reklama
Tak metylowany. A b12 wcześniej brałam 5 mg ale dziewczyny mi tu powiedziały że to dużo i teraz biore 1 mg.Te b6 metylowany czy zwykłe?
Avitka mi też tak spadła z prawie 10 na 5. Tylko przy staraniach brałam 3xb6 a potem dwie a potem jednaTak B6 biore raz dziennie. Przy takich dawkach po 4 miesiącach homocysteina spadła mi z 9 na 5.
W inofemie oprócz kwasu jest jeszcze coś ale nie pamiętam teraz co!
A badanie prenatalne faktycznie mislam (przed35rz) na NFZ
Buziaczki dla wszystkich :*
Bea, Burczus, Czarna, Sus, Kas, Teczowa moje kochane staraczki ♡
Gabis, Lamia,Asia, Avita Kciukam za fasolki
Reszta to juz grubaski
Tola...? Pamietam o Was :*
Avia a dlaczego bralas 1x b6 jak wszystkie brały 3x dziennie?
Tak rozmyślań nad tym Malina. Szczerze ?? Pomaga dziewczynom zajść,uutrzymaćale po co do niego nadal cchodzić i płacićza badania po 4tys ?? Może macieinne ppoglądy i mega zaufanie ale mi ten facet smierdzi biznesem a nie dobrem pacjentki. Po 15tyg juz jestem bezpieczna z ciążai nie chpdzilabym do tego zdziercy .Masz rozpisane leki juz się nie doszczepiacir a głównieo to cchodziło i jeszcze wymaga prenatalnych u siebie za co bierze ...ile razy więcej niz inni doświadczeni ginekolodzy??
Gdyby ja miała możliwośćzrobienia u niego badan za 6tys ,szczepień i zaszlabym po serduszku i w okolicy12 tyg juz bym ssię z tym panem pożegnała tak jak się robi u dr.P. Poprawil wyniki immunologiczne to do widzenia.
Tak rozmyślań nad tym Malina. Szczerze ?? Pomaga dziewczynom zajść,uutrzymaćale po co do niego nadal cchodzić i płacićza badania po 4tys ?? Może macieinne ppoglądy i mega zaufanie ale mi ten facet smierdzi biznesem a nie dobrem pacjentki. Po 15tyg juz jestem bezpieczna z ciążai nie chpdzilabym do tego zdziercy .Masz rozpisane leki juz się nie doszczepiacir a głównieo to cchodziło i jeszcze wymaga prenatalnych u siebie za co bierze ...ile razy więcej niz inni doświadczeni ginekolodzy??
Gdyby ja miała możliwośćzrobienia u niego badan za 6tys ,szczepień i zaszlabym po serduszku i w okolicy12 tyg juz bym ssię z tym panem pożegnała tak jak się robi u dr.P. Poprawil wyniki immunologiczne to do widzenia.
ja się nie łapie na ten bezpłatny prenatalny właśnie ale u nas można sobie na nfz załatwić . możesz robić gdzieś indziej enya robiła ale licz się z tym że się wkurzy i musisz mieć przepływy zrobione te z krwi dzieciaczka.
porzeczka hehe dziekje zjem to co mam i kupię pregne. mnie też genetyczka dała takie zalecenie jak tobie że wszystko naraz ją pokazalam to malinie to kazał tak brać ale reczywiscie za dużo tego trochę.. mnie po pół roku homocysteina prawie nie ruszyła po suplementacji więc myślę że jak dwa tyg mniej wezmę to się nic nie stanie.
mam powoli zły dzień wiem że powinnam się cieszyć że jestem w 14tc i dziękuje bogu za to z całego serca. ale wczoraj tak wcisnelam ten krem na grzybice a dziś laduje tam luteine ani ona się nie wsiaknie dobrze ani krem nie podziała. nawet nie wiem czy to bezpieczny krem w ciąży ale ok słucham lekarza. do tego tsh 0,314 a ft4 23. Dziś wizyta u endokrynologa ta babka bardzo fajna może i z witaminami doradzi.
Avita ja musze brać d3 i jod jeszcze wiec witaminy musze brać i chce brać dha na rozwój mózgu maluszka.
I czekam dalej na pape ja mam tak pokręcone, że usg gdzie indziej a pape gdzie indziej robiona. I czemu dalej jej nie mam a dodzwonić się nie mogę do maliny zaczynam się stresowac.
Odnośnie ciągnięcia kasy od maliny oczywiście ,, że to biznes ja mam jeszcze dwie wizyty prenatalne i badania i wyniki badań. Uwierzcie mi nie wiem po co badania immunologiczne w 20tc skoro już się nawet nie jest na encortonie i w takiej ciazy cie ani nie doszczepi ani nie da encortonu po prostu kasy ciągnięcie ale mam poczucie ze dzięki niemu mam 14tc i wolę wydać więcej niż pluc se w brodę.
Moj gin mówi ze nie widział wskazań do papy ale można zrobić , malina pappa konieczna
Potem mówi ze nie widzi wskazań do pessera bo szyjka zamknięta pięknie i długa a pesqr na wyrost żeby szyjka wytrzymała ale ok założy chociaż wolał y częściej szyjkę kontrolować bo z tym peserem to nie jest też zawsze tak kolorowo.
Tak jak z przepywami mówi ze dzieciątko duże, łożysko wydolne i przepływy robi w 20tc a nie w 12 nie widział wskazań do przepływów żyLynch malca ale ok zrobi na kolejnej wizycie jak trzeba. I tak trochę mnie dobija to wszystko bo pesqr będzie po 20tc założony bo musze grzyba żniw wyleczyć , przepływy czekam i ta pappa ze jej nie mam troszkę mnie dobija to wszystko i ta kasa. Ale nikt nie mówił że będzie łatwo. Nie marudze ze jestem w ciąży tylko marudze bo się boje ze coś pójdzie nie tak i przepraszam chciałam się komuswyzalic wiem każda chciałaby być na moim miejscu i ja się cieszę że na nim jestem i ze mam zdrowe dziecię w brzuszku. Dobra przepraszam za tego posta.
porzeczka hehe dziekje zjem to co mam i kupię pregne. mnie też genetyczka dała takie zalecenie jak tobie że wszystko naraz ją pokazalam to malinie to kazał tak brać ale reczywiscie za dużo tego trochę.. mnie po pół roku homocysteina prawie nie ruszyła po suplementacji więc myślę że jak dwa tyg mniej wezmę to się nic nie stanie.
mam powoli zły dzień wiem że powinnam się cieszyć że jestem w 14tc i dziękuje bogu za to z całego serca. ale wczoraj tak wcisnelam ten krem na grzybice a dziś laduje tam luteine ani ona się nie wsiaknie dobrze ani krem nie podziała. nawet nie wiem czy to bezpieczny krem w ciąży ale ok słucham lekarza. do tego tsh 0,314 a ft4 23. Dziś wizyta u endokrynologa ta babka bardzo fajna może i z witaminami doradzi.
Avita ja musze brać d3 i jod jeszcze wiec witaminy musze brać i chce brać dha na rozwój mózgu maluszka.
I czekam dalej na pape ja mam tak pokręcone, że usg gdzie indziej a pape gdzie indziej robiona. I czemu dalej jej nie mam a dodzwonić się nie mogę do maliny zaczynam się stresowac.
Odnośnie ciągnięcia kasy od maliny oczywiście ,, że to biznes ja mam jeszcze dwie wizyty prenatalne i badania i wyniki badań. Uwierzcie mi nie wiem po co badania immunologiczne w 20tc skoro już się nawet nie jest na encortonie i w takiej ciazy cie ani nie doszczepi ani nie da encortonu po prostu kasy ciągnięcie ale mam poczucie ze dzięki niemu mam 14tc i wolę wydać więcej niż pluc se w brodę.
