reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Agatush sprawdź na drugim watku.tam masz linki itp. Fondie też podała aptekę w której zamawiają metyle.

Bertha czytasz lekturę? Powiedziałaś się co i jak??

Jeju gdzie te dziewczyny co miały być że mną w parze?? Gabis, Liluli ,Asia 669 , Avita.Tęczowa Wszystkie gdzies prawie w połowach ciąży a u mnie nawet nie pyklo. Może z nowymi koleżankami mi się uda ;-)
A kiedy zaczynasz mię starać?...może ja?

Agatush sprawdź na drugim watku.tam masz linki itp. Fondie też podała aptekę w której zamawiają metyle.

Bertha czytasz lekturę? Powiedziałaś się co i jak??

Jeju gdzie te dziewczyny co miały być że mną w parze?? Gabis, Liluli ,Asia 669 , Avita.Tęczowa Wszystkie gdzies prawie w połowach ciąży a u mnie nawet nie pyklo. Może z nowymi koleżankami mi się uda ;-)
ja mogę być tą nową koleżanką, nie mam w ogóle nic przeciwko;)

Dziewczyny, mam pytanko.
Żona mojego dalekiego kuzyna poroniła. Zatrzymała się akcja serduszka ok 12 tc. Ma 5 letnie dziecko z bezproblemowej ciąży. Teraz to było jej 1 poronienie. Zrobili badanie mikromacierzy i okazało się, że dzieciątko było zdrowe. Chciałabym jej jakoś pomóc, jakoś pokierować, bo póki co lekarze zalecili odczekać tylko 3 mies i tyle. Wydaję mi się, że to raczej nie przypadek losowy. Co myślicie?

Dziewczyny,
Udało mi się dostać do poradni hemostazy do dr Zawilskiej na środę, bo ktoś zrezygnował. A inne terminy (prywatnie!!!) dopiero sa na za 3-4 miesiące.

Prosze powiedzcie mi o co pytac hematologa, co powinien mi zlecić za badania, na co zwracać uwage.

Nie mam porobionych jeszcze badan bo po wyjściu ze szpitala jeszcze sie nie zabrałam za to... mam nadzieje, ze moze ona mi cos zleci, jest ponoc bardzo dobra, ale to pierwsza moja taka wizyta i nie bardzo wiem od czego zaczac...

Z gory dziekuje! [emoji8]

Dziewczyny, ponawiam... moze ktoras mi cos doradzi? :(

reklama
Kwiatuszek a do Sachy kto jeździł :p Hematolog - immunolog - internista :D jedna działka w sumie :)
Marthi hematologa pytasz o immunologie czyli te NK u nas KIR, Allo MLR, i leczenie w związku z tymi schorzeniami chyba :) przynajmniej taką mam wiedzę ale też nie wiem czy na 100% dobra.
I są trzy sposoby leczenia a w sumie nawet chyba cztery encorton na NK, szczepienia z limfocytów, wlewy z immunoglobuliny, intralipid.
A ty masz jakieś dzieci czy w ogóle :(?

Do góry