reklama
Liluli dziękuję ♡♡♡ To na NFZ miałaś?Foczus na antykoagulant toczniowy gin i ta wit.d od endo.
No dalej wiem ze wiecie, nie ukrywać się łatwo wziąść papiery do ręki i sprawdzić kto kierowal na badanie to prostsze niż interpelacja
Doris Marthi ma rację. Dodam tylko ze kości przetrzymywane są najczęściej 5 lat. Kosmki masz tam skad byl wypis histopatologiczny. Jeśli nie uda się stwierdzić wad bo nie będzie materiału to zadzwonią i o tym powiedzą i nie musisz płacić bo płaci się za wykonane badanie, a jeśli można będzie ustalić tylko płeć to płacisz połowę. Ja nie chcialam znać tylko płci bo bym za bardzo to roztrzasala.Marthi, dziekuję za informacje
Co do badań na zespół antyfosfolipidowy to ja dopowiem że mi wszystko na nfz zrobił reumatolog bo tym się zajmują, do tego antykoagulant tocznia ANA i wit.d3.
Ja dziś o 9.30 mam usg serduszka, proszę o kciuki i modlitwę.
Magda w nosie z fochami Maliny, ważne że dał zielone światło.
Buziaki
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Buziaki
agatush
Moderatorka
Hej Dziewczyny! Ponieważ Wy jesteście największą skarbnicą wiedzy muszę się Was poradzić. Od dwóch dni odczuwam ciągnięcie i pobolewanie w prawej pachwinie.... najgorzej jest jak siedzę.... i przyznam się szczerze, że trochę mnie to martwi. Miała tak któraś z Was?
dżoł
Fanka BB :)
Nafoczko ja niestety nie pomoge, bo na nfz mialam tylko kariotypy ( od genetyka), cala reszte prywatnie robilam.
Gabiś kciuki za wizyte
Agatush to normalne, mnie tez bolala pachwina i tylko w pracy jak 8 h siedzialam. a po przyjsciu do domu sie kladlam i przechodzilo ;-)
Gabiś kciuki za wizyte
Agatush to normalne, mnie tez bolala pachwina i tylko w pracy jak 8 h siedzialam. a po przyjsciu do domu sie kladlam i przechodzilo ;-)
agatush
Moderatorka
Dzięki :-* Dżoł Kochana a jak Ty się trzymasz?Nafoczko ja niestety nie pomoge, bo na nfz mialam tylko kariotypy ( od genetyka), cala reszte prywatnie robilam.
Gabiś kciuki za wizyte
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki ♡ a z zespołu dokładnie co? reumatologa oczywiscie dodamCo do badań na zespół antyfosfolipidowy to ja dopowiem że mi wszystko na nfz zrobił reumatolog bo tym się zajmują, do tego antykoagulant tocznia ANA i wit.d3.
Buziaki
agatush
Moderatorka
Foczusiu po 2 stratach genetyka (kariotypy) i mthfr, Leiden też można na NFZ i skierowanie wystawia lekarz I kontaktu :-)Dzieki ♡ a z zespołu dokładnie co? reumatologa oczywiscie dodam
reklama
agatush
Moderatorka
Cieszę się że taka silna babeczka z CIEBIE. Bardzo mocno Ci kibicuje i zaciskam &&&& [emoji110] [emoji110] [emoji110]Agatush po malu do przodu ;-) dzis mam 4 dc. nie bedziemy sie wstrzymywac od staran zeby czekac do pierwszej @. Zastanawiam sie czy clo nie brac od jutra ale to by bylo chyba zbyt hardcorowe ;-)
Podziel się: