reklama
Witam się w niedzielne południe
Dla chętnych dorzuciłam dwie historie
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-przebieg-ciazy.80388/#post-14391122
Zainteresowane Gogac i Kitki proszę o sprawdzenie czy czegoś nie skopałam
Jeszcze Enya, Kruszka i Karpidlak obiecały ze napisza wiec trzymam za słowo
Tola niestety od temtego czasu nie logowała się. Miejmy nadzieję że z braku czasu lub netu
Dla chętnych dorzuciłam dwie historie
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-przebieg-ciazy.80388/#post-14391122
Zainteresowane Gogac i Kitki proszę o sprawdzenie czy czegoś nie skopałam
Jeszcze Enya, Kruszka i Karpidlak obiecały ze napisza wiec trzymam za słowo
Tola niestety od temtego czasu nie logowała się. Miejmy nadzieję że z braku czasu lub netu
U
użytkownik m
Gość
Foczusiu, może warto też napisać informację na nowym wątku o badaniu genetycznym zarodka, powiem jak to wyglądało w moim przypadku gdzieś przeczytałam, że to też ważna wskazówka aby wiedzieć czy maleństwo nie ma wady gen, ale mój ówczesny gin nie bardzo wiedział co mi powiedzieć, więc przewertowałam net i znalazłam informację, że najbardziej wiarygodne badania robi własnie Genesis w Poznaniu metodą mikromacierzy, gdzie badają kariotyp za pomocą hodowli kom dna pobranej tylko i wyłącznie z kosmówki, badanie nie jest refundowane, nie jest też tanie, ale w momencie kiedy dostałam wynik i wiedziałam że to wada letalna spowodowała obumarcie zarodka i nic nie była bym w stanie zrobić aby tego malucha uratować, ta wiadomość pomogła mi podjąć decyzję co do dalszej walki o dziecko, bo wiadomo że gorsze są rokowania co do kolejnej ciąży jeśli wyjdzie kariotyp prawidłowy, bo wtedy trzeba szukać przyczyny co było,? że jednak ciąża się nie utrzymała, jak uważacie myślę że to też ważna informacja
swoją drogą teraz się obawiam , że mogę otrzymać taki wynik że kariotyp był prawidłowy...
również martwię się o Tole choć mam nadzieje że poprostu czuwa cały czas przy maluchach
Foczusiu a jak twoi mężczyżni?
swoją drogą teraz się obawiam , że mogę otrzymać taki wynik że kariotyp był prawidłowy...
również martwię się o Tole choć mam nadzieje że poprostu czuwa cały czas przy maluchach
Foczusiu a jak twoi mężczyżni?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
marzycielka81
Fanka BB :)
Zgadzam sie z Mickey. To wazne informacje. Wszystko zalezy jaka maluch mial wade. Poza tym ja uwazam, ze obowiazkowe sa badania mutacji gdy u dzidziusia wyszla wada genetyczna. Mi bardzo ulzylo gdy dowiedzialam sie, ze moj synek byl bardzo chory. Wczesniej sie obwinialam.
Ja takze martwie sie Tola. Nie lubie takiej ciszy...
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik m
Gość
Ja tezZgadzam sie z Mickey. To wazne informacje. Wszystko zalezy jaka maluch mial wade. Poza tym ja uwazam, ze obowiazkowe sa badania mutacji gdy u dzidziusia wyszla wada genetyczna. Mi bardzo ulzylo gdy dowiedzialam sie, ze moj synek byl bardzo chory. Wczesniej sie obwinialam.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mickey ja też badałam ale się nie udało i tez w genesisie. Juz dorzucę co i jakJa tez cały czas się obwiniałam, szukałam i domysły robiłam czym mogłam sobie zaszkodzić...dlatego uważam, że ( o ile można tak napisać) łatwiej jest się pogodzić ze stratą gdy okazuje się, że maleństwo było bardzo chore=wady letalne
Kitki wiedziałam że skopie duuuzo było
Moi chlopcy ok roooosna, nawet boje się ze za szybko wczoraj byliśmy na imprezce gdzie Wikus był główna maskotka aż panowie byli zazdrośni, a z ciotek to boki zrywać jak piescily ♡
U
użytkownik m
Gość
hehe wiedziałam że Twój Wikuś zrobi furorę po drugiej stronie brzuszka, a mówiłam, że to, co małe to piękne hihi, za niedługo nie odpędzi się Wikuś nie tylko od ciotek ale od panien w kolejce jak za czasów komuny,Mickey ja też badałam ale się nie udało i tez w genesisie. Juz dorzucę co i jak
Kitki wiedziałam że skopie duuuzo było
Moi chlopcy ok roooosna, nawet boje się ze za szybko wczoraj byliśmy na imprezce gdzie Wikus był główna maskotka aż panowie byli zazdrośni, a z ciotek to boki zrywać jak piescily ♡
zerknę i najwyżej jeszcze coś dopiszę z ważniejszych informacji
reklama
M
Magda82...
Gość
Tola jeżeli będziesz miała choć chwileczkę wolnego czasu to napisz nam że wszystko u Was dobrze.
Podziel się: