reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czajak dziękuję za miłe słowo . Tak wiem ,że powinnam się cieszyć ,ale trudno mi uwierzyć w ten wynik stąd te moje myśli czy na pewno wszystko dobrze zbadali.itd
Kas dziękuję

reklama
Madziu ciesz się :)

Sus klusek rośnie super

Mała79 mnie tez łamie po 1 szczepieniu pullowanym cały czas walczę aby nie dać się grypie

Pozdrawiam was wszystkie

Czajak dziękuję za miłe słowo . Tak wiem ,że powinnam się cieszyć ,ale trudno mi uwierzyć w ten wynik stąd te moje myśli czy na pewno wszystko dobrze zbadali.itd
Kas dziękuję
Madzia super ze się poprawiło.

Asia dopóki nie zrobisz krzywej to się nie dowiesz. Opuchlizna to jeden z objawów a jak z ciśnieniem u ciebie.
Ja acard odstawilam w 32tc czyli musisz przyjąć zw mniej więcej po 30 :)

Sus super beta. Czy bedziesz na tych samych lekach + wlewach? Do jakiego lekarza chodzisz przypomnij prosze.
Beri
Tak jestem na tych samych lekach
Biorę
intralipid
Encorton 15 mg
Clexane 80
Luteina 2x1
Ja nie jeżdże już do żadnego znanego lekarza .Chodze do mojej miejscowej ginki.
Chce tylko jeszcze napisać że dwa razy ostatnio miałałam biochemiczną i też były te leki .
Tak, że myślę, że to, że są leki u mnie i tak nie zawsze utrzymywało ciąże .
Ale chyba tak miało być .

Magda 1208
Super że mlr jest tak duże !!!!!
Czyli wychodzi na to że możecie otwierać sezon :D

Asia
Myślę że tak jak pisze Nafoczka
Krzywa cukrowa będzie tu wyznacznikiem .No icodzienne mierzenie ciśnienia .

Witam się wieczornie :)

Asiu kciuki za brak cukrzycy [emoji110]
Super wynik gratulacje:) kochana juz jesteś o krok dalej zazdroszczę chciałabym juz tez usłyszeć coś dobrego także nie stresuj się zobacz zawsze może być gorzej np. Jak u mnie gdzie nie reaguje na szczepienia także głowa do góry trzeba się cieszyć a nie szukać problemow
Jak znajdę chwilkę to podeślę Ci coś na priva :)

Riri gdzie foto Twojej Kruszynki?

Julia, Kwiatuszek jak się czujecie na ostatniej prostej?

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

DziewcYny powiedzcie mi czy przechodzila z Was krora silna infekcje wirusowa z wysoka goraczka w trakcie szczepienCórcia przyniosla coś z przedszkola i rozloZyla nas wszystkich na maksa. Czy to ma ja s wplyw na szczepienie tydzien temu mialam drugie a za dwa tyg. trzecie i troche sie martwie,ze nas z mezem tak rozlozylo
Hej.
Do szczepienia nie możesz podchodzić z gorączką. A tak to ponoć nie ma wpływu. Bez wkręcania sobie proszę:)

Asiu, jak pisze Nafoczka i Sus badaj ciśnienie. Stąd mogą być obrzęki. To ważne bo to jeden z objawów gestozy. Miałam tak w pierwszej ciąży 6 lat temu, teraz też co dzień mierze ciśnienie ale póki co jest ok. Co do tycia, to Ci się nie dziwie, ja jestem otyla i dla mnie każdy kilogram więcej to raz problem ogólnie z kolanami itd a dwa też się bronię przed cukrzycą.
Sus i reszta nowych brzuchatek kiedy pierwsze wizyty?
Magda super MLR.
Riri Julia co u Was?
Jak tam nasze dzieci forumowe się mają? Moc buziakow dla nich.
Za staraczki nieustanne kciuki.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się wieczornie :)

Asiu kciuki za brak cukrzycy [emoji110]

Jak znajdę chwilkę to podeślę Ci coś na priva :)

Riri gdzie foto Twojej Kruszynki?

Julia, Kwiatuszek jak się czujecie na ostatniej prostej?

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Ja mam powoli cykora. Jutro ustalamy termin cc. Pewnie bedzie za ok 2 tyg. Brzuch mi powoli opada chociaz nie jest duzy. Ale jak siedze to czuje go na kolanach :p

reklama
Ja mam powoli cykora. Jutro ustalamy termin cc. Pewnie bedzie za ok 2 tyg. Brzuch mi powoli opada chociaz nie jest duzy. Ale jak siedze to czuje go na kolanach :p
Sus trzymam kciuki za Ciebie i maluszka:) Kwiatuszku kazda z nas marzy o takim strachu na 2 tygodnie przed przytuleniem dzidzi:)))) Cudne chwile przed Toba:) Sciskam Was wszystkie!

Do góry