reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ciśnienie teraz w normie - wczoraj na wizycie 126/78.
Nafoczka, pewnie, że lepsza niania od żłobka. Ale do lipca jeszcze troszkę czasu. Nacieszycie się jeszcze stałą obecnością [emoji2]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem ze jeszcze troche ale nie wiem czy będę do końca. Póki co mam podanie do 02.05 Pracuje w szkole i jak będą jakieś ruchy kadrowe to wracam "na wczoraj" a najwyżej M. dokończy.
To jak ciśnienie ok to może jednak nie zatrucie. Dieta w ciąży nie jest taka zła bo ja bez niej byłam +19/20

reklama
Witam się i ja :-) jestem po pierwszej wizycie :-) mamy bardzo ładny pecherzyk ciążowy ładnie umiejscowiony :-) lekarz zadowolony :-) tak jak podejrzewałam Ciąża jest młodsza niż wynika z om. Mamy dopiero 4t3d :-D oczywiście zostają metylowane witaminy, acard i dostałam fraxiparine :-) następna wizyta 07.02.17 długo, ale chcemy mieć pewność że serduszko będzie :-*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja :-) jestem po pierwszej wizycie :-) mamy bardzo ładny pecherzyk ciążowy ładnie umiejscowiony :-) lekarz zadowolony :-) tak jak podejrzewałam Ciąża jest młodsza niż wynika z om. Mamy dopiero 4t3d :-D oczywiście zostają metylowane witaminy, acard i dostałam fraxiparine :-) następna wizyta 07.02.17 długo, ale chcemy mieć pewność że serduszko będzie :-*

Super, tak więc trzymamy kciuki!!!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Agatush super [emoji7][emoji7]
A ja dzis przynioslam zakupy i jak sie kapalam to pierwszy raz plamilam ☹️ nie wiem czy to ma zwiazek z dzwiganiem ale wczesniej bylo czysto. mam nadzieje ze to nic zlego. Wizyta dopiero w pt [emoji27]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Agatush super [emoji7][emoji7]
A ja dzis przynioslam zakupy i jak sie kapalam to pierwszy raz plamilam ☹️ nie wiem czy to ma zwiazek z dzwiganiem ale wczesniej bylo czysto. mam nadzieje ze to nic zlego. Wizyta dopiero w pt [emoji27]

Dżoł spokojnie. Obserwuj się i oszczędzaj!! Ja mam zakaz dźwigania więc myślę że to że szarpnelas się z zakupami może mieć wpływ.... Trzymam kciuki za Ciebie &&&& [emoji172]

Przepraszam to Bertha pytała o MRL.
Tak tak, to ja. To widzisz, nie masz sie co stresować i zastanawiać ze dziwnie duzo urosło bo nie wiesz skąd startowałas. A pewnie inne wyniki tez sie poprawiły. Ważne ze teraz jest dobrze! Kciuki za zielone światło i skuteczne staranka!

Ale super :):) gratulacje pęcherzyka!! A gdzie fota???

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Witam Was dziewczynki
A mozna poronic przez takie jednorazowe dzwiganie?

Dzoł spokojnie przez jednorazowe zakupy napewno nie, ale nie dzwigaj-lepiej chuchać ...mi kiedyś gin powiedział że poronienie może spowodować naprawdę duży tylko wysiłek, np wyczynowe jezdzenie na rowerze ja go wtedy pytałam bo przed plamieniami wieszałam firanki, także spokojnie, może powtórz betę i się uspokoisz;)
NAfoczuś może wstawisz fotke aktualną Twojego słodziaka młodszaka
buziaki dla brzuchatek i reszty girlsów

Do góry