reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny wiem że już padło kiedyś takie pytanie tutaj, ale potrzebuje na cito jakiś suplement z metylowanym kwasem i witaminą b6 i b12 bo mojego narazie nie ma w sprzedaży a zapasy się kończą :-/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Avita, dziękujemy za słowa otuchy<3
Czasem mam wrażenie, że oprócz męża i was nikt mnie nie rozumie.
Kas bo to niestety prawda ze nie zrozumie tego nikt kto tego nie przeszedl..

xnw43e3k256g9p2p.png

Cześć Dziewczyny, mam do oddania 15 szt clexanu 0,4 termin ważności luty 2017. Jeśli któraś zainteresowana piszcie na priv. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Agatush, a moze "Modulator homocysteiny", jesli chcesz w Polsce zamawiać.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Nafoczka
Jestem z Krakowa:) i tutaj szukam pomocy :) w tym tygodniu wybieram sie tez do immunologa, chociaz wybor byl losowy bo nie mam pojecia czy jest tu specjalista godny zaufania w tej kwestii. Chce zeby ktos mi tez troche doradzil czy jeszcze czegos szukac, czy juz zdecydowac sie ba leczenie (w sumie zestaw bedzie i tak ten sam, jedynie nie wiem hak mogloby byc z dawkami lekow...)

anetkruczek

Ja nie chcialam czekac az znowu sie to powtórzy... Nawet jesli by tak bylo, chce miec pewność ze zrobilam co w mojej mocy zeby wszystko sie zakonczylo szczęśliwie.

susana

Ja w chwili obecnej mam 5 miesniakow, przed ciaza byly 3, po poronieniu zapewne na skutek ogromnego stresu pojawily sie jeszcze 2... Na szczescie nie sa duze. Boje sie jedynie ze steryd moze je mocno dokarmic:(

Pytanie do dziewczyn z krk - gdzie mozna wykonac badanie komorek nk? W Medicover nie widzialam zeby bylo dostepne rakie badanie, w jednym z oddzialow diagnostyki jak zapytałam to Pani spojrzala na mnie jak bym byla z kosmosu... W tym szpitalu dzieciecym można wykonac prywatnie badania w kierunku immuno?
Heh Napewno w prokocimiu tam wszystko robią

reklama
Agatush sprawdź na drugim watku.tam masz linki itp. Fondie też podała aptekę w której zamawiają metyle.

Bertha czytasz lekturę? Powiedziałaś się co i jak??

Jeju gdzie te dziewczyny co miały być że mną w parze?? Gabis, Liluli ,Asia 669 , Avita.Tęczowa Wszystkie gdzies prawie w połowach ciąży a u mnie nawet nie pyklo. Może z nowymi koleżankami mi się uda ;-)

Do góry