reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzis robilam przy okazji bo mialam skierowanie na kariotypy. Nastepna bete w czw. zrobie sle po pracy. Wynik w pt [emoji20]
Zastanawiam sie czy acard brac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak tak, to ja. To widzisz, nie masz sie co stresować i zastanawiać ze dziwnie duzo urosło bo nie wiesz skąd startowałas. A pewnie inne wyniki tez sie poprawiły. Ważne ze teraz jest dobrze! Kciuki za zielone światło i skuteczne staranka!

Ale super :):) gratulacje pęcherzyka!! A gdzie fota???

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Mówisz i masz :D

Załączniki

• IMAG0681.jpg
    IMAG0681.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 94
Dzis robilam przy okazji bo mialam skierowanie na kariotypy. Nastepna bete w czw. zrobie sle po pracy. Wynik w pt [emoji20]
Zastanawiam sie czy acard brac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dżoł spokojnie, naprawdę. Po prostu się oszczędzaj Kochana :happy: A acard jeśli bierzesz to bierz. Ja też biorę acard cały czas i dzisiaj dostałam zastrzyki też. Tylko mam dzielić - jeśli rano zastrzyk to acard wieczorem albo na odwrót.

A mnie się porąbało coś po tych lekach. Dziś 7 dzień cyklu i już płodny śluz (mam go zazwyczaj ok. pięciu dni). Dziewczyny, czy krótszy cykl jest gorszej jakości? Obawiam się po prostu czy endometrium będzie wystarczające jakby co? Co myślicie?

Agatush!!! Cudności :D
Dżoł, daj znać jaka beta. Ja też myślałam, że poronienie mam od odkurzania itp, a to nie miało nic do rzeczy.

Asia69 jakie tętno świadczy o cukrzycy?! Dobrze że nie boisz się że będziesz za gruba bo myślałam że Ci sie coś z głową teges ;-). Ja miałam cukrzycę ciążowa i młodego urodziłam w 38/39tyg i ważył 3070

Berha jak masz możliwość podejścia to szkoda czasu na naturalne próby że słaba armia. Suplementy męża i działaj.

Witam się i ja :-) jestem po pierwszej wizycie :-) mamy bardzo ładny pecherzyk ciążowy ładnie umiejscowiony :-) lekarz zadowolony :-) tak jak podejrzewałam Ciąża jest młodsza niż wynika z om. Mamy dopiero 4t3d :-D oczywiście zostają metylowane witaminy, acard i dostałam fraxiparine :-) następna wizyta 07.02.17 długo, ale chcemy mieć pewność że serduszko będzie :-*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Agatush
Supeeerrrr!
Ale ja tam widze zarodek w tym pęcherzyku !
Czy to woreczek żóltkowy tak świeci ????

Ostatnia edycja:
Asia69 jakie tętno świadczy o cukrzycy?! Dobrze że nie boisz się że będziesz za gruba bo myślałam że Ci sie coś z głową teges ;-). Ja miałam cukrzycę ciążowa i młodego urodziłam w 38/39tyg i ważył 3070

Berha jak masz możliwość podejścia to szkoda czasu na naturalne próby że słaba armia. Suplementy męża i działaj.
Nie mam pojęcia. Chyba mimo tętna może występować cukrzyca. Ale dziewczyny pisały o obrzękach i gestozie ciąży a w niej tętno jest wysokie (górne powyżej 140). Ja miałam ze starszym cukrzycę i urodził się 4300 g i 62 cm w 38 tc z młodszym też cukrzycę, była indukcja porodu w 36 tc i miał 3890g i 60 cm.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry