reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kas Kochana będzie dobrze.
Tyle wspaniałych wieści Gabiś ciesze się z udanej wizyty.

Burczuś ja jestem po trzech szczepieniach z MRL 42,8 i po wizycie u Maliny zielone światło mamy w moim przypadku mam zapisany min. encorton 10mg --1 tab.po śniadaniu 8-12 dc.

Fondie mam do ciebie zapytanie czy miałaś zapisany Acidi Folici ja mam brać dawkę 1x5mg. Nie wiem czy oprócz tego brać kwas solgara.? Z góry dziękuję za odpowiedź

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, jak wpisać wiadomości w stopce?

Musisz w ustawieniach wejść w sygnaturę i jak ja zaznaczysz to się pojawi okienko do wpisania.

Przy okazji mozemy sprawdzic czy u mnie juz działa....

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Burczuś ja jestem po trzech szczepieniach z MRL 42,8 i po wizycie u Maliny zielone światło mamy w moim przypadku mam zapisany min. encorton 10mg --1 tab.po śniadaniu 8-12 dc.

Fondie mam do ciebie zapytanie czy miałaś zapisany Acidi Folici ja mam brać dawkę 1x5mg. Nie wiem czy oprócz tego brać kwas solgara.? Z góry dziękuję za odpowiedź
Magda i wszystkie dziewczyny które będą brać steryd, bierzcie w godzinach 6-9 rano, nie później bo z rana jest największe stężenie kortyzolu i wtedy ten lek najlepiej działa.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry,
to ja wpadam z dobrymi wieściami, bo mówicie, że ciężarówki się nie odzywają i nie zagrzewają do walki.
Mój maluch od pupki po główkę ma 10 cm i waży mój tłuścioszek 124 g :D pokazał co tam miał i jest chłopcem :). Dziś 15+2
Czytam Was codziennie i trzymam za każda kciuki, abyście i Wy niebawem mogły napisać, że będziecie Mamami.
Tęczowa, gratuluję synka!

Ja kolejną wizytę mam 30.01, ale samo badanie tętna i analizowanie krzywej (będę robić w środę). Potem 10.02 - może wtedy coś podejrzymy. Narazie ma odpoczynek od usg, bo strasznie nie lubi głowicy i wykopuje ją[emoji12] Ma już charakterek.

Sus, niech fasolka rośnie zdowo!

Foczuś, mnie już opisów brakuje na opisanie zachwytu nad Wikusiem. Po prostu: cud, miód, malina [emoji2] I pyszna stópka, ja tak nie potrafię a teraz to nawet mam problem z założeniem skarpetki [emoji12]

Ostatnia edycja:
Hej
Dziewczęta ja na chwilę, u nas prawie szpital, Maluchy na antybiotyku, ja też chora!
Gratuluję pikających serduszek (Sus), 10 cm syneczków (Tęczowa), tym większym w brzuszkach chłopcom i dziewczynkom przesyłam buziaki.
Bea25......hmmmmmm, co miał znaczyć ten post????

reklama

wiec tak dziolszki ktore poznalam u maliny braly jak kazal mimo mutacji jedna jest w szczesliwej ciazy z blizniakami. Ja na wlasna reke bralam ale.nie solgara z aliness b12 i ze swansowa folic. Spadla mi homicysteina ponizej 2,5. Obecnie biore tylk pregne plus ktoea ma malo kwasu metylowanego alecos tam ma. Amialam zapisany ten od maliny 5mg ale.nie bralam.

Odnnie sterydu po szczepieniach ja bralam od testu 10mg . ale kwiatuszek nie brala ..moze lepiej lekarza trzymac.

Do góry