Hahaha po mamusiWikuś
Cud malina
A jaki wygimnastykowany
reklama
Sus! Mówiłam! Aż się poryczałam. Daje mi to nadzieję, też muszę się doczekać na moje małe serduszko, choć czasami mam dość, mam okropny charakter, jestem taka niecierpliwa i zaraz panikuję, co nie pomaga.
Tęczowa, kiedy to zleciało!:*
Czy Julia nie miała przypadkiem jakoś teraz terminu?
Destino, co u Ciebie?
Tęczowa, kiedy to zleciało!:*
Czy Julia nie miała przypadkiem jakoś teraz terminu?
Destino, co u Ciebie?
Sus cieszę się i ryczę razem z Tobą! Musi być teraz dobrze! Limit pecha już wykorzystany
Tęczowa
Ja od dwóch dni walczę z przeziębieniem, czuję się okropnie a do tego jeszcze chyba dentysta-sadysta mnie wzywa
Moja kobietka od czasu do czasy mnie stukni i czuje takie fajne "przelewanie" w brzuchu super uczucie
Na kariotypy z nfz miałam skierowanie od ginekologa z przychodni!
Tęczowa
Ja od dwóch dni walczę z przeziębieniem, czuję się okropnie a do tego jeszcze chyba dentysta-sadysta mnie wzywa
Moja kobietka od czasu do czasy mnie stukni i czuje takie fajne "przelewanie" w brzuchu super uczucie
Na kariotypy z nfz miałam skierowanie od ginekologa z przychodni!
Zespół to p-ciała p/kardiolipinowe IgM IgG, p-ciała p/ beta 2 glikoproteinie IgG IgM IgA oraz antykoagulant toczniowy.Dzieki ♡ a z zespołu dokładnie co? reumatologa oczywiscie dodam
Jestem po usg, generalnie mam przyjść jeszcze raz 2/lutego bo moja mała córeczka (tak tak, potwierdzona córka) była nie tak ułożona aby zrobić echo. Wszystkie organy ok, parametry ok, pnie tętnicze ok. Tyle wiem.
Moja żabka napedzila mi strachu wieczorem i w nocy bo się nie ruszala a zawsze dokazuje ale rano nadrobila zaległości aż się poplakalam. Kocham jej kopniaki.
A moje szczęście waży już 724g!!! I o tydzień wyprzedza termin z OM.
Sus skarbie, niech fasolka zdrowo.rośnie. Bedzie dobrze!
Agatush, mnie też najbardziej pachwina bolała jak siedziałam w pracy, to normalne. Leż i odpoczywaj.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
burczuś
Fanka BB :)
Witajcie.
Susana wspaniałe wieści
Nafoczka synuś cudny
Tęczowa,wspaniale
Dżoł, mi też nic nie wyszło z badań kosmówki. Materiał do badań był kiepski jakiś. Zapisaliśmy się więc z mężem na badanie kariotypów-i tyle. Mamy prawidłowe.Reszta już mnie nie odchodziła, bo nawet jeśli zarodek był z wadami, to i tak po zbadaniu kariotypów nic to nie wnosiło w przyszłe ciąże.
Teraz o mnie-mam wyniki po szczepieniach. Dostaliśmy zielone światło. doc.Paśnik zalecił intralipid-na dwa tygodnie przed staraniami i w okolicach starań. Już biorę metylowane formy B i acard 75. Od pozytywnego testu heparyna. Nie wiem co z Encortonem. Paśnik nie zaleca...a ja sama nie wiem. Co myślicie?
Do tej pory jak się staraliśmy to szło nam jak z płatka.Zachodzenie. Bo utrzymanie już nie.
Za tydzień mam miesiączkę więc wypadałoby wziąć intralipid. Ale takiego mam stresa...
Wypowiedzcie się proszę co myślicie o Encortonie po szczepieniach.
I mam jeszcze jedną prośbę do dziewczyn, szczególnie nowych.
Fajnie by było jakbyście pouzupełniały stopki.Napisały ile macie aniołków, co zdiagnozowane, co bierzecie. łatwiej się wtedy odnieść do postów.
Nafoczko? wspomóż moją prośbę.
pozdrawiam
Susana wspaniałe wieści
Nafoczka synuś cudny
Tęczowa,wspaniale
Dżoł, mi też nic nie wyszło z badań kosmówki. Materiał do badań był kiepski jakiś. Zapisaliśmy się więc z mężem na badanie kariotypów-i tyle. Mamy prawidłowe.Reszta już mnie nie odchodziła, bo nawet jeśli zarodek był z wadami, to i tak po zbadaniu kariotypów nic to nie wnosiło w przyszłe ciąże.
Teraz o mnie-mam wyniki po szczepieniach. Dostaliśmy zielone światło. doc.Paśnik zalecił intralipid-na dwa tygodnie przed staraniami i w okolicach starań. Już biorę metylowane formy B i acard 75. Od pozytywnego testu heparyna. Nie wiem co z Encortonem. Paśnik nie zaleca...a ja sama nie wiem. Co myślicie?
Do tej pory jak się staraliśmy to szło nam jak z płatka.Zachodzenie. Bo utrzymanie już nie.
Za tydzień mam miesiączkę więc wypadałoby wziąć intralipid. Ale takiego mam stresa...
Fajnie by było jakbyście pouzupełniały stopki.Napisały ile macie aniołków, co zdiagnozowane, co bierzecie. łatwiej się wtedy odnieść do postów.
pozdrawiam
Burczus, ja bym wzięła encorton, Fondie przecież też po szczepieniach brała.
Nic się nie bój, będzie dobrze. Wiem, że łatwo mówić sama panikuje jak mi się owu zbliżała to mało fioła nie dostałam, ale teraz jestem najszczesliwsza na.swiecie czego Wam wszystkim życzę.
Nic się nie bój, będzie dobrze. Wiem, że łatwo mówić sama panikuje jak mi się owu zbliżała to mało fioła nie dostałam, ale teraz jestem najszczesliwsza na.swiecie czego Wam wszystkim życzę.
Burczuś, to dobre wieści. Nam do tej pory też szło jak z płatka. Nie powiem Ci, żebyś się starała nie stresować, bo mnie samej nie wychodzi. to takie trudne kiedy bierze się tyle leków i chciałoby się szybko zajść. Ale jak masz dziecko, to może mniej czasu na myślenie jest )
O encortonie się nie wypowiem, ale lekarz może wie co robi.
Popieram prośbę Burczuś.
O encortonie się nie wypowiem, ale lekarz może wie co robi.
Popieram prośbę Burczuś.
reklama
Znowu nagroda mam motywować? To może teraz córeczka? no uzupełnić stopki proszę ♡♡♡Witajcie.
Susana wspaniałe wieści
Nafoczka synuś cudny
Tęczowa,wspaniale
pozdrawiam
Ja sterydowi mówiłam 6 mcy NIE, powiedziałam TAK i w 2 cyklu ze sterydem zaskoczyło. Brałam sama
Gabis super ! ♡♡♡
Podziel się: