reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie, ja krzepliwosc mam ponizej normy, ponad tydzien temu odstawilam acard i na wtorek mam powtorzyc krzepliwosc, jak dalej bedzie niska to gin zwieksza mi heparyne, tak powiedzial ostatnio.

Nafoczka, powiem Ci ze juz mi ciezko, odkad odstawilam encorton, to malo co jem a tyje 1kg na tydzien. Chyba wszystko idzie mi w brzuchol, bo dupsko i nogi bez zmian. Mysle ze moze moje hashi wariuje po odstawieniu encortonu, bo jak go bralam to jadlam jak 3 chlopa a wtedy malo co tylam. Mam juz 13kg na plusie.
Wyciagniecie prania z kosza i zaladowanie pralki do dla mnie nie lada wyczyn, sapie potem jak stary kon.
Zakupy odpadaja, bo po pol godz. wolnego marszu jak na procesji w kosciele, nie mam juz sily.
W nocy spac nie moge, bo mnie nogi strasznie bola jak spie na bokach.
Czasem hormony daja o sobie znac, bo caly dzien mi sie chce plakac ze dopiero pazdziernik a nie grudzien.
Lenistwo mi przeszkadza, pomylabym sobie okna, rolety poprala, ale sie boje bo szyjka mi sie skraca i lekarz kaze sie oszczedzac.

No ale nie ma co narzekac, najwazniejsze ze Junior ma sie dobrze i pieknie rosnie.

Jak urodze, napewno bede tesknic za brzuszkiem, bo uwielbiam ten stan.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz ile ja miałam stresu i strachu. Odpuść okna i rolety :) zima idzie nikt nie zauważy :D
Ja przytyłam 17kg wiec jeszcze Ci daleko :p 4kg mi zostalo ale póki kp to tak będzie, Wikus musi z czegoś pysie mieć :D

Mam płytkę z zabiegu jak dosiade do sprawnego kompa to wrzuce wam proces zabiegu tak dla nauki ;-). Ten cykl odpuszczam .wracam do witamin iii na koń...heh

Oo, super ze masz płytkę!
Ciekawe czy laparoskopię nagrywają, chetnie bym sobie pooglądała jak w środku wyglądam :D

Ja juz na oddziale, wenflon troche boli.
Zabieg jutro rano. Miałam ekg, bede miała lewatywę i juz. Wypuszcza mnie w sobotę.
Lekarz powiedział ze jesli mam torbiel czekoladowa to endometriozę musze potem leczyć pol roku... ale mam nadzieje ze moj dr nie pójdzie taka droga tylko będziemy mieli od razu zielone światło i raz dwa zajdziemy.

Oo, super ze masz płytkę!
Ciekawe czy laparoskopię nagrywają, chetnie bym sobie pooglądała jak w środku wyglądam :D

Ja juz na oddziale, wenflon troche boli.
Zabieg jutro rano. Miałam ekg, bede miała lewatywę i juz. Wypuszcza mnie w sobotę.
Lekarz powiedział ze jesli mam torbiel czekoladowa to endometriozę musze potem leczyć pol roku... ale mam nadzieje ze moj dr nie pójdzie taka droga tylko będziemy mieli od razu zielone światło i raz dwa zajdziemy.
Bertha, ja mialam torbiel czekoladowa wielkosci 3,5×4,5 cm jak nic nie pomylilam. Po wyluszczeniu lekarz pozwolil sie starac w pierwszym cyklu bo powiedzial ze nie ma juz na co czekac.
Zalezy czy tam masz zrosty jakies jeszcze, ale jak bedzie tylko torbiel czekoladowa to po jakiego leczyc pol roku? Niby co?
Wszystko zalezy co tam u Ciebie zastana. Nie martw sie na zapas[emoji6]
Trzymam kciuki zeby bylo dobrze:*

A plytke nagraja, ale to zostaje w dokumentacji szpitalnej. Przynajmniej u mnie w szpitalu tak jest ze kazda operacje nagrywaja.

P.S. Ciekawe czy tez pokochasz narkoze tak jak ja[emoji6]

Bertha, ja mialam torbiel czekoladowa wielkosci 3,5×4,5 cm jak nic nie pomylilam. Po wyluszczeniu lekarz pozwolil sie starac w pierwszym cyklu bo powiedzial ze nie ma juz na co czekac.
Zalezy czy tam masz zrosty jakies jeszcze, ale jak bedzie tylko torbiel czekoladowa to po jakiego leczyc pol roku? Niby co?
Wszystko zalezy co tam u Ciebie zastana. Nie martw sie na zapas[emoji6]
Trzymam kciuki zeby bylo dobrze:*

A plytke nagraja, ale to zostaje w dokumentacji szpitalnej. Przynajmniej u mnie w szpitalu tak jest ze kazda operacje nagrywaja.

P.S. Ciekawe czy tez pokochasz narkoze tak jak ja[emoji6]

Hehe, mam nadzieje ze inaczej pokocham niz ty :p ty chyba miałaś wymioty po?
Jak miałam łyżeczkowanie to było wszystko ok, wiec mam nadzieje ze teraz tez bedzie ok.

Hehe, mam nadzieje ze inaczej pokocham niz ty[emoji14]ty chyba miałaś wymioty po?
Jak miałam łyżeczkowanie to było wszystko ok, wiec mam nadzieje ze teraz tez bedzie ok.
Bertha, ja uwielbiam narkoze.
Wymioty mialam tylko raz jak robilam zabieg w innym miejscu, ale z tego co wiem to tam daja strasznie wredna narkoze i wszyscy po niej wymiotuja.

A poza tamtym miejscem mialam jeszcze 5 narkoz w 3 roznych miejscach i bylo super[emoji6]

reklama
a mi kuźwa przelozyli wizyte w poradni genetycznej, dzwonila z invicty ze dr nie bedzie w sobote, szkoda ze nie zadzwonila w piatek wieczorem. ale na szczescie wizyta 26.10 tylko bede musiala wziasc wolne, bo popoludniowe wizyty w listopadzie dopiero.

Do góry