reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czarna wiesz jaka to straszna dolegliwość te balony!! Nieraz próbują mi się jeszcze robić ale wtedy szybko biorę leki bo inaczej to masakra! :(
Widziałam jak moja siostra cierpiała po parciu przy sn...mogę Wam tylko współczuć. Ja mam minimalne baloniczki od Acardu ;)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Strawbelka ostatnio był w tv oglądałam :)
Avita to owulke masz:)

Fondie niemożliwe raczej bo dziś mam 19 dc a ja mam cykle 25 dniowe :(
Pęcherzyk wielki jak nie wiem co był tydzień temu i dopiero teraz by była owu!?! E chyba nie:(
A poza tym mam ciche dni z moim m. :( chyba tylko gwałt na nim wchodziłby w gre ewentualnie;)
Ale ten brzuch mnie boli jak nigdy!!
Zaraz chyba zrobie test ovu!!!!!

Fondie niemożliwe raczej bo dziś mam 19 dc a ja mam cykle 25 dniowe :(
Pęcherzyk wielki jak nie wiem co był tydzień temu i dopiero teraz by była owu!?! E chyba nie:(
A poza tym mam ciche dni z moim m. :( chyba tylko gwałt na nim wchodziłby w gre ewentualnie;)
Ale ten brzuch mnie boli jak nigdy!!
Zaraz chyba zrobie test ovu!!!!!
Avita
Ja mam takie bóle jak na miesiączke przez trzy dni przy zagnieżdżaniu się zarodka ......potem zawsze ciąża .Może i ty tak masz???;)

Fondie a cukier jaki masz? Robiłaś już badania? Może jak spada ci poziom to tak się dzieje? I zjesz i czujesz się ok?
Wiesz organizm jest mądry czego Ci brakuje wtedy masz na to ochotę.... Ja też w czasie gehenny wymiotów nie mogłam patrzeć na kiełbasę a za chwilkę smażyl mi mąż bo umieralam.... Zobaczysz potem jak smaki ci się zmienia... Ja miałam nawet czasem ochotę na podroby bleeeee..Dobrze ze mi przeszło.... A na słodycze patrzec nie mogłam a ty widzisz wcinasz, moja przyjaciółka mogłaby żyć tylko na dlodyczach i potem hewtala ;) ;) a jajka wcinasz?

O jajka tak codziennie:) dziś na siadanie pyszna pasta jajeczna:)
Nie to nie od cukru ją takie coś miałam jak bóle migrenowe. Ale tersz nie boli głową tylko same rozgwiazdy.
Mam zrobić w tynku tyg. Te badania hivy kily morfologie itp. I glukoze na czczo.

Przepraszm za błędy i post pod postem. Trochę zawczesnie na zmiany smaków z coraz po 10tyg dopiero zaczęło się zmieniać
Avita susana ma rację też na zagniezdzenie mnie bolało

reklama
Do góry