reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondi TY typ dreczyciela jestes. Bedzie serduszko zobaczysz.
Czarna mala. Wczoraj fasolke do sloikow pakowalam. Dzis z ogorasow mizerie do sloikow i buraczki. Ciasto upieklam od Strawbelki. Nastepna salatka z marchewki czeka w kolejce. Zajete rece to zajeta glowa u mnie.

Fondi TY typ dreczyciela jestes. Bedzie serduszko zobaczysz.
Czarna mala. Wczoraj fasolke do sloikow pakowalam. Dzis z ogorasow mizerie do sloikow i buraczki. Ciasto upieklam od Strawbelki. Nastepna salatka z marchewki czeka w kolejce. Zajete rece to zajeta glowa u mnie.
Fondie, rob przetwory tak jak Tola[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie
Ja odwiedziłam wczoraj gina nr 2 .
Byłam piereszy raz po porodzie .
Zbadał , powiedział że wszystko wróciło do normy , owulacja była itd itd ...Zaproponował mi założenie wkładki !!!! :p:D
A czemu on tak proponował? Coś mu sugerowałaś? Wszystko pracuje jak trzeba więc wracaj do starań Kochana a nie jakieś wkładki Ci gin proponuje!
Afera namiotowa SUPER!!!!
Fondie, nie rozumiem tego, hmmmmm jak w szpitalu mogą nie mieć dobrego usg. U nas na IP w jednym też mają złe ale jak ktoś w małej ciąży jest robią na oddziale.
Strawbelka, czemu zmieniasz miejsce wkłucia??? Ja do końca robiłam w brzuch, no może po 28 tc w boczki, bo na brzuchu nie mogłam złapac skóry, bo był wielki i twardy :-)
Bea25ta, a czemu nie podejdziesz do in vitro? Ze względów finansowych czy jakiś innych?
Pozdrawiam Resztę Dziewcząt

Doris, zmieniam miejsce bo gin mowil ze kolo 24tc bedziemy zmieniac na uda, pewnie chodzi o to ze w uda bedzie mi wygodniej jak brzuch bedzie duzy.
Ja jestem w 20tc ale juz chce pomalu zmieniac bo boje sie ze krzywde malemu zrobie.
Wiem wiem...to pewnie niemozliwe, ale mam jakies schizy ze go ukluje[emoji33]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka ja też się tego bałam dlatego robiłam w boczki. S czemu Ty nie chcesz w boczki tylko w udo?

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

reklama
dziewczyny w cyklach staraniowych btałyście non stop encorton?czy odstawiacie na czas miesiączki czy jak bo jestem zielona, lekarza nie mam który by poprowadził ...

Do góry