reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Obiecywalam sobie że będę wierzyć w tej ciąży do końca i wczoraj był pierwszy dzień zwątpienia ale hakos nie widzę wizji zabiegu tylko ciągle jakoś w głowie mam że donoszę że urodze przecież zamówiłam brzuszek nafoczki juznał dawno miałam urodzić w jej wieku dzieciątko i różnica wieku taka sama niala być brzuszek dostałam i muszę go utrzymać :) ale myślę że będę niestety miała dni paniki ale muszę z tym walczyć chociaż narasta zwątpienie bo objawów mało ale walczę głową muru bie przebije ma byc co będzie. Jeszczr nie raz się wydrzecie na mnie
No i to jest prawdziwa Fondie, taką Cię lubię czytać ;)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
To i ja się wtrace ;);) co do Motylka hmmm..wybaczcie ale jej podejście było jak dla mnie okropnie nie odpowiedzialne, jak można po takim czymś co przeszła i (bardzo z tego powodu jej współczuję i nie wyobrażam sobie jej żalu i bolu zresztą pewnie jak każda z nas jest nam jej żal) zachodzić w ponowną ciaze, bez poznania przyczyn dlaczego? Po co?na co?
Skąd można mieć pewność że sytuacja się nie powtórzy skoro coś szwankuje jej w organizmie,są tu na forum doświadczone kobiety, nie chodzi tu o wiek, ale o ilość badań przeżyć, i starały się jej przetłumaczyć źr mutacja nie jest przyczyną... A ona w kółko to samo... Pisała abstrakcyjne rzeczy o odebraniu ojcu praw rodzicielskich,pytała nas o radę Kobiety które walczą codziennie o dziecko.....
Ja dużo wynioslam z tego forum czytałam od początku do teraz, dużo można się nauczyć... Stara gwardia jak to piszecie jest tak zzyta bo dziewczyny znają się od początku, nawet prywatnie i stąd to zzycie.. Super, fajna sprawa i zazdroszczę ;) pozytywnie oczywiście.. Zawsze służą rada i pomocą a ja sama jak coś wiem to wpisuje dziele się tym vo wiem co słyszałam bo też czasem pisze z dziewczynami z bociana...
Wszystkie mamy tutaj jeden cel dzielić się informacja, pomagać sobie, wspierac...
Fondie masz mroczki bo może nie jesz staraj się wciskać chociaż owoce albi gotuj sobie tą kaszke amarantus, jest bez smaku a zapytasz żołądek i jest bardzo zdrowa, pij pij pij to najważniejsze...

Riri ale ją już mam.smakana wszystko właśnie wszystko to odeszło że śmierdzi że nie dobre właśnie sobie przypomnialam że powinnam wymiotowac a jem.normlanie zamiast się nasilac to odeszło:(
Ją jem ale wsibote czekaliśmy na grila i już dochodziły kielby jak byłam taka glodna że bach i przyszły mroczki raczej te rozgwiazdy potem zjadlam i było ok.
A dziś z cora przyszłam do mamy i ledwo weszliśmy udiadlam glodna byłam i już się grzal żurek i bach znów mroczki ale jak zjadlam odeszły. Przypomnialam sobie znów ze miałam kilka dni temu wstręt fo potraw i nie mam :( z cora rzygalam już dawno :( jakbym nie miała znadnych mdłości i smaków od początku bym olala ale one odeszły jak zawsze tym samym tygodniu . Cyce zostały nadzieją i to że może mdłości na rozgwiazdy się zmieniły alewłaśnie usnelam i się wybudzilam zapomnialam że u mamy jestem przeczytałam posty i znów smutno mi się zrobiło że przecież mięsa nie jadlam jeszcze w sobotę a powinno być.lepiej przecież się szczepilam dopiero co w środę :( oj znów wam marudze idę się najeść arbuza może mi humor wróci.

Riri ale ją już mam.smakana wszystko właśnie wszystko to odeszło że śmierdzi że nie dobre właśnie sobie przypomnialam że powinnam wymiotowac a jem.normlanie zamiast się nasilac to odeszło:(
Ją jem ale wsibote czekaliśmy na grila i już dochodziły kielby jak byłam taka glodna że bach i przyszły mroczki raczej te rozgwiazdy potem zjadlam i było ok.
A dziś z cora przyszłam do mamy i ledwo weszliśmy udiadlam glodna byłam i już się grzal żurek i bach znów mroczki ale jak zjadlam odeszły. Przypomnialam sobie znów ze miałam kilka dni temu wstręt fo potraw i nie mam :( z coraz rzygalam już dawno :( jakbym nie miała znadnych mdłości i smaków od początku bym olala ale one odeszły jak zawsze tym samym tygodniu . Cyce zostały nadzieją i to że może mdłości na rozgwiazdy się zmieniły alewłaśnie usnelam i się wybudzilam zapomnialam że u mamy jestem przeczytałam postaci i znów smutno mi się zrobiło że przecież mięsa nie jadlam jeszcze w sobotę a powinno być.lepiej przecież się szczepilam dopiero co w środę :( oj znów wam marudze idę się najeść arbuza może mi humor wróci.
Miałam właśnie pisać że rzyganko na mroczki wymieniłaś :D
Jak chcesz arbuza to ja mam...żółtego ;)

A dziś z cora przyszłam do mamy i ledwo weszliśmy udiadlam glodna byłam i już się grzal żurek i bach znów mroczki ale jak zjadlam odeszły. Przypomnialam sobie znów ze miałam kilka dni temu wstręt fo potraw i nie mam :( z coraz rzygalam już dawno :( jakbym nie miała znadnych mdłości i smaków od początku bym olala ale one odeszły jak zawsze tym samym tygodniu . Cyce zostały nadzieją i to że może mdłości na rozgwiazdy się zmieniły alewłaśnie usnelam i się wybudzilam zapomnialam że u mamy jestem przeczytałam postaci i znów smutno mi się zrobiło że przecież mięsa nie jadlam jeszcze w sobotę a powinno być.lepiej przecież się szczepilam dopiero co w środę :( oj znów wam marudze idę się najeść arbuza może mi humor wróci.
Miałam właśnie pisać że rzyganko na mroczki wymieniłaś :D
Jak chcesz arbuza to ja mam...żółtego ;)

A dziś z cora przyszłam do mamy i ledwo weszliśmy udiadlam glodna byłam i już się grzal żurek i bach znów mroczki ale jak zjadlam odeszły. Przypomnialam sobie znów ze miałam kilka dni temu wstręt fo potraw i nie mam :( z cora rzygalam już dawno :( jakbym nie miała znadnych mdłości i smaków od początku bym olala ale one odeszły jak zawsze tym samym tygodniu . Cyce zostały nadzieją i to że może mdłości na rozgwiazdy się zmieniły alewłaśnie usnelam i się wybudzilam zapomnialam że u mamy jestem przeczytałam posty i znów smutno mi się zrobiło że przecież mięsa nie jadlam jeszcze w sobotę a powinno być.lepiej przecież się szczepilam dopiero co w środę :( oj znów wam marudze idę się najeść arbuza może mi humor wróci.
Fondie, a ten Twoj apetyt, to nie sa czasem objawy. To ze jestes non stop glodna, az rozgwiazdy widzisz na glodzie[emoji6]
Twoje rozgwiazdy wymiataja[emoji12]
Normalnie komedia[emoji12]

Nie martw sie babo. Dzieciatko pieknie rosnie, zobaczysz[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Fondie wszystko byś chciała mieć i rzyganie i mroczki i cyce!! Ja miałam w jedynej szczęliwie donoszonej ciąży hemoroidy wielkie jak balony i zaparcia do tego a nic z w/w dolegliwości i udało się (tego czasem nie chcij ;)mieć bo ja wycierpiałam swoje:() Wszystko będzie dobrze, uwierz w to dzieciątko że da sobie radę!!!

A u mnie tak: 7dpo a brzuchol boli mnie jak na @! Miała któraś tak?!

reklama
Fondie wszystko byś chciała mieć i rzyganie i mroczki i cyce!! Ja miałam w jedynej szczęliwie donoszonej ciąży hemoroidy wielkie jak balony i zaparcia do tego a nic z w/w dolegliwości i udało się (tego czasem nie chcij ;)mieć bo ja wycierpiałam swoje:() Wszystko będzie dobrze, uwierz w to dzieciątko że da sobie radę!!!

A u mnie tak: 7dpo a brzuchol boli mnie jak na @! Miała któraś tak?!
O matko, najpierw olej w kolosa a teraz hemoroidy jak balony, nie wytrzymam tutaj z Wami [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Do góry