reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Destino kochana ja tez o tym pomyślałam jak pokazali tego chlopca ale powiem Ci ze brak mi odwagi chociaż chodzi mi to ciągle po głowie.
Nie wiem co Ci doradzić ja w sumie tez coraz częściej myślę o adopcji, ale na razie leczę się zobaczymy co życie pokaże.
Przytulam Cię i życzę ci wlasciwych i przemyślanych wyborów

reklama
Dzien dobry.

Witaminy na iherb zamowione. Czytalam tez ze o tym ze czasami nie pomagaja. Do ginekologa i genetykasie zapisalam. Teraz chce jeszcze zrobic kilka badan w kierunku trombofilli.

Destino najwazniejsze, zebys Ty i partner byli razem w tej decyzji.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

ja nieznam historii huberta niestety .
z tym magnezem b6 chodzi o to że on się lepiej wchłania z wit b6. ale jak ją dorzuce kolejna dawkę b6(mam w femibionie i w metylowanych) to juz wogóle przesada będzie:)
metylowana b6 i b12 j teraz co 3dni a folian codziemnie plus femibion . więc dorzuce naraziw jeden asmag jak będę spożywać b6 metylowana czyli dziś:) bo to trochę na walsna rękę biorę ten magnez zasugerowała mi endokrynolog więc co 3dni jeden magnez nie zaszkkodzi a za 2tyg mam gina to doradzi . może wkońcu femibion się skończy:)

Destino, myślę, że spokojnie sobie wszystko przemyślicie. Dla mnie to by było chyba za trudne , ale nigdy nic nie wiadomo co nas czeka. Pokieruj się trochę instynktem.

Doradźcie mi proszę,czekam na wyniki mutacji , ale póki co oprócz foliku (biorę 2×1 lub 3x1-zdanie genetyka-800-1200ug) chciałabym brać femibion natal1 (żeby mieć też inne witaminy b). W femibionie tez jest kwas (łącznie 800ug). Czy wtedy będzie ok , jak będę brała 1 tabletkę foliku (400ug) i 1 femibionu(800ug). Fondie , może ty doradzisz jak jesteś w temacie :)

Ostatnia edycja:
Mnie koleżanka farmaceutka poleciła Maglek i Magvit B6, ponieważ są to leki a nie suplementy :)

Fondie bez witaminy B6 to znajoma brała Slowmag czerwony :)
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Burczus wystarcza wypisy ze szpitala a co jeszcze trzeba by dostac skierowanie od nich na te badania trzeba byc w ciazy by je mogli zrobic czy jak ?
Pozdrawiam serdecznie a i martwie sie o tole :( co u was dziewczyny ja praca dom narazie tyle sie dzieje tylko..

Do góry