reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie - cos mi sie obilo o uszy ze norma ddimerow sla ciezarnych to ok 800 ale glowy sobie uciac nie dam. Aptt tez mialam ponizej normy ale nie kazali zwiekszac heparyny. Ale ja badalam ok 30tyg, wczesniej nie

Destino - trzymam za Was kciuki. To prawda ze czas wszystko zweryfikuje ale i tak jestescie wspaniali ze chcecie sie podjac takiego wyzwania. Moj synek ma wlasnie pol roczku i wazy prawie 10kg. Hubercik musi byc szczuplaczkiem i rzeczywiacie sporo jest do tylu ale rehabilitacja, ciezka praca i miloscia pewnie uda sie osiagnac szybko efekty. A milosci w serduszkach widac ze Wam nie brakuje

Js nie slyszlaam że można go przedawkowac ponoć nadmiar się wysikuje. Ja biorę femibion i metylowy kwas foliowy 800uq codziennie

No to pewnie ten nadmiar wysikuję i jest taki kolor;p Tylko się zastanawiam w takim razie czy potrzeba mi aż tyle kwasu. Ale poczekam na wyniki mutacji i wtedy dostosuję sobie dawki wg tego. Miały już być te wyniki...

Ostatnia edycja:
Czarna widziałam na fejsie twoje wychodowane arbuzy ....Super !!!!!
To musi być jakiś znak :D
Pokaz pokaz!!
Próbowaliście juz??

Kochane serdecznie dziękujemy wszystkim za ciepłe słowa. Asia, Lamia, Gabiś jak dobrze słyszeć tak pozytywne wieści. Oby nadszedł już czas radości z brzuszkowania :)

Mój M jest wspaniały. W nocy zdecydowaliśmy, że jedziemy do Warszawy. Rozmawialiśmy z Profesorem i poznaliśmy prawdę. Hubert urodził się w 33 tg ciąży. Jest ciężko. 20 listopada skończy 2 latka. Waży prawie 12 kg, a w rozwoju psychoruchowym jest na etapie 6 miesięcznego niemowlaka + problem z oczami, przewodem pokarmowym i żywieniem pozajelitowym. Trudna decyzja... wciąż go chcemy, tylko czy nam pozwolą? Może któraś z was jest rehabilitantem, lub zna dziecięcego w okolicach Krakowa?

Jak się ogarniemy trochę, to zajrzę do was bardziej indywidualnie. Wybaczcie, że piszę tak ogólnie i głównie o nas. Pamiętam o każdej z osobna, waszych maluszkach, brzuszkach i poszukiwaniach zdrowia
Destino, wielkie serca macie, kciuki!!
I światełko dla teścia :*

Ja za 6 h ruszam do szpitala. Trzymajcie kciuki zeby mi ładnie wszystko wyczyścili i przygotowali na ciąże bo zachodzę w pierwszym cyklu po laparo!!! :)

Kochane serdecznie dziękujemy wszystkim za ciepłe słowa. Asia, Lamia, Gabiś jak dobrze słyszeć tak pozytywne wieści. Oby nadszedł już czas radości z brzuszkowania :)

Mój M jest wspaniały. W nocy zdecydowaliśmy, że jedziemy do Warszawy. Rozmawialiśmy z Profesorem i poznaliśmy prawdę. Hubert urodził się w 33 tg ciąży. Jest ciężko. 20 listopada skończy 2 latka. Waży prawie 12 kg, a w rozwoju psychoruchowym jest na etapie 6 miesięcznego niemowlaka + problem z oczami, przewodem pokarmowym i żywieniem pozajelitowym. Trudna decyzja... wciąż go chcemy, tylko czy nam pozwolą? Może któraś z was jest rehabilitantem, lub zna dziecięcego w okolicach Krakowa?