Moj gin mówi ze nie widział wskazań do papy ale można zrobić , malina pappa konieczna
Potem mówi ze nie widzi wskazań do pessera bo szyjka zamknięta pięknie i długa a pesqr na wyrost żeby szyjka wytrzymała ale ok założy chociaż wolał y częściej szyjkę kontrolować bo z tym peserem to nie jest też zawsze tak kolorowo.
Tak jak z przepywami mówi ze dzieciątko duże, łożysko wydolne i przepływy robi w 20tc a nie w 12 nie widział wskazań do przepływów żyLynch malca ale ok zrobi na kolejnej wizycie jak trzeba. I tak trochę mnie dobija to wszystko bo pesqr będzie po 20tc założony bo musze grzyba żniw wyleczyć , przepływy czekam i ta pappa ze jej nie mam troszkę mnie dobija to wszystko i ta kasa. Ale nikt nie mówił że będzie łatwo. Nie marudze ze jestem w ciąży tylko marudze bo się boje ze coś pójdzie nie tak i przepraszam chciałam się komuswyzalic wiem każda chciałaby być na moim miejscu i ja się cieszę że na nim jestem i ze mam zdrowe dziecię w brzuszku. Dobra przepraszam za tego posta.
Ostatnia edycja:
Odnośnie artykułu Strawbelki. Teraz wszystko jest odpowiedzialne za autyzm Link do: Popularny lek odpowiedzialny za autyzm?
Chodzi o to, że napisać można wszystko, tylko, ile w tym prawdy?
Chodzi o to, że napisać można wszystko, tylko, ile w tym prawdy?
Ostatnia edycja:
Pewnie ze to biznes ale z drugiej strony facet sobie wypracował to stanowisko i tytuł ma wiedzę. Ja tez ciągle mam wątpliwości czy to wszystko potrzebne ale cóż z całego serca pragnę dzieciątko wiec będę chodzić do niego i płacić ile chce bo mam nadzieje ze on mi pomoże nie mam siły juz na porażki wiem ze z nim też może się nie udać gwarancji nie daje ale balabym się iść do kogoś innego. Jak Bóg da i będę w ciąży to napewno będzie on ta ciaze prowadzić pomimo tego że mam daleko i sporo to kosztuje
reklama
G
Gość
Gość
Dziewczyny, ten Malina zdziera z Was kase jak moze.Fondie ja biorę p-5-p w którym jest b6 34 mg, b12 1 mg i kwas 800 - 1x1! Pije inofem 1x1 w którym też jest kwas. Femibionu nie biore. Na tarczyce mam euthyrox 50.
Malina mi znowu dziś przepisał kilka opakowań zwykłego kwasu ale jego też nie biore. A na moje TSH 2,47 powiedział że najlepiej jak jest do 2,5 więc dobre!!myślałam że ma być niższe!!!
Fondie to w 20 tyg. znowu każe powtórzyć badania!? Pewnie jeszcze więcej jak wyliczyłaś 4 tysie!?!Masakra z tą kasą u niego!!!
A usg genetyczne po 35 rż i po poronieniach jest na nfz a u niego słono trzeba płacić!?!
Czemu nie macie na nfz prenatalnych???
Kurcze moj gin wszystkim daje na nfz, nawet jak sie nie nalezy to napisze cos w karcie ze mu sie nie podoba i wtedy sie robi na nfz. Przed pierwszym poronieniem mi tak mowil.
Dla mnie ten chlop nie ma serca. Fakt pomaga, ale zdziera kase rowno. Jak opowiadam mezowi ile placicie to mowi to samo, ze wstydzil ny sie chlop i na waszym nieszczesciu sie wzbogaca!
A te badania musicie powtarzac?
Wniesie to cos do dalszego leczenia jak tfu tfu tfu wyjda zle?
Fonfie, jakby Malina sie na mnie wydarl ze nie robil u niego. To bym mu powiedziala ze jestem splukana i nie mam kasy po leczeniu u niego i robilam na nfz za darmo bo mi sie nalezy.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: