Tola, pisz na bieżąco co i jak. Beatka czeka na brzuszek, w trojpaku...a co!Bea25ta brzuch oddam z fluidami blizniakow. A co
Marzenie moje by dotrwac do 37tc. Dzis 33tc3d. Dr mowi ze raczej marne szanse.
Przyplatala sie cholestaza i moje dni w trojpaku raczej sa policzone. Po nd juz szpital i juz raczej bede tam do cc.
Takze szykujcie sie To mi sie podoba bo wysyp ciaz jest tutaj. Oby Wam sie tu Wszystkim udalo i zdrowe dzieciaki byly. Kciuki zaciskam
reklama
lamia78
Fanka BB :)
Ja mdłości czuję tylko wieczorem, nie martw się na zapas .Cześć.
Ja od wczoraj panikuje, bo nie czuję mdłości.
Więc już sobie dorobilam historię że już po wszystkim.
Wizyta dopiero we wtorek.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie męczyły przez cały dzień a wieczorami faktycznie mocniej. Od wczoraj nic. Zero...:-[Ja mdłości czuję tylko wieczorem, nie martw się na zapas .
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Beatka, mnie in vitro wynioslo nie wiecej niz 10 tys. Ale to zalezy od kliniki i od lekow do stymulacji. Wiec tak jak piszesz koszt moze byc wiekszy.Gabis zawsze na cito możesz zrobić bete.
Kas jeśli pytasz o in vitro to koszt jest 15 tys a Strawbelka pisała chyba o IUI ??
Tak ja pisalam o iui, bo Kas pytala chyba o koszt iui, ale moglam zle przeczytac, bo czytalam na spiocha[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
M
Magda82...
Gość
Gabiś jak się tak bardzo martwisz to jedź do szpitala .Powiesz że Cię boli brzuch .Powodzenia .
G
Gość
Gość
Obawiam sie ze nie zlapiesz juz wit D.Tak,pytałam o inseminacje. Ja już właśnie wróciłam z pracy i idę łapać na leżak D3
Kat padania promieni slonecznych od pazdziernika do marca jest zbyt maly w naszej szerokosci geograficznej, zeby wytworzyc dostateczna ilosc wit D[emoji6]
reklama
Ale ważne ze pada kat promieni oczywiścieObawiam sie ze nie zlapiesz juz wit D.
Kat padania promieni slonecznych od pazdziernika do marca jest zbyt maly w naszej szerokosci geograficznej, zeby wytworzyc dostateczna ilosc wit D[emoji6]
Podziel się: