reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Destino kochana ja tez o tym pomyślałam jak pokazali tego chlopca ale powiem Ci ze brak mi odwagi chociaż chodzi mi to ciągle po głowie.
Nie wiem co Ci doradzić ja w sumie tez coraz częściej myślę o adopcji, ale na razie leczę się zobaczymy co życie pokaże.
Przytulam Cię i życzę ci wlasciwych i przemyślanych wyborów

reklama
Dzien dobry.

Witaminy na iherb zamowione. Czytalam tez ze o tym ze czasami nie pomagaja. Do ginekologa i genetykasie zapisalam. Teraz chce jeszcze zrobic kilka badan w kierunku trombofilli.

Destino najwazniejsze, zebys Ty i partner byli razem w tej decyzji.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

ja nieznam historii huberta niestety .
z tym magnezem b6 chodzi o to że on się lepiej wchłania z wit b6. ale jak ją dorzuce kolejna dawkę b6(mam w femibionie i w metylowanych) to juz wogóle przesada będzie:)
metylowana b6 i b12 j teraz co 3dni a folian codziemnie plus femibion . więc dorzuce naraziw jeden asmag jak będę spożywać b6 metylowana czyli dziś:) bo to trochę na walsna rękę biorę ten magnez zasugerowała mi endokrynolog więc co 3dni jeden magnez nie zaszkkodzi a za 2tyg mam gina to doradzi . może wkońcu femibion się skończy:)

Destino, myślę, że spokojnie sobie wszystko przemyślicie. Dla mnie to by było chyba za trudne , ale nigdy nic nie wiadomo co nas czeka. Pokieruj się trochę instynktem.

Doradźcie mi proszę,czekam na wyniki mutacji , ale póki co oprócz foliku (biorę 2×1 lub 3x1-zdanie genetyka-800-1200ug) chciałabym brać femibion natal1 (żeby mieć też inne witaminy b). W femibionie tez jest kwas (łącznie 800ug). Czy wtedy będzie ok , jak będę brała 1 tabletkę foliku (400ug) i 1 femibionu(800ug). Fondie , może ty doradzisz jak jesteś w temacie :)

Ostatnia edycja:
Mnie koleżanka farmaceutka poleciła Maglek i Magvit B6, ponieważ są to leki a nie suplementy :)

Fondie bez witaminy B6 to znajoma brała Slowmag czerwony :)
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Burczus wystarcza wypisy ze szpitala a co jeszcze trzeba by dostac skierowanie od nich na te badania trzeba byc w ciazy by je mogli zrobic czy jak ?
Pozdrawiam serdecznie a i martwie sie o tole :( co u was dziewczyny ja praca dom narazie tyle sie dzieje tylko..

Do góry