reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha nie stresuj się zabiegiem. Patrz na to w ten sposób ze ma Ci pomoc w osiągnięciu celu.
Lewatywa głupia i wstydliwa sprawa ale lepiej załatwić to w toalecie nóż na stole :-)

Destino ogarne się wyjde z łóżka i na skrobię priv dla Ciebie. :-*

Laseczki byłam w Lublinie robić drożność SHSG na stole do RTG. Trochę bolalo ale przeżyłam.Oczy miałam zaciśnięte i mózg wyłączony żeby nie czuć bólu gdy nagle uslyszalam słowa lekarza " już po wszystkim" oba jajowody drozne .

reklama
Wstyd się przyznać i przepraszam, ze nie odpisuje na wszystkie posty ale ostanio się myle juz w nowych dziolszkach.
Destino jestem pod wielkim wrażeniem twojego wyboru a raczej próby wyboru. Znalazłam info o Hubert ie i jak gomwidze to wiem ze zasługuje na wspaniałą rodzinę a ty wydajesz się być madra i ogarnięty dziewczyna pełna ciepła. Wiec życzę Ci z całego serca pomyślnego rozwiązania sprawy. Przykro mi z powodu teścia :(
Nafoczka Uspokoiłaś mnie :) w pn wizyta
Asia ja bym sluchala odnośnie mety tego kto mi ją przepisał. A co postanowiłas?
Póki co cały czas łykam metke, swoje obawy przedstawię na wizycie 8 listopada u profesor.

Dziewczyny jeśli chodzi o obecnie starające się to w cyklu, w którym zaszłam brałam Ovarin - podobno pomaga. Brałam 1,5 cyklu.
Patrzyłam ostatnio w kalendarz i w tamtym cyklu przytulanki były tylko 4 razy. Ale...była u nas bratanica mega absorbująca a ja czerpałam satysfakcję z opieki nad nią. Nie myślałam zbyt dużo o staraniach. Zupełnie nie byłam zestresowana, bo to był okres urlopowy. Dla mnie (nie dla m.). Poza tym to był miesiąc moich urodzin (może coś w tym jest).
Dlatego warto oderwać zupełnie myśli od starań i cieszyć się sobą. ;-) ;)

Bea, Bertha, Tęczowa, Ovli, Kas, Burczuś, Porzeczka, Destino, Czajak, Mała_Czarna i pozostałe dziewczęta starające się: Trzymam mocno za Was kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Nafoczka, nie wiem czy mam mutacje, czekam na wyniki,miały już być. A genetyk NFZ (który zresztą nie chciał mi dać skierowania na mutacje) zalecił folik 3 razy 1. Co o tym myślisz? A chciałam włączyć femibion, żeby mieć matafolin i inne witaminy z grupy B, gdyby okazało się, że mam mutacje , żeby nie czekać ze staraniami przez konieczność uzupełnienia tych witamin. I tak zmieniłam na 1folik i 1 femibion.

Nafoczka, nie wiem czy mam mutacje, czekam na wyniki,miały już być. A genetyk NFZ (który zresztą nie chciał mi dać skierowania na mutacje) zalecił folik 3 razy 1. Co o tym myślisz? A chciałam włączyć femibion, żeby mieć matafolin i inne witaminy z grupy B, gdyby okazało się, że mam mutacje , żeby nie czekać ze staraniami przez konieczność uzupełnienia tych witamin. I tak zmieniłam na 1folik i 1 femibion.
A no tak :) pisalas ;)
Nie sądzę że to za dużo ale skoro masz jakieś objawy to kto wie. W metafolinie z iherb jest go mniej choć metylowy. A może to wit z grupy B?

Bea to w myśl zasady "będe brał cie, w aucie" trzymam kciuki :*

Tak czy siak, lepiej że nadmiar wydalam. Na necie piszą, tak jak mówiła fondie, że nie da się przedawkować, bo nadmiar wydalany jest z moczem. Dzisiaj wezmę tylko femibion i zobaczymy.

Fondie, ja krzepliwosc mam ponizej normy, ponad tydzien temu odstawilam acard i na wtorek mam powtorzyc krzepliwosc, jak dalej bedzie niska to gin zwieksza mi heparyne, tak powiedzial ostatnio.

Nafoczka, powiem Ci ze juz mi ciezko, odkad odstawilam encorton, to malo co jem a tyje 1kg na tydzien. Chyba wszystko idzie mi w brzuchol, bo dupsko i nogi bez zmian. Mysle ze moze moje hashi wariuje po odstawieniu encortonu, bo jak go bralam to jadlam jak 3 chlopa a wtedy malo co tylam. Mam juz 13kg na plusie.
Wyciagniecie prania z kosza i zaladowanie pralki do dla mnie nie lada wyczyn, sapie potem jak stary kon.
Zakupy odpadaja, bo po pol godz. wolnego marszu jak na procesji w kosciele, nie mam juz sily.
W nocy spac nie moge, bo mnie nogi strasznie bola jak spie na bokach.
Czasem hormony daja o sobie znac, bo caly dzien mi sie chce plakac ze dopiero pazdziernik a nie grudzien.
Lenistwo mi przeszkadza, pomylabym sobie okna, rolety poprala, ale sie boje bo szyjka mi sie skraca i lekarz kaze sie oszczedzac.

No ale nie ma co narzekac, najwazniejsze ze Junior ma sie dobrze i pieknie rosnie.

Jak urodze, napewno bede tesknic za brzuszkiem, bo uwielbiam ten stan.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja mam w sobote wizyte u genetyka na nfz. ciekawe czy sie przylozy do sprawy czy mnie oleje

ja mam w sobote wizyte u genetyka na nfz. ciekawe czy sie przylozy do sprawy czy mnie oleje

reklama
Do góry