reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Oj, Nafoczka to strachu się najadłaś. Dobrze, że już w domku z chłopakami.
Ja też mam taką misję pomagałam koleżance z pracy się diagnozować. W końcu jeśli posiadam jakąś wiedzę to czemu mam się nią z kimś nie podzielić. Ja też na forum pojawiłam się z polecenia jednej dziewczyny. :wink:

reklama
Balajka ( krócej hehe )
Tak mam leydena tak jak ty .
Popiszę ci o tym jutro bo jestem na wczasach i w gościach jesteśmy .
Pozdrawiam

Lamia ja czekałam tylko jeden dzień po odstawieniu leków... Nie badałam bety, tylko na usg widać było ze ciaza sie zatrzymała... Ja po słabym przyroście bety jeszcze bym leków nie odstawiła, bo juz nie raz słyszałam historie ze z takiego słabego przyrostu są bardzo silne dzieci... Poza tym to tylko jedno badanie! Zrób kolejne jak coś, idź na usg... Żebyś miała pewność! Sciskam, tule

14 dpo -43 , 16 dpo 91 , 18 dpo 118
Asia 669- powiedz mi czy teraz dostanę okres? ile dni czekać? czy sprawdzać czy spada i wtedy będzie@? czy obędzie się bez szpitala?
Nie wiem na co mam się przygotować?
Może któraś z was to przechodziła ? powiedzcie mi ,bo się teraz boję.
[/QUOTE]

Ja mialam 1200( 6 tc) i obeszlo sie bez szpitala. To bylo 2 tyg temu.Czekam na pierwszy okres. Za kilka dni chce sprawdzic czy spadla do 0.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

hej
Jestem, czytam w miarę możliwości ale internet tutaj słabiutki więc mało piszę. Witam nowe koleżanki. Przykro mi, że poznajemy się tutaj na takim watku.
Lamia, ja przy tak niskim poziomie bet (w granicach 130) dostawałam @ 5-6 dni później. Najwyższą betę przy bioch miałam 3700 z groszami, po 24 h 2300 i w 49 dc dostałam @ (na usg nic nie było, nawet endo nie ciążowe). Przykro mi, że tak się stało.
Pozdrawiam Was Dziewczyny, idę spać bo mój ssak zaraz wstanie na cycolenie.

Asia669 pamiętam (o ile dobrze) że miałas odrętwienie rąk i spuchniete. Odstawiłas wtedy wit.B tylko która i na jak długo? Moja znajoma bierze zoladex i od niego może ma ale chce jej podsunąć inna przyczynę.

Avita mówisz i masz. Wyszło u Was słońce? Bo Ci je wysłałam a u mnie od upału dziś odpoczywam :-)

Asia669 pamiętam (o ile dobrze) że miałas odrętwienie rąk i spuchniete. Odstawiłas wtedy wit.B tylko która i na jak długo? Moja znajoma bierze zoladex i od niego może ma ale chce jej podsunąć inna przyczynę.

Avita mówisz i masz. Wyszło u Was słońce? Bo Ci je wysłałam a u mnie od upału dziś odpoczywam :-)
Ja ograniczyłam witaminę B6 do dwóch tabletek dziennie. Zalecane 3x1 to było chyba za dużo.

reklama
Do góry