mała79
Fanka BB :)
Dzięki, a ty kiedy będziesz robić badania po szczepieniach??Hej.
Do szczepienia nie możesz podchodzić z gorączką. A tak to ponoć nie ma wpływu. Bez wkręcania sobie proszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, a ty kiedy będziesz robić badania po szczepieniach??Hej.
Do szczepienia nie możesz podchodzić z gorączką. A tak to ponoć nie ma wpływu. Bez wkręcania sobie proszę
Jadę w czwartek na badania. Już mam pietra co wyjdzie. Czy będziemy mieć zielone światło...czy jednak doszczepienia;/Dzięki, a ty kiedy będziesz robić badania po szczepieniach??
Piekna beta!!! rosnie jak szalona.. moze blizniaki?Ja dzisiaj z rana poleciałam na betę
Jest 5259
Cztery dni temu było 943 więc do piątku jestem bez paniki
Super wynik MLR! A czy robilas badanie MLR przed szczepieniami zeby wiedziec ile dokladnie urosło?Czajak dziękuję za miłe słowo . Tak wiem ,że powinnam się cieszyć ,ale trudno mi uwierzyć w ten wynik stąd te moje myśli czy na pewno wszystko dobrze zbadali.itd
Kas dziękuję
Burczus kciuki zaciśnięte.Jadę w czwartek na badania. Już mam pietra co wyjdzie. Czy będziemy mieć zielone światło...czy jednak doszczepienia;/
Bertha wątku poszukaj a nadziei nie trać może akurat cie zazkoczy pamiętam o tobie.Piekna beta!!! rosnie jak szalona.. moze blizniaki?
Super wynik MLR! A czy robilas badanie MLR przed szczepieniami zeby wiedziec ile dokladnie urosło?
Ja melduję że przyszła @... Szukam watku in vitro i bede sie przygotowywac..
Gabis dzieci rosna szybciej niż nam się wydaje. Ja juz z tyłu głowy mam powrót do pracy. Tak bardzo bym chciała znaleźć nianie i nie dawać go do żłobka. . Czasem bym go zacalowala a czasem ehhh lepiej nie gadaćAsiu, jak pisze Nafoczka i Sus badaj ciśnienie. Stąd mogą być obrzęki. To ważne bo to jeden z objawów gestozy. Miałam tak w pierwszej ciąży 6 lat temu, teraz też co dzień mierze ciśnienie ale póki co jest ok. Co do tycia, to Ci się nie dziwie, ja jestem otyla i dla mnie każdy kilogram więcej to raz problem ogólnie z kolanami itd a dwa też się bronię przed cukrzycą.
Sus i reszta nowych brzuchatek kiedy pierwsze wizyty?
Magda super MLR.
Riri Julia co u Was?
Jak tam nasze dzieci forumowe się mają? Moc buziakow dla nich.
Za staraczki nieustanne kciuki.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję, że mnie rozumiesz. Krzywą będę robić 25.01, wyniki 30.01, bo na NFZ. Jeszcze trochę czasu. Dziś 23t.6d.Asia - moj jeden gin mowil ze acard do 30 tyg a drugi ze do 34. Odstawilam zaraz po 30tyg.
Robilas juz krzywa cukrowa? W ktorym tyg jestes? Nie dziwie Ci ze sie martwisz i rozumiem ze nie martwisz sie ze bedziesz gruba tylko o maluszka. W ciazy strach jest o wszystko i ciagle towarzyszy a obrzeki to chyba nic fajnego na tak wczexnym etapie. Trzymam kciuki zeby bylo ok i nie zwiastowalo to cukrzycy
Susana - beta sliczna. Tym razem musi byc wszystko dobrze
Ciśnienie teraz w normie - wczoraj na wizycie 126/78. Zatem będę czekać do badań.Madzia super ze się poprawiło.
Asia dopóki nie zrobisz krzywej to się nie dowiesz. Opuchlizna to jeden z objawów a jak z ciśnieniem u ciebie.
Ja acard odstawilam w 32tc czyli musisz przyjąć zw mniej więcej po 30
??Burczuś Nie