reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja dzisiaj z rana poleciałam na betę

Jest 5259 :D
Cztery dni temu było 943 więc do piątku jestem bez paniki :p
Piekna beta!!! rosnie jak szalona.. moze blizniaki? :)

Czajak dziękuję za miłe słowo . Tak wiem ,że powinnam się cieszyć ,ale trudno mi uwierzyć w ten wynik stąd te moje myśli czy na pewno wszystko dobrze zbadali.itd
Kas dziękuję
Super wynik MLR! A czy robilas badanie MLR przed szczepieniami zeby wiedziec ile dokladnie urosło?

Ja melduję że przyszła @... Szukam watku in vitro i bede sie przygotowywac..

Jadę w czwartek na badania. Już mam pietra co wyjdzie. Czy będziemy mieć zielone światło...czy jednak doszczepienia;/
Burczus kciuki zaciśnięte. :)
Piekna beta!!! rosnie jak szalona.. moze blizniaki? :)

Super wynik MLR! A czy robilas badanie MLR przed szczepieniami zeby wiedziec ile dokladnie urosło?

Ja melduję że przyszła @... Szukam watku in vitro i bede sie przygotowywac..
Bertha wątku poszukaj a nadziei nie trać może akurat cie zazkoczy :) pamiętam o tobie.

Asiu, jak pisze Nafoczka i Sus badaj ciśnienie. Stąd mogą być obrzęki. To ważne bo to jeden z objawów gestozy. Miałam tak w pierwszej ciąży 6 lat temu, teraz też co dzień mierze ciśnienie ale póki co jest ok. Co do tycia, to Ci się nie dziwie, ja jestem otyla i dla mnie każdy kilogram więcej to raz problem ogólnie z kolanami itd a dwa też się bronię przed cukrzycą.
Sus i reszta nowych brzuchatek kiedy pierwsze wizyty?
Magda super MLR.
Riri Julia co u Was?
Jak tam nasze dzieci forumowe się mają? Moc buziakow dla nich.
Za staraczki nieustanne kciuki.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabis dzieci rosna szybciej niż nam się wydaje. Ja juz z tyłu głowy mam powrót do pracy. Tak bardzo bym chciała znaleźć nianie i nie dawać go do żłobka. . Czasem bym go zacalowala a czasem ehhh lepiej nie gadać :D

Destino kochana wyskakuj z krzaków :)

Asia - moj jeden gin mowil ze acard do 30 tyg a drugi ze do 34. Odstawilam zaraz po 30tyg.
Robilas juz krzywa cukrowa? W ktorym tyg jestes? Nie dziwie Ci ze sie martwisz i rozumiem ze nie martwisz sie ze bedziesz gruba tylko o maluszka. W ciazy strach jest o wszystko i ciagle towarzyszy a obrzeki to chyba nic fajnego na tak wczexnym etapie. Trzymam kciuki zeby bylo ok i nie zwiastowalo to cukrzycy

Susana - beta sliczna. Tym razem musi byc wszystko dobrze
Dziękuję, że mnie rozumiesz. Krzywą będę robić 25.01, wyniki 30.01, bo na NFZ. Jeszcze trochę czasu. Dziś 23t.6d.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia super ze się poprawiło.

Asia dopóki nie zrobisz krzywej to się nie dowiesz. Opuchlizna to jeden z objawów a jak z ciśnieniem u ciebie.
Ja acard odstawilam w 32tc czyli musisz przyjąć zw mniej więcej po 30 :)
Ciśnienie teraz w normie - wczoraj na wizycie 126/78. Zatem będę czekać do badań.

Bertha, trzymam kciuki stale za Ciebie. Może te in vitro to jest wyjście. Jeśli u Ciebie problemu za bardzo nie ma poza mutacją, tylko u męża gorsze wyniki. Nie wiem, ale mocno trzymam kciuki!

Nafoczka, pewnie, że lepsza niania od żłobka. Ale do lipca jeszcze troszkę czasu. Nacieszycie się jeszcze stałą obecnością [emoji2]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry