reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny wchodze w dół może wkrótce się wygrzebie. Jade w poniedziałek do lekarza miałam w środę ale ktoś zwolnił miejsce.

Paula doktor Przybycien widział endometrioze na jajniku i właśnie dlatego znalazłam sie na laparoskopii.

Fondue pemku świata skończ marudzic. Może ja też znaczne a wtedy forum zmieni formę i nazwę na lamentui smenty.Pewnie myslisz tylko o sobie dlategonie widzisz rróżnicy między pisaniem o endometrium a endometrioze. Ja endometrium tez mam świetnie i cóż z tego jak endometrioza zapchala jajowody.

Doris z obydwu kwestii nie bierzemy in vitro pod uwagę. Ja ze wzgledu na finanse mąż na religię.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wchodze w dół może wkrótce się wygrzebie. Jade w poniedziałek do lekarza miałam w środę ale ktoś zwolnił miejsce.

Paula doktor Przybycien widział endometrioze na jajniku i właśnie dlatego znalazłam sie na laparoskopii.
Beatka, zycze Ci zebys sie szybko z niego wygrzebala.

Trzymam kciuki, zeby ta wredna endometrioza nie byla jeszcze bardzo zaawansowana.

Beatka wszystko sie ulozy, zobaczysz[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Bea ja napewno sierpień odpoczywam od staranek mam nadzieje, że się porządnie rozprawisz z tym ustroństwem i powalczymy razem;)

Nie wiem. Strasznie się boje. Pobrali wycinki na komórki rakowe wiec strach jest ogromny. Nie wiem jak przeżyje jak lekarz nie da mi szans. Nie wyobrazam sobie że mój synekma bbyć kiedyś sam na świecie

bea no wiec nie mam pojecia co to jest. Odnosnie in vitro nawet wam tego nie pisalam ale moj m tez by sie nie zgodzil ze wzgledow religijnych wiec gdyby nam przyszlo je miec to bylyby straszne klotnie miedzy nami a wiem, że moj m nie zgodzilby sie nigdy.

Co do ivf moj punkt widzenia sie zmienil po 4 latach ponownej walki o dziecko. Jak panstwo dawalo mi taka mozliwosc to dlaczego nie mialam skorzystac. Lekarze nadal chcieli na mnie experymentowac i kazdy uwazal ze jego jest lepsze leczenie. Nie zaluje ze podjelismy ta decyzje. Czekamy na wyczeksna dwojeczke i jeszcze jeden malec na nas w klinice czeka. Bedzie co bedzie a jak cud sie stanie i naturals sie kiedys uda to tym wieksza radosc.
Nie mielismy brnac wiec niz 3x w ivf potem miala byc tylko adopcja. A moze i ta droge kiedys wykorzytamy. Niczego nie wykluczamy.

Nie wiem. Strasznie się boje. Pobrali wycinki na komórki rakowe wiec strach jest ogromny. Nie wiem jak przeżyje jak lekarz nie da mi szans. Nie wyobrazam sobie że mój synekma bbyć kiedyś sam na świecie
Bea25ta bardzo mi przykro znam dziewczyne co się z tym problemem borykała i urodziła dzidzie ona miała jakieś tabletki zastrzyki ktore uspily jej cykl na 3-6 miesięcy ale miała w tym czasie chyba ze 3 laparoskopie udało się przepchać jeden i usunąć ogniska endomedrialne miała inseminacje bo czas odgrywał dużą rolę. Trzymam za Ciebie mocno kciuki

Fondi zwariujesz wycisz się kochana troszkę to może szkodzić dzidzi.

reklama
Do góry