reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Miałam Wam wczoraj już napisać ale ciągle do mnie jakoś nie dociera jak to się stało!!! ;)
Bety ma takie:
15 dpo 707
17 dpo 1657
Tylko cały czas boli mnie brzuchol jak na @:(

Buziaczki dla wszystkich ciężarówek a staraczki głowa do góry i do roboty:)
Avita[emoji50]
No w koncu[emoji4]
Tyle tu teraz ciezarowek ze za chwile bedzie watek swiecil pustkami[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nafoczka ty jak juz strzelisz...oby gumki Ci tak nie strzelały :-p

Avita no ja pikole!! To ominął Cie zabieg a spotkało coś o wiele przyjemniejszego. ;-).
Ale trzymalas buzie na klodke nie udawaj że z braku czasu :-p

Asia no zawsze szanse na dołączenie są ;-)

Lo matko to ja juz nie będę miała co tu robić bo tyle ciężarnych panikar to nie zniose :-p

AgnieszkaP chybaz zapomniałas zdjęciaUli nam przesłać a widzisz jak się laski na Twój brzuszek rzuciły hehehe.

To ja przejmie Toli co u Waszej trójki??

Ostatnia edycja:
Avita no ja pikole!! To ominął Cie zabieg a spotkało coś o wiele przyjemniejszego. ;-).
Ale trzymalas buzie na klodke nie udawaj że z braku czasu :-p

A ten cykl był bez wspomagaczy bez monitu a tu taka niespodzianka!! Nikomu nie mõwie jak długo się da, wiecie tylko Wy i mój m-jest wystraszony bardziej niż ja:(
Beatka jak mnie sie udało zaciążyć to Tobie tym bardziej!!!!

Gratuluję Avita i wszystkim nowym mamom :)

Tęczowa, Mickey, Sus dziękuję za pamięć.
U teścia... cóż wam napisać. Leczenie eksperymentalne, bo na chemię się nie kwalifikował już. Jeden młody lekarz odważył się i podał jedną dawkę. Udało się nieco unormować potas, bo uciekał mocno i uszkodził serce. Po kilku dniach podali drugą i przerwali, bo zrobiła się dziura w jelitach i zapalenie otrzewnej. Zabrali go na chirurgię i we wtorek miał operację. Ma silny organizm i przeżył. Zrobili mu stomię. Wczoraj był u niego onkolog. Rozmawiał też z jego lekarzami o powrocie do chemii i wstępnie wraca na onkologię w poniedziałek. Mniej więcej w tym czasie zaczęliśmy walkę o życie naszego białaczkowego kota. Zapalenie żołądka i jelit. Ponieważ to białaczkowy kot, to każda niedyspozycja zagraża jej życiu. Na razie sytuacja opanowana i liczymy, że to zapalenie żołądka a nie nowotwór. Będziemy wiedzieli za 2 tygodnie.
U nas... podobna niewiadoma. Rozmawiałam w poniedziałek z lekarzem, który mnie leczył na endometriozę. Jak się uda w przyszłym miesiącu zrobić hsg, to za 3 mce można by było zrobić inseminację. Tylko skąd wziąć pieniądze? Rozmawiałam też z babką w Krakowie i dała mi stymulację na ten cykl. Tylko leków nie było w aptece i hurtowniach, ale już zdobyłam. Tylko obsuwa w czasie i ten cykl odpada. Poza tym to rozważam, czy starać się w ogóle o dziecko. Ono ma powody by się nie rodzić, a ja już przywykłam do myśli, że żywych dzieci mieć nie będę. No i to, co robią w rządzie. Kto pomoże jak trzeba będzie? No i ja leczę endomendę antykoncepcją. Chyba za dużo tego wszystkiego na tu i teraz.

Gratuluję Avita i wszystkim nowym mamom :)

Tęczowa, Mickey, Sus dziękuję za pamięć.
U teścia... cóż wam napisać. Leczenie eksperymentalne, bo na chemię się nie kwalifikował już. Jeden młody lekarz odważył się i podał jedną dawkę. Udało się nieco unormować potas, bo uciekał mocno i uszkodził serce. Po kilku dniach podali drugą i przerwali, bo zrobiła się dziura w jelitach i zapalenie otrzewnej. Zabrali go na chirurgię i we wtorek miał operację. Ma silny organizm i przeżył. Zrobili mu stomię. Wczoraj był u niego onkolog. Rozmawiał też z jego lekarzami o powrocie do chemii i wstępnie wraca na onkologię w poniedziałek. Mniej więcej w tym czasie zaczęliśmy walkę o życie naszego białaczkowego kota. Zapalenie żołądka i jelit. Ponieważ to białaczkowy kot, to każda niedyspozycja zagraża jej życiu. Na razie sytuacja opanowana i liczymy, że to zapalenie żołądka a nie nowotwór. Będziemy wiedzieli za 2 tygodnie.
U nas... podobna niewiadoma. Rozmawiałam w poniedziałek z lekarzem, który mnie leczył na endometriozę. Jak się uda w przyszłym miesiącu zrobić hsg, to za 3 mce można by było zrobić inseminację. Tylko skąd wziąć pieniądze? Rozmawiałam też z babką w Krakowie i dała mi stymulację na ten cykl. Tylko leków nie było w aptece i hurtowniach, ale już zdobyłam. Tylko obsuwa w czasie i ten cykl odpada. Poza tym to rozważam, czy starać się w ogóle o dziecko. Ono ma powody by się nie rodzić, a ja już przywykłam do myśli, że żywych dzieci mieć nie będę. No i to, co robią w rządzie. Kto pomoże jak trzeba będzie? No i ja leczę endomendę antykoncepcją. Chyba za dużo tego wszystkiego na tu i teraz.
Destino bardzo się cieszymy, że napisałaś :* rozumiemy że to wszystko bardzo trudne (u was) i smutne (u teścia) ale traktuj nas jak odskocznie ;) czyli te laski od zioła :p

Bea25ta brzuch oddam z fluidami blizniakow. A co ;)
Marzenie moje by dotrwac do 37tc. Dzis 33tc3d. Dr mowi ze raczej marne szanse.
Przyplatala sie cholestaza i moje dni w trojpaku raczej sa policzone. Po nd juz szpital i juz raczej bede tam do cc.
Takze szykujcie sie ;) To mi sie podoba bo wysyp ciaz jest tutaj. Oby Wam sie tu Wszystkim udalo i zdrowe dzieciaki byly. Kciuki zaciskam

reklama
Do góry