reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej ;)
Ovli gratuluję serdecznie. Napisz jej, że jednak jesteś w 10 to może Cię szybko wpisze!! Pamiętam, że Ty w Anglii mieszkasz więc wiem co czujesz :/

No wlasnie wyżebrałam wizyte na następną środę !! Nie wiem czy to dobrze że tak wcześnie czy nie ? Zobaczymy . Nie jestem ani pozytywnie nastawiona ani negatywnie , tak po prostu ze spokojem podchodzę do tego , nic nie zdziałam i nie przeskoczę pewnych spraw zachodzących w moim organizmie .

Tak mieszkam w Anglii i tutaj to wszystko jest bitwą " niech wygra silniejszy " .
Do 12 tyg żadnych badań .
Ja teraz jestem w tej klinice poronień nawykowych i mam inne terminy -szybsze - już Gp się mnie nie zajmuje także wszystko załatwiam tam a do Gp chodzę po marudzić ha ha . Cieżko jest tutaj dla początkujących dziewczyn , które poraniają , dopiero po trzeciej stracie coś zaczynaja działać !!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Susana pisalam jakis czas temu..[emoji4]
W 17tc szyjka 23mm, na drugi dzien szpital i szew zalozony...

To zaciskam wiecej kciukasow za wizytujace dzis[emoji4][emoji4][emoji4]

Ovli22 kochana gratuluje piekne kreseczki!!!!

Słoneczka , aniołeczki moje
JEST moje 4 mm szczęścia !!!!! słyszałam i widziałam serduszko!!!
Wszystko jest wzorowo na tą chwilę!!!!
Tylko zmartwił mnie ,bo kazał odrzucić steryd i acard!!!!
co robić????!!!!!
Gabiś ,Asia teraz czekam na wasze szczęście i mocno trzymam kciuki

reklama
Do góry