reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzis robilam przy okazji bo mialam skierowanie na kariotypy. Nastepna bete w czw. zrobie sle po pracy. Wynik w pt [emoji20]
Zastanawiam sie czy acard brac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak tak, to ja. To widzisz, nie masz sie co stresować i zastanawiać ze dziwnie duzo urosło bo nie wiesz skąd startowałas. A pewnie inne wyniki tez sie poprawiły. Ważne ze teraz jest dobrze! Kciuki za zielone światło i skuteczne staranka!

Ale super :):) gratulacje pęcherzyka!! A gdzie fota???

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Mówisz i masz :D

Załączniki

• IMAG0681.jpg
    IMAG0681.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 91
Dzis robilam przy okazji bo mialam skierowanie na kariotypy. Nastepna bete w czw. zrobie sle po pracy. Wynik w pt [emoji20]
Zastanawiam sie czy acard brac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dżoł spokojnie, naprawdę. Po prostu się oszczędzaj Kochana :happy: A acard jeśli bierzesz to bierz. Ja też biorę acard cały czas i dzisiaj dostałam zastrzyki też. Tylko mam dzielić - jeśli rano zastrzyk to acard wieczorem albo na odwrót.

A mnie się porąbało coś po tych lekach. Dziś 7 dzień cyklu i już płodny śluz (mam go zazwyczaj ok. pięciu dni). Dziewczyny, czy krótszy cykl jest gorszej jakości? Obawiam się po prostu czy endometrium będzie wystarczające jakby co? Co myślicie?

Agatush!!! Cudności :D
Dżoł, daj znać jaka beta. Ja też myślałam, że poronienie mam od odkurzania itp, a to nie miało nic do rzeczy.

Asia69 jakie tętno świadczy o cukrzycy?! Dobrze że nie boisz się że będziesz za gruba bo myślałam że Ci sie coś z głową teges ;-). Ja miałam cukrzycę ciążowa i młodego urodziłam w 38/39tyg i ważył 3070

Berha jak masz możliwość podejścia to szkoda czasu na naturalne próby że słaba armia. Suplementy męża i działaj.

Witam się i ja :-) jestem po pierwszej wizycie :-) mamy bardzo ładny pecherzyk ciążowy ładnie umiejscowiony :-) lekarz zadowolony :-) tak jak podejrzewałam Ciąża jest młodsza niż wynika z om. Mamy dopiero 4t3d :-D oczywiście zostają metylowane witaminy, acard i dostałam fraxiparine :-) następna wizyta 07.02.17 długo, ale chcemy mieć pewność że serduszko będzie :-*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Agatush
Supeeerrrr!
Ale ja tam widze zarodek w tym pęcherzyku !
Czy to woreczek żóltkowy tak świeci ????

Ostatnia edycja:
Asia69 jakie tętno świadczy o cukrzycy?! Dobrze że nie boisz się że będziesz za gruba bo myślałam że Ci sie coś z głową teges ;-). Ja miałam cukrzycę ciążowa i młodego urodziłam w 38/39tyg i ważył 3070

Berha jak masz możliwość podejścia to szkoda czasu na naturalne próby że słaba armia. Suplementy męża i działaj.
Nie mam pojęcia. Chyba mimo tętna może występować cukrzyca. Ale dziewczyny pisały o obrzękach i gestozie ciąży a w niej tętno jest wysokie (górne powyżej 140). Ja miałam ze starszym cukrzycę i urodził się 4300 g i 62 cm w 38 tc z młodszym też cukrzycę, była indukcja porodu w 36 tc i miał 3890g i 60 cm.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry