
SUS nie rycz tylko zaparz herbatkę i ciesz chwila ♡ zanim znowu walczysz myślenie :D

reklama
Do góry