reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Miałam Wam wczoraj już napisać ale ciągle do mnie jakoś nie dociera jak to się stało!!! ;)
Bety ma takie:
15 dpo 707
17 dpo 1657
Tylko cały czas boli mnie brzuchol jak na @:(

Buziaczki dla wszystkich ciężarówek a staraczki głowa do góry i do roboty:)
Avita[emoji50]
No w koncu[emoji4]
Tyle tu teraz ciezarowek ze za chwile bedzie watek swiecil pustkami[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nafoczka ty jak juz strzelisz...oby gumki Ci tak nie strzelały :-p

Avita no ja pikole!! To ominął Cie zabieg a spotkało coś o wiele przyjemniejszego. ;-).
Ale trzymalas buzie na klodke nie udawaj że z braku czasu :-p

Asia no zawsze szanse na dołączenie są ;-)

Lo matko to ja juz nie będę miała co tu robić bo tyle ciężarnych panikar to nie zniose :-p

AgnieszkaP chybaz zapomniałas zdjęciaUli nam przesłać a widzisz jak się laski na Twój brzuszek rzuciły hehehe.

To ja przejmie Toli co u Waszej trójki??

Ostatnia edycja:
Avita no ja pikole!! To ominął Cie zabieg a spotkało coś o wiele przyjemniejszego. ;-).
Ale trzymalas buzie na klodke nie udawaj że z braku czasu :-p

A ten cykl był bez wspomagaczy bez monitu a tu taka niespodzianka!! Nikomu nie mõwie jak długo się da, wiecie tylko Wy i mój m-jest wystraszony bardziej niż ja:(
Beatka jak mnie sie udało zaciążyć to Tobie tym bardziej!!!!

Gratuluję Avita i wszystkim nowym mamom :)

Tęczowa, Mickey, Sus dziękuję za pamięć.
U teścia... cóż wam napisać. Leczenie eksperymentalne, bo na chemię się nie kwalifikował już. Jeden młody lekarz odważył się i podał jedną dawkę. Udało się nieco unormować potas, bo uciekał mocno i uszkodził serce. Po kilku dniach podali drugą i przerwali, bo zrobiła się dziura w jelitach i zapalenie otrzewnej. Zabrali go na chirurgię i we wtorek miał operację. Ma silny organizm i przeżył. Zrobili mu stomię. Wczoraj był u niego onkolog. Rozmawiał też z jego lekarzami o powrocie do chemii i wstępnie wraca na onkologię w poniedziałek. Mniej więcej w tym czasie zaczęliśmy walkę o życie naszego białaczkowego kota. Zapalenie żołądka i jelit. Ponieważ to białaczkowy kot, to każda niedyspozycja zagraża jej życiu. Na razie sytuacja opanowana i liczymy, że to zapalenie żołądka a nie nowotwór. Będziemy wiedzieli za 2 tygodnie.
U nas... podobna niewiadoma. Rozmawiałam w poniedziałek z lekarzem, który mnie leczył na endometriozę. Jak się uda w przyszłym miesiącu zrobić hsg, to za 3 mce można by było zrobić inseminację. Tylko skąd wziąć pieniądze? Rozmawiałam też z babką w Krakowie i dała mi stymulację na ten cykl. Tylko leków nie było w aptece i hurtowniach, ale już zdobyłam. Tylko obsuwa w czasie i ten cykl odpada. Poza tym to rozważam, czy starać się w ogóle o dziecko. Ono ma powody by się nie rodzić, a ja już przywykłam do myśli, że żywych dzieci mieć nie będę. No i to, co robią w rządzie. Kto pomoże jak trzeba będzie? No i ja leczę endomendę antykoncepcją. Chyba za dużo tego wszystkiego na tu i teraz.

Gratuluję Avita i wszystkim nowym mamom :)

Tęczowa, Mickey, Sus dziękuję za pamięć.
U teścia... cóż wam napisać. Leczenie eksperymentalne, bo na chemię się nie kwalifikował już. Jeden młody lekarz odważył się i podał jedną dawkę. Udało się nieco unormować potas, bo uciekał mocno i uszkodził serce. Po kilku dniach podali drugą i przerwali, bo zrobiła się dziura w jelitach i zapalenie otrzewnej. Zabrali go na chirurgię i we wtorek miał operację. Ma silny organizm i przeżył. Zrobili mu stomię. Wczoraj był u niego onkolog. Rozmawiał też z jego lekarzami o powrocie do chemii i wstępnie wraca na onkologię w poniedziałek. Mniej więcej w tym czasie zaczęliśmy walkę o życie naszego białaczkowego kota. Zapalenie żołądka i jelit. Ponieważ to białaczkowy kot, to każda niedyspozycja zagraża jej życiu. Na razie sytuacja opanowana i liczymy, że to zapalenie żołądka a nie nowotwór. Będziemy wiedzieli za 2 tygodnie.
U nas... podobna niewiadoma. Rozmawiałam w poniedziałek z lekarzem, który mnie leczył na endometriozę. Jak się uda w przyszłym miesiącu zrobić hsg, to za 3 mce można by było zrobić inseminację. Tylko skąd wziąć pieniądze? Rozmawiałam też z babką w Krakowie i dała mi stymulację na ten cykl. Tylko leków nie było w aptece i hurtowniach, ale już zdobyłam. Tylko obsuwa w czasie i ten cykl odpada. Poza tym to rozważam, czy starać się w ogóle o dziecko. Ono ma powody by się nie rodzić, a ja już przywykłam do myśli, że żywych dzieci mieć nie będę. No i to, co robią w rządzie. Kto pomoże jak trzeba będzie? No i ja leczę endomendę antykoncepcją. Chyba za dużo tego wszystkiego na tu i teraz.
Destino bardzo się cieszymy, że napisałaś :* rozumiemy że to wszystko bardzo trudne (u was) i smutne (u teścia) ale traktuj nas jak odskocznie ;) czyli te laski od zioła :p

Bea25ta brzuch oddam z fluidami blizniakow. A co ;)
Marzenie moje by dotrwac do 37tc. Dzis 33tc3d. Dr mowi ze raczej marne szanse.
Przyplatala sie cholestaza i moje dni w trojpaku raczej sa policzone. Po nd juz szpital i juz raczej bede tam do cc.
Takze szykujcie sie ;) To mi sie podoba bo wysyp ciaz jest tutaj. Oby Wam sie tu Wszystkim udalo i zdrowe dzieciaki byly. Kciuki zaciskam

reklama
Do góry