NarkoZmanhej
Bertha powodzenia
Strawbelka brzmisz jak narkoman
PS ale jak też miałam 6x i tylko raz mi było niedobrze
Tęczowa wisisz na lampie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NarkoZmanhej
Bertha powodzenia
Maz tez sie ze mnie smieje.hej
Bertha powodzenia
Maz tez sie ze mnie smieje.
Ale to fajne jak Ci dadza narkoze i za chwile sie budzisz. Ja zawsze mam zabawe i licze, ale jakos wiecej jak do 3 doliczyc nie moge[emoji12]
ja nie zdążyłam zacząć, bo mi się film uciąłO, to zobaczymy do ilu ja jutro doliczę [emoji1]
JA myślę że nie ma w czym zaszkodzić a jakie miałaś endo jak bylas na jakiejś wizycie?Nafoczka już nie wiszę, bo po owulacji, wg moich informacji ( śluz sobie poszedł dzisiaj, wczoraj miałam jeszcze płodny i pojawiła się nitka krwi, czego wcześniej nigdy nie zauważyłam, test owulacyjny pozytywny we wtorek przed południem, a w środę już negatywny ) teraz znów czekam.
Mam divigel, to samo co ten który mi polecałaś i nie wiem czy użyć. Mam trochę cykora czy sobie coś nie narobię :/ co myślisz?
Strawbelka to tylko się cieszyć, że tak dobrze znosisz narkozę, niektórzy mają jazdy konkretne :/
Ja co prawda miałam raz, tylko przy histeroskopii i też było super
Ad. 1 Kas co do lekarza to w 100% zależy od lekarza. Tearetycznie tak ale jak nie będzie lekarz chciał to nie da - mi nie dał na to.PROSZĘ O POMOC!
Przyszły mi wyniki mutacji:
Zobacz załącznik 779274
I teraz, po zapoznaniu się z waszymi wpisami i dawkowaniem przez Was witamin, mam kilka ważnych dla mnie pytań uzupełniających:
1) Czy przysługuje mi teraz ryczałt na heparynę? Czy prywatny genetyk może mi wypisać takie zaświadczenie? Czy ma ono jakoś konkretnie wyglądać?
2) Czy jak kupię metylowany kwas - 800 mg, metylowaną b6-20 mg; metylowaną b12- 500MCG, to będzie ok? (Chyba,że genetyk coś mi zmieni, ale wizytę nie wiem na kiedy uda mi się umówić). A chcę brać jak najszybciej.
Czy te poniższe są na pewno metylowe wszystkie?
kwas: Link do: FOLIANY KWAS FOLIOWY 800 FOLIAN METAFOLINA SWANSON
b6: Link do: WITAMINA B6 20MG 60KP KOENZYMATYCZNA P-5-P SWANSON
b12: Link do: WITAMINA B12 500MCG 100KAPS NERWY ANEMIA SWANSON
3) Czy wystarczy miesiąc przed staraniami suplementacja tymi metylowanymi formami? Czy lepiej w listopadzie się nie starać jeszcze?
Z góry dziękuję Wam za odpowiedź!:*