reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Foczus na antykoagulant toczniowy gin i ta wit.d od endo.

xnw43e3k256g9p2p.png
Liluli dziękuję ♡♡♡ To na NFZ miałaś?
No dalej wiem ze wiecie, nie ukrywać się :) łatwo wziąść papiery do ręki i sprawdzić kto kierowal na badanie :) to prostsze niż interpelacja :p
Marthi, dziekuję za informacje
Doris Marthi ma rację. Dodam tylko ze kości przetrzymywane są najczęściej 5 lat. Kosmki masz tam skad byl wypis histopatologiczny. Jeśli nie uda się stwierdzić wad bo nie będzie materiału to zadzwonią i o tym powiedzą i nie musisz płacić bo płaci się za wykonane badanie, a jeśli można będzie ustalić tylko płeć to płacisz połowę. Ja nie chcialam znać tylko płci bo bym za bardzo to roztrzasala.

Co do badań na zespół antyfosfolipidowy to ja dopowiem że mi wszystko na nfz zrobił reumatolog bo tym się zajmują, do tego antykoagulant tocznia ANA i wit.d3.
Ja dziś o 9.30 mam usg serduszka, proszę o kciuki i modlitwę.
Magda w nosie z fochami Maliny, ważne że dał zielone światło.
Buziaki

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny! Ponieważ Wy jesteście największą skarbnicą wiedzy muszę się Was poradzić. Od dwóch dni odczuwam ciągnięcie i pobolewanie w prawej pachwinie.... najgorzej jest jak siedzę.... i przyznam się szczerze, że trochę mnie to martwi. Miała tak któraś z Was?

Nafoczko ja niestety nie pomoge, bo na nfz mialam tylko kariotypy ( od genetyka), cala reszte prywatnie robilam.
Gabiś kciuki za wizyte :)
Agatush to normalne, mnie tez bolala pachwina i tylko w pracy jak 8 h siedzialam. a po przyjsciu do domu sie kladlam i przechodzilo ;-)

Nafoczko ja niestety nie pomoge, bo na nfz mialam tylko kariotypy ( od genetyka), cala reszte prywatnie robilam.
Gabiś kciuki za wizyte :)
Agatush to normalne, mnie tez bolala pachwina i tylko w pracy jak 8 h siedzialam. a po przyjsciu do domu sie kladlam i przechodzilo ;-)
Dzięki :-* Dżoł Kochana a jak Ty się trzymasz?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do badań na zespół antyfosfolipidowy to ja dopowiem że mi wszystko na nfz zrobił reumatolog bo tym się zajmują, do tego antykoagulant tocznia ANA i wit.d3.
Ja dziś o 9.30 mam usg serduszka, proszę o kciuki i modlitwę.
Magda w nosie z fochami Maliny, ważne że dał zielone światło.
Buziaki

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki ♡ a z zespołu dokładnie co? :) reumatologa oczywiscie dodam

Agatush po malu do przodu ;-) dzis mam 4 dc. nie bedziemy sie wstrzymywac od staran zeby czekac do pierwszej @. Zastanawiam sie czy clo nie brac od jutra ale to by bylo chyba zbyt hardcorowe ;-)

reklama
Agatush po malu do przodu ;-) dzis mam 4 dc. nie bedziemy sie wstrzymywac od staran zeby czekac do pierwszej @. Zastanawiam sie czy clo nie brac od jutra ale to by bylo chyba zbyt hardcorowe ;-)
Cieszę się że taka silna babeczka z CIEBIE. Bardzo mocno Ci kibicuje i zaciskam &&&& [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry