reklama
dżoł
Fanka BB :)
beta 118 , także odstawiam leki.
Dziewczynki na jakiś czas znikam .Może następnym razem się uda .....nie zamierzam jeszcze rezygnować
Fondi trzymam kciuki
Lamia a ile wynosila poprzednia beta i kiedy robilas?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
lamia78
14 dpo -43 , 16 dpo 91 , 18 dpo 118
Asia 669- powiedz mi czy teraz dostanę okres? ile dni czekać? czy sprawdzać czy spada i wtedy będzie@? czy obędzie się bez szpitala?
Nie wiem na co mam się przygotować?
Może któraś z was to przechodziła ? powiedzcie mi ,bo się teraz boję.[/QUOTE]
Asia 669- powiedz mi czy teraz dostanę okres? ile dni czekać? czy sprawdzać czy spada i wtedy będzie@? czy obędzie się bez szpitala?
Może któraś z was to przechodziła ? powiedzcie mi ,bo się teraz boję.[/QUOTE]
[/QUOTE]14 dpo -43 , 16 dpo 91 , 18 dpo 118
Może któraś z was to przechodziła ? powiedzcie mi ,bo się teraz boję.
Ja ostatnio dostałam @ 3 dni po odstawieniu leków. Na tak wczesnym etapie na szczęście obywa się bez zabiegu. Tylko oczywiście trzeba kontrolować betę. U mnie była 3,5.
G
Gość
Gość
Lamia przykro mi strasznie[emoji26][emoji26][emoji26]14 dpo -43 , 16 dpo 91 , 18 dpo 118
Może któraś z was to przechodziła ? powiedzcie mi ,bo się teraz boję.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Beatka za sugestia pewnej koleżanki po prostu puściłam się sama
W skrócie to bylo to tak:
w pon.wstałam z mokra, bardzo mokra wkładka ale myślałam że to może mocz bo taka żółta była, tylko bez zapachu. Koło południa zaczął mnie okropnie bolec brzuch i krocze, jakby wszystko mi wypaść chciało a o siedzeniu nie wspomnę. Zjadlam nospe i przeciwbólowe i dalej jazda do roboty. W końcu powaliła mnie rosnąca popoludniu temp.ponad 39 i okropne dreszcze. Więc zadzwoniłam do lekarza i natychmiast kazał pojechać na IP. Tam nie było mowy o wyjsciu. Wyhodowalam streptococcus pyogenes ktory powiada za sepsęu położnic (tzw. gorączka połogowa). Wyniki jeszcze mam kiepskie bo CRP wysokie ale Maluszek wazniejszy. Wylalam tonę lez ze zostawiam chłopaków a potem ze trace pokarm. Tatuś dał rady ♡ a Wikus juz wisi i rozkręca bar mleczny na nowo ♡
Ja jak ta kwoka przygarnialam każda dziewczynę z poronieniem pod skrzydła. Codziennie po kilka szlo na zabieg. Opowiadałam moje/nasze historie i determinację. Czuje jakby to pocieszanie było już moim obowiązkiem
PS Fondie gratki :*
w pon.wstałam z mokra, bardzo mokra wkładka ale myślałam że to może mocz bo taka żółta była, tylko bez zapachu. Koło południa zaczął mnie okropnie bolec brzuch i krocze, jakby wszystko mi wypaść chciało a o siedzeniu nie wspomnę. Zjadlam nospe i przeciwbólowe i dalej jazda do roboty. W końcu powaliła mnie rosnąca popoludniu temp.ponad 39 i okropne dreszcze. Więc zadzwoniłam do lekarza i natychmiast kazał pojechać na IP. Tam nie było mowy o wyjsciu. Wyhodowalam streptococcus pyogenes ktory powiada za sepsęu położnic (tzw. gorączka połogowa). Wyniki jeszcze mam kiepskie bo CRP wysokie ale Maluszek wazniejszy. Wylalam tonę lez ze zostawiam chłopaków a potem ze trace pokarm. Tatuś dał rady ♡ a Wikus juz wisi i rozkręca bar mleczny na nowo ♡
Ja jak ta kwoka przygarnialam każda dziewczynę z poronieniem pod skrzydła. Codziennie po kilka szlo na zabieg. Opowiadałam moje/nasze historie i determinację. Czuje jakby to pocieszanie było już moim obowiązkiem
G
Gość
Gość
Nafoczka, kurcze kiedy Cie ten pech opusci[emoji20]Beatka za sugestia pewnej koleżanki po prostu puściłam się sama
w pon.wstałam z mokra, bardzo mokra wkładka ale myślałam że to może mocz bo taka żółta była, tylko bez zapachu. Koło południa zaczął mnie okropnie bolec brzuch i krocze, jakby wszystko mi wypaść chciało a o siedzeniu nie wspomnę. Zjadlam nospe i przeciwbólowe i dalej jazda do roboty. W końcu powaliła mnie rosnąca popoludniu temp.ponad 39 i okropne dreszcze. Więc zadzwoniłam do lekarza i natychmiast kazał pojechać na IP. Tam nie było mowy o wyjsciu. Wyhodowalam streptococcus pyogenes ktory powiada za sepsęu położnic (tzw. gorączka połogowa). Wylalam tonę lez ze zostawiam chłopaków a potem ze trace pokarm. Tatuś dał rady ♡ a Wikus juz wisi i rozkręca bar mleczny na nowo ♡
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
susana
Nafoczka
To taka misja ......ta pomoc !!!!!
