reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bea25ta brzuch oddam z fluidami blizniakow. A co ;)
Marzenie moje by dotrwac do 37tc. Dzis 33tc3d. Dr mowi ze raczej marne szanse.
Przyplatala sie cholestaza i moje dni w trojpaku raczej sa policzone. Po nd juz szpital i juz raczej bede tam do cc.
Takze szykujcie sie ;) To mi sie podoba bo wysyp ciaz jest tutaj. Oby Wam sie tu Wszystkim udalo i zdrowe dzieciaki byly. Kciuki zaciskam
Tola, pisz na bieżąco co i jak. Beatka czeka na brzuszek, w trojpaku...a co!

reklama
Gabis zawsze na cito możesz zrobić bete.

Kas jeśli pytasz o in vitro to koszt jest 15 tys a Strawbelka pisała chyba o IUI ??
Beatka, mnie in vitro wynioslo nie wiecej niz 10 tys. Ale to zalezy od kliniki i od lekow do stymulacji. Wiec tak jak piszesz koszt moze byc wiekszy.

Tak ja pisalam o iui, bo Kas pytala chyba o koszt iui, ale moglam zle przeczytac, bo czytalam na spiocha[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry