reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Bertha zapytam w prost.Kiedy czas na testowanie?? Już czuję ekscytację nowymi ciazami.Dla mnie to jak kolejne prezenty od Mikołaja i jego żony :-).

Avita trzeba było nie otwierać teraz pewnie oczy masz jak ten krążek ;-). Na początku jak zaczęłam czytać ze zakupilas pessara to myślałam że to sprzęt do mierzenia tętna :-D

A ja dziś zakupiłam pessar!! Ale to jest duże ale podobno i tak nie największy!!!!! już się boję na samą myśl jak będzie odbywało się zakładanie tego! Przeplotki przy zasłonach mam takiego razmiaru!!!!!!!!
Nafocza pamiętam, że Ty na pewno miałaś zakładany! Napisz mi coś o tym!!
A malina mi mówił żebym nie oglądała bo się przerażę!!!!

Edit. Porzeczka ja długo po wizycie dostałam list!!! Nierezygnuj z maliny to moja rada!!!:) ;)
Avita ja też się bałam i może i dobrze bo potem się okazało, ze to nie było takie straszne :) powiem szczerze, że czasem boleśniejsze miałam badanie palpacyjne niż to. Zakładany jest na fotelu ginekologicznym ale najpierw zrobią posiew czy nie masz infekcji i potem będziesz trochę musiala na nie uważać tzn. np. nie kąpać się w wannie tylko pod prysznicem.

Wlasnie Bertha jak tam twoje czary? :)

Beatka żebyś wiedziała że oczy to wielkie miałam ja zobaczyłam ten sprzęt:szok:
Nafoczka dzięki za info tylko nie wiem kiedy ma być ten posiew robiony bo jadę na 19.00 a na ostatniej wizycie nic o dodatkowym badaniu nie mówił!!
Teraz to myślę, że niech mi tam wkłada co chce :D;) byleby dzidzia była bezpieczna i ja spokojniejsza!!

Porzeczka, Czajak żeby malina przedstawił Wam jutro plan dalszego działania!! Bo szkoda czasu i kasy!!!!

Beatka żebyś wiedziała że oczy to wielkie miałam ja zobaczyłam ten sprzęt:szok:
Nafoczka dzięki za info tylko nie wiem kiedy ma być ten posiew robiony bo jadę na 19.00 a na ostatniej wizycie nic o dodatkowym badaniu nie mówił!!
Teraz to myślę, że niech mi tam wkłada co chce :D;) byleby dzidzia była bezpieczna i ja spokojniejsza!!

Porzeczka, Czajak żeby malina przedstawił Wam jutro plan dalszego działania!! Bo szkoda czasu i kasy!!!!
Avitka tak powinno być a jak zrobi twój lekarz to nie wiem ale jeśli masz pytania to pytaj śmiało.
Myślę że dużo z nas po lyzeczkowaniu ma pessar profilaktycznie.

Julia jak podczytujesz to napisz co u Ciebie?

Świetna sprawa z tymi linkami bo ja właśnie poszukuje dziękuję :) tabsow po odebraniu wyniku homocysteiny 9,7 niestety :/ Ja jeszcze się zastanawiam nad produktem Jarrow Formulas tam już wszystko B12 (metylocobalamin), B6 (P5P) i B9 (Folate) jest w jednej tabletce i tu upatruje przewagę bo jeszcze muszę brać D3 K2 Wit. A i jak dojdzie encorton dupek i reszta to ilość lepszą niż u mojej 82 letniej Babuszki bedzie :) no ale co ja tu się rozpisuje przecież doskonale te bolączki znacie ...

reklama
Porzeczka ,czajak kciukiza wizytę.Obyscie wyszły z zielonym światłem od niego, albo chociaż spokojne znając dalszy plan .

Avita nie chcesz na własną rękę tak dla pewności zrobić posiew?? Chociaż u mnie doktor przed drożności dzień przed zabiegiem przypomniał sobie o badaniach i ich nie miałam.Podjelam ryzyko ;- p

Bertha nie musisz nic pisać :-( . Kciuki i tak trzymam.

Mickey cieszę się że jesteś .

Kurde kiepska mam pamięć ale na pewno ktoś zostaje właśnie mama ziemskiego dziecka. Riri ,Julia ,strawbelka która??

Kitki słodki twój grubarek. Pewnie nie łatwo Ci go nosić ale ciężarek słodki :-*.

Tola po zdjęciu powiem Ci że po Tomciu widać że charakterem to on będzie mieć to pewnie po forumowych ciociach takie samozaparcie.Latwo pewnie nie masz przy dwójce ale i tak zaxdraszczam.

Aga 707 odezwij się, Arda jesteście czasem u nas?? Pozdrawiam serdecznie. Mam nadzieję że się odezwiecie z dobrą nowina.

Ostatnia edycja:
Do góry