Jak się ogarniemy trochę, to zajrzę do was bardziej indywidualnie. Wybaczcie, że piszę tak ogólnie i głównie o nas. Pamiętam o każdej z osobna, waszych maluszkach, brzuszkach i poszukiwaniach zdrowia
Hej mam kochana znajoma która ma chora córeczkę inna choroba ale caly czas ma rehabilitacje wiec jest w temacie dużą wiedzę ma . Ja jestem z okolic Krakowa wiec jak chcesz to jej zapytam napewno ma kogoś dobrego. Cudowni jesteście:)

Dziewczyny mam 660 ddiner a aptt poniżej norny czyli muszę heparyne zwiększyć ? Czy to groźne ?
Fondie ja miałam ddimery ponad 1000 (bo tyle niby w ciąży może byc) i zwiększył mi clexan na 0.6 a odstawili acard
To bylo w szpitalu.
No to pewnie ten nadmiar wysikuję i jest taki kolor;p Tylko się zastanawiam w takim razie czy potrzeba mi aż tyle kwasu. Ale poczekam na wyniki mutacji i wtedy dostosuję sobie dawki wg tego. Miały już być te wyniki...
Kas nie miałam tak. A ty masz mutacje?
Pokaz pokaz!!
Próbowaliście juz??

Destino, wielkie serca macie, kciuki!!
I światełko dla teścia :*

Ja za 6 h ruszam do szpitala. Trzymajcie kciuki zeby mi ładnie wszystko wyczyścili i przygotowali na ciąże bo zachodzę w pierwszym cyklu po laparo!!! :)
Bertha kciuki zaciśnięte. Będzie dobrze :*
Teraz czekamy na naprawioną Batke i jej relacje :)

Strawbelka, Riri, Julia jak tam wasze olbrzuchy :D
PS rany jak ja się cieszę że mam to już za sobą! !! i sorki ale żadnej nie zazdroszczę :D

Witam kochane :)
Jestem juz po wczorajszej punkcji :) pobrano 16 komorek zapladniaja 6 szkoda ze nie wszystkie ale takie przepisy :) lekarz mowil ze jest w czym wybierac :) teraz kciuki za zaplodnienie i piekny rozwoj :)
Mam juz witaminki i kwas foliowy od dzis suplementuje :)
Destino macie z mezem wielkie serduszka ale kazde dziecko da sie wyprowadzic jesli nie jest to powazne tylko dziecko zatrzymalo sie w rozwoju z powodu pobytu w domu dziecka. Jesli uda wam sie adoptoeac Hubercika czeka was duzo pracy ale na prawde warto :)
Bertha powodzenia na laparoskopi ✊✊✊

Witam kochane :)
Jestem juz po wczorajszej punkcji :) pobrano 16 komorek zapladniaja 6 szkoda ze nie wszystkie ale takie przepisy :) lekarz mowil ze jest w czym wybierac :) teraz kciuki za zaplodnienie i piekny rozwoj :)
Mam juz witaminki i kwas foliowy od dzis suplementuje :)
Destino macie z mezem wielkie serduszka ale kazde dziecko da sie wyprowadzic jesli nie jest to powazne tylko dziecko zatrzymalo sie w rozwoju z powodu pobytu w domu dziecka. Jesli uda wam sie adoptoeac Hubercika czeka was duzo pracy ale na prawde warto :)
Bertha powodzenia na laparoskopi ✊✊✊
Gosia321 może uzupełniłabyś stopkę-o historię co Ci zdiagnozowano i co bierzesz? i ile masz aniołków... Bo to ułatwia zapamiętanie:)
Zastanawia mnie sens in vitro lub inseminacji w naszych przypadkach. Tzn wiem,że w moim to sensu nie ma, bo zachodzę bez problemu w ciążę,ale tej ciąży nie utrzymuję. Jak jest u Ciebie?

Bertha...trzymam kciuki;)

Ostatnia edycja:
reklama
Wstyd się przyznać i przepraszam, ze nie odpisuje na wszystkie posty ale ostanio się myle juz w nowych dziolszkach.
Destino jestem pod wielkim wrażeniem twojego wyboru a raczej próby wyboru. Znalazłam info o Hubert ie i jak gomwidze to wiem ze zasługuje na wspaniałą rodzinę a ty wydajesz się być madra i ogarnięty dziewczyna pełna ciepła. Wiec życzę Ci z całego serca pomyślnego rozwiązania sprawy. Przykro mi z powodu teścia :(
Nafoczka Uspokoiłaś mnie :) w pn wizyta
Asia ja bym sluchala odnośnie mety tego kto mi ją przepisał. A co postanowiłas?

Do góry