reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja mam planową wizytę w najbliższy poniedziałek .Ale już mnie nosi żeby jutro polecieć do gina nr 2 .
Jutro będzie u mnie 5t 0d .
Hahaha nie dziwię Ci się bo ja siedzialam jak na szpilkach i czekałam na wizytę :-p ja według terminu on powinnam zacząć 6 tydzień ale na usg potwierdziła się mojąaprzesunięta owulacja.... Ja nie wiem jak teraz do kolejnej wizyty wytrzymam :-p

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was dziewczynki
NAfoczuś może wstawisz fotke aktualną Twojego słodziaka młodszaka
buziaki dla brzuchatek i reszty girlsów
Jutro nadrobie :D
A ty co planujesz?
Dzis robilam przy okazji bo mialam skierowanie na kariotypy. Nastepna bete w czw. zrobie sle po pracy. Wynik w pt
emoji20.png

Zastanawiam sie czy acard brac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
To czekamy na twoje wyniki :) jakby co to w drugim wątku jest kalkulator bety :)
No i super oby tak dalej to będzie co na liście uzupełniać :)

A mnie się porąbało coś po tych lekach. Dziś 7 dzień cyklu i już płodny śluz (mam go zazwyczaj ok. pięciu dni). Dziewczyny, czy krótszy cykl jest gorszej jakości? Obawiam się po prostu czy endometrium będzie wystarczające jakby co? Co myślicie?

Agatush!!! Cudności :D
Dżoł, daj znać jaka beta. Ja też myślałam, że poronienie mam od odkurzania itp, a to nie miało nic do rzeczy.
Kas nie sądzę że krotszy jest gorszy bo długie tez nie sa dobre także ten tego nie kombinuj :D
Nie mam pojęcia. Chyba mimo tętna może występować cukrzyca. Ale dziewczyny pisały o obrzękach i gestozie ciąży a w niej tętno jest wysokie (górne powyżej 140). Ja miałam ze starszym cukrzycę i urodził się 4300 g i 62 cm w 38 tc z młodszym też cukrzycę, była indukcja porodu w 36 tc i miał 3890g i 60 cm.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia to niestety ryzyko masz duże no ale musisz wierzyc ze może tym razem cie ominie :*

Moj gin współpracuje z klinika Parens w Krakowie. Wiec raczej tam. Zna ktoś ta klinikę??

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ja nic na temat tej kliniki nie słyszałam ale to nie moje rewiry :)
Życzę ci aby za pierwszym podejściem się udało .I najlepiej bliżniaki :D

Ja nic na temat tej kliniki nie słyszałam ale to nie moje rewiry :)
Życzę ci aby za pierwszym podejściem się udało .I najlepiej bliżniaki :D

Ślicznie dziękuje! I jeszcze najlepiej zeby był chłopczyk i dziewczynka Haha :D ech te marzenia ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Do góry