reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dorisku z kostek możesz zrobić badanie nawet po 10 latach moje sa przechowywane w instytucie patomorfologi w Katowicach ja je wypozyczałam do Genesis ale niestety nawet z tego nic mi nie ustalili tylko płeć na której najmniej mi zależało a wad nawet tych 8-16 nie ustalili było za mało materiału. Także Marthi nie nastawiaj się bo mnie sie nic nie udalo ustalić.
Dżoł nie bierz closiberget jesteś dopiero po poronieniu namieszasz sobie w hormonach i organizm zwariuje.
Nafoko ja wszystko robiłam przed medicover tam pracowała moja lekarka i wszystko mi zleciła na koszt pracodawcy a reszta a później powtórka u maliny niektórych takze nic nie dodam

reklama
Agatush, to normalne, siostra w zdrowiutkiej ciąży też tak miała i ma :)
Nafoczko, ja tylko kariotypy robiłam na nfz od genetyka skierowanie.
Dżoł, choć kusi nie bierz. Widzisz, ja tylko 1 cykl brałam leki i już się coś zrąbało. Mam nadzieję, że przysadka się nie zablokowała czy coś.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,
to ja wpadam z dobrymi wieściami, bo mówicie, że ciężarówki się nie odzywają i nie zagrzewają do walki.
Mój maluch od pupki po główkę ma 10 cm i waży mój tłuścioszek 124 g :D pokazał co tam miał i jest chłopcem :). Dziś 15+2
Czytam Was codziennie i trzymam za każda kciuki, abyście i Wy niebawem mogły napisać, że będziecie Mamami.

Liluli dziękuję ♡♡♡ To na NFZ miałaś?
No dalej wiem ze wiecie, nie ukrywać się :) łatwo wziąść papiery do ręki i sprawdzić kto kierowal na badanie :) to prostsze niż interpelacja :

Tak na nfz. Reszta to juz dopisana na watku wiec nie powielam [emoji5]

Teczowa super,gratuluje [emoji4]
Ja mam wizyte w poniedzialek dopiero a juz sie doczekac nie moge..
Masz zdjecie?

xnw43e3k256g9p2p.png

Ostatnia edycja:
Avita,Kas,Gabiś dziękuję za miłe słowa. Cieszę się z obrotu sprawy ale jednocześnie jestem pełna obaw w głowie mam miliony pytań bez odpowiedzi strach ,który towarzyszył mi po stratach pozostaje. Stąd kiedy jestem na wizycie staram się dopytać doktora wczoraj zapytałam o witaminy metylowane na co doktor odpowiedział, że w moim przypadku to najmniejszy problem i bądź tu mądry. Nie wątpię w jego umiejętności i doświadczenie ale chcę wiedzieć, że zrobiłam wszystko aby uniknąć kolejnej straty. Doktor wszystko pięknie mi rozpisał co kiedy i w jakiej dawce brać w którym dniu cyklu. Tylko ta jego zarozumialość czasami wybija mnie z rytmu. Wówczas się stresuje i wychodzę na roztargnioną.

Nafoczka w kwestii badań to ja robiłam wszystko prywatnie skierowania otrzymałam od ginekologa i genetyk resztę zrobiłam u Malinowskiego.
Doris kochana co do badań mikromacierzy ja wykonywałam je w Genesis okazało się że dziecko miało trisomię chromosomu 11 tzw.nadsyndrom kobiety lecz nic to nie wniosło w kwestii dalszego leczenia.
Tęczowa Super.
Gabiś trzymam kciuki.
Sus Super oby tak dalej.

Tęczowa
Super !!!!!
Kawał chłopa już ten twój synek !!!!!!!!!
Wstawiaj fotke niech oczy nacieszę .

A ja dzisiaj po kolejnej wizycie
Byłam u gina na fundusz bo sie denerwowałam .
Jest fasola !!!!!
5,5 mm i serduszko już bije
Rycze wciąż i wciąż

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,
to ja wpadam z dobrymi wieściami, bo mówicie, że ciężarówki się nie odzywają i nie zagrzewają do walki.
Mój maluch od pupki po główkę ma 10 cm i waży mój tłuścioszek 124 g :D pokazał co tam miał i jest chłopcem :). Dziś 15+2
Czytam Was codziennie i trzymam za każda kciuki, abyście i Wy niebawem mogły napisać, że będziecie Mamami.
A my czekamy na wiadomość o pierwszych ruchach :)
Tęczowa
Super !!!!!
Kawał chłopa już ten twój synek !!!!!!!!!
Wstawiaj fotke niech oczy nacieszę .

A ja dzisiaj po kolejnej wizycie
Byłam u gina na fundusz bo sie denerwowałam .
Jest fasola !!!!!
5,5 mm i srduszko już bije
Rycze wciąż i wciąż
SUS nie rycz tylko zaparz herbatkę i ciesz chwila ♡ zanim znowu walczysz myślenie :D

reklama
Do góry