reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondi TY typ dreczyciela jestes. Bedzie serduszko zobaczysz.
Czarna mala. Wczoraj fasolke do sloikow pakowalam. Dzis z ogorasow mizerie do sloikow i buraczki. Ciasto upieklam od Strawbelki. Nastepna salatka z marchewki czeka w kolejce. Zajete rece to zajeta glowa u mnie.

Fondi TY typ dreczyciela jestes. Bedzie serduszko zobaczysz.
Czarna mala. Wczoraj fasolke do sloikow pakowalam. Dzis z ogorasow mizerie do sloikow i buraczki. Ciasto upieklam od Strawbelki. Nastepna salatka z marchewki czeka w kolejce. Zajete rece to zajeta glowa u mnie.
Fondie, rob przetwory tak jak Tola[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie
Ja odwiedziłam wczoraj gina nr 2 .
Byłam piereszy raz po porodzie .
Zbadał , powiedział że wszystko wróciło do normy , owulacja była itd itd ...Zaproponował mi założenie wkładki !!!! :p:D
A czemu on tak proponował? Coś mu sugerowałaś? Wszystko pracuje jak trzeba więc wracaj do starań Kochana a nie jakieś wkładki Ci gin proponuje!
Afera namiotowa SUPER!!!!
Fondie, nie rozumiem tego, hmmmmm jak w szpitalu mogą nie mieć dobrego usg. U nas na IP w jednym też mają złe ale jak ktoś w małej ciąży jest robią na oddziale.
Strawbelka, czemu zmieniasz miejsce wkłucia??? Ja do końca robiłam w brzuch, no może po 28 tc w boczki, bo na brzuchu nie mogłam złapac skóry, bo był wielki i twardy :-)
Bea25ta, a czemu nie podejdziesz do in vitro? Ze względów finansowych czy jakiś innych?
Pozdrawiam Resztę Dziewcząt

Doris, zmieniam miejsce bo gin mowil ze kolo 24tc bedziemy zmieniac na uda, pewnie chodzi o to ze w uda bedzie mi wygodniej jak brzuch bedzie duzy.
Ja jestem w 20tc ale juz chce pomalu zmieniac bo boje sie ze krzywde malemu zrobie.
Wiem wiem...to pewnie niemozliwe, ale mam jakies schizy ze go ukluje[emoji33]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka ja też się tego bałam dlatego robiłam w boczki. S czemu Ty nie chcesz w boczki tylko w udo?

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

reklama
dziewczyny w cyklach staraniowych btałyście non stop encorton?czy odstawiacie na czas miesiączki czy jak bo jestem zielona, lekarza nie mam który by poprowadził ...

Do góry