Też to mam choć ja do końca nie spełniona .......
Dobrze że mlekodajnia ciągle pracuje ..-!!!!!! Hehe .
Chyba bym się pobeczała jak by ci pokarm zanikł !!!!!Ale dałaś radę !!!
I Wikuś ma swoje mleczko .
Lamia
Przykro mi bardzo .
Ostatnio też tak miałaś o ile pamiętam ???
Moja beta 4500 i jak zaczęła spadać to po 10 dniach dostałam okres w 49 dniu cyklu .
To taka misja ......ta pomoc !!!!!
Też to mam choć ja do końca nie spełniona .......
Dobrze że mlekodajnia ciągle pracuje ..-!!!!!! Hehe .
Chyba bym się pobeczała jak by ci pokarm zanikł !!!!!Ale dałaś radę !!!
I Wikuś ma swoje mleczko .
Lamia
Przykro mi bardzo .
Ostatnio też tak miałaś o ile pamiętam ???
Moja beta 4500 i jak zaczęła spadać to po 10 dniach dostałam okres w 49 dniu cyklu .
reklama
Przepraszam ze tak późno odpisuje, ale tak pozno wracam z pracy codziennie.
Bea25ta moja waga to 56 kg , wtedy mialam 60 mysle jeszcze do tego leżałam 2 miesiace plackiem wiec moglo być wiecej..zreszta lekaz który mi przepisal 0,4 sam stwierdzil ze to moglo być za malo.
30paula30 spokojnie już najgorsze zmartwienia mam za soba mam nadzieje.. jak już wiem co mi jest. Już mam lekarza gdzies na forum przeczytalam ze wlasnie on lacznie z hematologiem poprowadzili podobny przypadek jak mój do szczesliwego zakończenia, także pokladam w tym lekarzu ogromna nadzieja, oby nie plonna..juz byłam u niego raz ale jeszcze wtedy nie mialam tych wszystkich badan wiec działał w ciemno, a tak mogę za 4/5 miesiecy spróbować, zalezy czy dostane zielone światło, bo chciałabym jeszcze organizm odpowiednio przygotowac na nastepna ciaze..
Susana czy to prawda ze tez masz mutacje V leiden? Bo ja wczoraj się o niej dowiedziałam, mam pytanie czy z ta mutacja musiałaś wczesniej przyjmowac leki/ witaminki aby moc zaczac starania?
Bea25ta moja waga to 56 kg , wtedy mialam 60 mysle jeszcze do tego leżałam 2 miesiace plackiem wiec moglo być wiecej..zreszta lekaz który mi przepisal 0,4 sam stwierdzil ze to moglo być za malo.
30paula30 spokojnie już najgorsze zmartwienia mam za soba mam nadzieje.. jak już wiem co mi jest. Już mam lekarza gdzies na forum przeczytalam ze wlasnie on lacznie z hematologiem poprowadzili podobny przypadek jak mój do szczesliwego zakończenia, także pokladam w tym lekarzu ogromna nadzieja, oby nie plonna..juz byłam u niego raz ale jeszcze wtedy nie mialam tych wszystkich badan wiec działał w ciemno, a tak mogę za 4/5 miesiecy spróbować, zalezy czy dostane zielone światło, bo chciałabym jeszcze organizm odpowiednio przygotowac na nastepna ciaze..
Susana czy to prawda ze tez masz mutacje V leiden? Bo ja wczoraj się o niej dowiedziałam, mam pytanie czy z ta mutacja musiałaś wczesniej przyjmowac leki/ witaminki aby moc zaczac starania?
Podziel się: