reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Riri masz rację . Poczekam do jutra jak będzie bez zmian jadę. Ale niewiem jaki szpital jest dobry w krakowie.
Teraz tak od onie cyclonamina poszukam apteki na temat acc nie znalqzlqm nic :(
Kwiatuszek jaka dawkę masz ? Co jest na recepcję ?
I ostatnie pytanie mam krzepnięcia 30, 1 a norma jest do 30,14 tzn ze mam rzadka czy gęsta krew i mi szybko czy wolno krzepnięcia to wynik aptt z piatku. Bo może odstawię na 1 dzień fraxi i idę się zleaksowana na tv

reklama
N-Acetylocysteina a acc to nazwa handlowa.Poszukaj jeszcze raz w tym artykule.
I nie odstawiaj heparyny bo jeżeli takie są normy to masz wydłużony czas krzepnięcia a to jedna z oznak zespołu antyfosfolipidowego.

Tak przygotuj się na wszelki wypadek, rzeczy zabierz ze sobą, ja mogę Ci polecić Siemiradzki to szpital prorodzinny oni cie tam nie oleja. Jest oddział polozniczy wchodzi się od ulicy przed wejściem parking,jak ruch czekasz do 30 min a jeśli powiesz plamienia powinni zareagować zaraz... Powiedz ile poronien, że się boisz, i że jedziesz 40 km.
Ja mam stamtąd lekarza on poleca ten szpital, tam też mam rodzic, i jeszcze mogę Ci poradzić zeromskiego ale niewiem jak tam jest z przyjęciem na IP...

Fondie, a jakbyś spróbowała do szpitala w krakowie na kopernika oddział ginekologia endokrynologiczna? Tam pracuje i moja lekarka i Milewicz i inni, którzy się znają na takich przypadkach jak my, na pewno by pomogli. Tylko nie wiem właśnie czy tam jest ip. Może któraś z was wie? Ja tam poszłam po 2 poronieniui z ulicy na konsultację i nikt mnie nie wygonił, nie byłam nigdzie umówiona nawet. A porozmawiali ze mną i pokierowali co i jak.

Właśnie z tego co kojarzę to kiepskie, normalnie tasmowka... Ja byłam w czasie drugiego poronienia, czekałam chyba z 2 godz, aż mnie przyjmą przyjął mnie taki młody lekarz, zbadał na szybko i kazał badać bthcg czy spada.. Nic nie doradzl nie pomógł, dopiero za radą teściowej szukałam lekarza na oddziale tamtejszej patologi ciąży, ale też mnie zbyl.. Kazał przyjść prywatnie...także ja nie mam miłych wspomnień stamtąd...

Ehhh...Fondie nie obraź się, ale Twoje posty wyglądają tak:
Ty: Och nie, plamię
My: Jedź na IP
Ty: Nie pojadę

Dabumtsss koniec.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Weź się ogarnij i jak plamisz to jedź na IP i powiedz że nie wyjdziesz póki Cię nie przyjmą i nie przestaniesz plamić. A jak nie chcesz położyć się na kilka dni to może nie pisz nam tutaj?Bo jak widzisz to drażliwy temat. No ja już sama nie wiem, ale mam wrażenie, że do Ciebie czasem gada się jak do przysłowiowej ściany. Niech inne dziewczyny się wypowiedzą, ale ta monotematyczność sprowadza się do tego, że zamiast wyluzować po pracy czytając forum, to ręce mi opadają.
I wiesz co tak sobie myślę, że ja to jestem wariatką, bo każdą niteczkę krwi w każdej ciąży sprawdzałam u Gina, a Ty z kolei chyba lubisz samą siebie zadręczać, bo zamiast iść po pomoc do fachowców (mówię tu o IP), to leżysz w domu. Nie wiem dziewczyny, jak chcecie to jedźcie po mnie za tego posta, ale musiałam napisać. W sumie i tak mi już wszystko jedno bo jestem zmęczona przez te 2 dni płaczem za mamą i tatą ponad 30. dzieci...

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Do góry