reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Avita tak Twoja dr.to tez niepowinna sobie pozwalac na takie gadki o wieku bo to nie jej sprawa ile masz lat,a jestes jeszcze mloda wiec nie ma sie co przejmowac jej zdaniem.
Już kiedyś pisałam że trzymam się jej bo jest też endokrynologiem u mnie to tsh jest ciągle za wysokie! No a 18 to już nie jestem więc troche prawdy w tym co mówi jest niestety :(
Dałam dzięki %%% w przeciwnym razie byłoby ciężko
U mnie sprawa wygląda podobnie bez znieczulenie % ciężko jest!!!
Avita, nie mam pojecia, ja robilam 2 razy na slasku.
Wiesz co doczytałam że kowalski robi. Zadzwonie i dowiem się jutro!
Niestety boli cały czas, raz jajniki, raz plecy. Śluz płodny. Zrobiłam sobie testy owulacyjne i negatywne. Nospa zupełnie nie pomaga. Może sobie coś rozregulowałam lekami...
Beri a może to jakaś torbiel daje znać o sobie :( koniecznie idź na monit! Mnie nospa pomagała choć raz wzięła przeciwólową.

reklama
Już kiedyś pisałam że trzymam się jej bo jest też endokrynologiem u mnie to tsh jest ciągle za wysokie! No a 18 to już nie jestem więc troche prawdy w tym co mówi jest niestety :(

Kochana 18czy nie czasami niektorzy powinni sie ugryzc w jezyk zanim cos powiedza i kogos zrania [emoji35]

U mnie w pracy jest 50l. Pan ktory ma pol roczna coreczke. Jego zona ma 46 albo 47l. Starali sie o dziecko 26lat w miedzy czasie przy porodzie zmarlo im dzieciatko. Wszyscy w kolo wlacznie z lekarzami im mowili ze juz za pozno ze starzy i zeby dali sobie spokoj ale byli uparci i im sie w koncu udalo. Mala jest zdrowa i sliczna. I dla mnie sa oni przykladem ze warto walczyc bo jest o kogo.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Paula dzięki. Ja mam termin na 26 wrzesień. Jak masz gdzieś na październik może mi się przydalaby, albo po HSG wskocze na monitoring i tyle ;-).
Mam nadzieje ze u dr.P ze zdrowiem ok bo dziwny ten zakaz rejestracji..

Beri wspolczuje bólu. Brałas rozkurczowe tabletki??

Susanka jak się masz :-p pamiętam o tym co Cię czeka.;-p

Paula dzięki. Ja mam termin na 26 wrzesień. Jak masz gdzieś na październik może mi się przydalaby, albo po HSG wskocze na monitoring i tyle ;-).

Poczytam o tych torbielach, nigdy czegos takiego nie mialam.

Bea ze zdrówkiem u dr mam nadzieję że wszystko w jak najlepszym porządku, po prostu za dużo chętnych pacjentek ma, na tyg w któryś dzień przyjmował do 24.30 a na nast dzień od 7 rano także nie był w zbyt dobrym humorze pan z recepcji mówił także gdyby chciał przyjmować dalej chętne pacjentki musiałby zrezygnować ze snu, a tak szczerze ja tego wogóle nie odczułam widać że się cieszy z każdej ciąży, która dzięki niemu zaistnieje czego i Tobie życzę jak i reszcie staraczkom

Hej dziewczyny dzieki za mile slowa..
Obecnie czekam za wynikiem na toczen bo powtorzylam go mialam pozytywny wiec 14'wrzesnia jade do.lekarza i sie dowiem jak wyszlo..
A tak co zaczęłam nowy cykl ;(

Beti, Paula widzę ze macie podobne spostrzeżenia ze to doktorkiem pasowaloby się zająć. Zawsze jak na niego potrzymamy to mi się go szkoda robiło. Przepracowany, poświęcony w całości starszy pan :(

Liluli z foc na forum zrezygnowałam po ostatniej "klotni" o nieszanowaniu uczuć wiec jeśli chcesz bardzo zobaczyć mojego szkraba to mi napisz :)

Beri, tak nospa jest dobra na takie sprawy.

Sus ponawiam pytanie, gdzie się wloczysz ?

A co do tesciowych (coz) to na moja płakać mi się chce :( wieczne ciągle uwagi, że tego to tak się nie robi, a po co to robisz, doprawianie moich dań bo np mało słone a potem zjeść się nie da jak rosół wczoraj i... wszystkie pozjadane rozumy, na dziecko słowa powiedzieć nie mogę bo wie lepiej co u nas na gorze się dzieje, czy spi w nocy czy nie, czy ma kolki czy nie, czy za przeproszeniem sra na różowo czy nie :Dnie widzi że 1-2-3 staje na rękach żeby nie plakal a jak płacze mimo to, to leci na górę ze pewnie głodny bo mleko mam za cienkie ... a już sprawa oczywistą jest ze dopóki nie ma córki to rodzina nie jest pełna no i powinnismy pomyśleć bo 500+ teraz jest co dla mnie jest upokazajace z tego powodu robienie dzieci, ktore potem mają po 3 promile alkoholu! Nie rozumie co przeszłam, jakie to ryzyko i dla mnie i dziecka, jak grochem o ścianę ;( oj wyzalilam się ale mamy przez weekend straszna kose i tylko M. ociera mi cichutko lecące łzy.... echhh

Ostatnia edycja:
Co ty tu robisz o tej godzinie :o Kochana teściowe potrafią zaleźć za skórę
No widzisz, tak właśnie "grzecznie" spi mój synek. Zresztą czyjeś dzieci wychowują się same :)

Leżałam potem i myślałam o tobie wiec pewnie myślami cie ściągałam :) chciałam tylko Ci napisać ze doskonale rozumiem gdy ktoś gaśnie na twoich oczach. Moj tato miał glejaka mózgu a ja zaledwie 16 lat. Szybko trzeba było dorosnąć i niestety sądzę że to wszystko odbiło się w formie późniejszych problemów. Tato był już tak chory ze cieszyłam się ze "juz zasnal". Życzę wam dużo siły ale pewnego toku wydarzeń nie przeskoczymy.... trzymaj się kochana, chociażby dla swojego Emka. masz dla kogo żyć bo nie jesteś sama :*

reklama
Oj dziewczyny, to widzę, że to nie tylko stereotypy o teściowych, ale coś w tym prawdy jest:)) Ja na szczęście mam fajną teściową, nic a nic się nie wtrąca, przynajmniej póki co;p

Do góry