susana
Fanka BB :)
Ja mam planową wizytę w najbliższy poniedziałek .Ale już mnie nosi żeby jutro polecieć do gina nr 2 .
Jutro będzie u mnie 5t 0d .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam planową wizytę w najbliższy poniedziałek .Ale już mnie nosi żeby jutro polecieć do gina nr 2 .
Hahaha nie dziwię Ci się bo ja siedzialam jak na szpilkach i czekałam na wizytę ja według terminu on powinnam zacząć 6 tydzień ale na usg potwierdziła się mojąaprzesunięta owulacja.... Ja nie wiem jak teraz do kolejnej wizyty wytrzymamJa mam planową wizytę w najbliższy poniedziałek .Ale już mnie nosi żeby jutro polecieć do gina nr 2 .
Jutro będzie u mnie 5t 0d .
Mówisz i masz
BerthaPiękny pecherzyk!!!
Sus, tak długo czekasz na wizyte!? Wow, podziwiam ja bym biegła do gina nr 2!!
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Jutro nadrobieWitam Was dziewczynki
NAfoczuś może wstawisz fotke aktualną Twojego słodziaka młodszaka
buziaki dla brzuchatek i reszty girlsów
To czekamy na twoje wyniki jakby co to w drugim wątku jest kalkulator betyDzis robilam przy okazji bo mialam skierowanie na kariotypy. Nastepna bete w czw. zrobie sle po pracy. Wynik w pt
Zastanawiam sie czy acard brac.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
No i super oby tak dalej to będzie co na liście uzupełniaćMówisz i masz
Kas nie sądzę że krotszy jest gorszy bo długie tez nie sa dobre także ten tego nie kombinujA mnie się porąbało coś po tych lekach. Dziś 7 dzień cyklu i już płodny śluz (mam go zazwyczaj ok. pięciu dni). Dziewczyny, czy krótszy cykl jest gorszej jakości? Obawiam się po prostu czy endometrium będzie wystarczające jakby co? Co myślicie?
Agatush!!! Cudności
Dżoł, daj znać jaka beta. Ja też myślałam, że poronienie mam od odkurzania itp, a to nie miało nic do rzeczy.
Asia to niestety ryzyko masz duże no ale musisz wierzyc ze może tym razem cie ominie :*Nie mam pojęcia. Chyba mimo tętna może występować cukrzyca. Ale dziewczyny pisały o obrzękach i gestozie ciąży a w niej tętno jest wysokie (górne powyżej 140). Ja miałam ze starszym cukrzycę i urodził się 4300 g i 62 cm w 38 tc z młodszym też cukrzycę, była indukcja porodu w 36 tc i miał 3890g i 60 cm.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Berthcia
A gdzie będziesz podchodzić do inv ??
Tzn w której klinice????
Ja nic na temat tej kliniki nie słyszałam ale to nie moje rewiryMoj gin współpracuje z klinika Parens w Krakowie. Wiec raczej tam. Zna ktoś ta klinikę??
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ja nic na temat tej kliniki nie słyszałam ale to nie moje rewiry
Życzę ci aby za pierwszym podejściem się udało .I najlepiej bliżniaki