reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Fondi rozwalssz system
Ja przy Oliwii wymiotowalam. Pamietam jak bylam u siostry na obiedzie. Jadlam jak świnia co bylo na stole i co 15 min szlam do wc i wszystko wymiotowam . szkoda mi bylo odpuścić te pysznosci na stole
Ja bete badalam tylko dwa razy do tego Plamilam po lutce i nastytatynie. Ale musiałam dać trochę na luz bo niczego bym nie przeskoczyla. Co miglsm zrobic, zrobilam. Wszystki mozliwe leki brałam. Teraz wszystko w rękach Boga!
Ja przy Oliwii wymiotowalam. Pamietam jak bylam u siostry na obiedzie. Jadlam jak świnia co bylo na stole i co 15 min szlam do wc i wszystko wymiotowam . szkoda mi bylo odpuścić te pysznosci na stole
Ja bete badalam tylko dwa razy do tego Plamilam po lutce i nastytatynie. Ale musiałam dać trochę na luz bo niczego bym nie przeskoczyla. Co miglsm zrobic, zrobilam. Wszystki mozliwe leki brałam. Teraz wszystko w rękach Boga!
I ja też nie zygalam na początku a potem miałam jazdy bo jadłam tylko...wodę.. Także wcinaj ile możesz jedz dużo zielonych warzyw, owoców żeby nabrać witaminek bo potem cie może tak poskładać że z toalety nie wyjdziesz czego Ci nie życzę.. (chybaze chcesz) Przechodziłam to i byłam WRAKIEM....
Porzeczka1234
Kochana tak bardzo mi przykro Ty miałaś szczepienia ? Myślę ze @ przyjdzie za kilka dni chociaż chciałabym wierzyć ze będzie inaczej ściskam Cię serdecznieteraz było kilka testów z ładnymi krechami Mam nadzieję że dostanę ''okres''
Dziewczynki co mam brać na zagnieżdżanie? Bo chyba z tym mam problem. Pisałyście kiedyś o leku OVARIN jakoś tak ? jak on się nazywa poprawnie ,bo nie mogę sobie przypomnieć.
Dziewczyny piszecie o b6 ja biorę jedna dziennie to za mało?
W poniedziałek 1 szczepienia i wizyta będą wyniki trochę się stresuje trzymajcie kciuki za mnie aby nie było tak źle
Dobra jesteś mi męża szkoda ja załatwić to moge- ją!Nafoczka co znaczy chcecie jakieś bety?? Z tą Twoją teściową szybko bym się rozprawiła. ;-). Moja mówi że się nie nadaje do pracy w grzadkach a ja nie zamierzam jej udowadniać że się myli. Tłumacze jej że ja potrafie inne rzeczy np.załatwić coś nie załatwialnego.Tu sie ścianę, tam buzie wydrę i załatwione.Ona juz zauważyła jakie to przynosi efekty
A wiesz w szpitalu spotkałam pacjentke "szybkiej 100" po trzeciej nieudanej inseminacji. Zgadnij kogo jej poleciłam?
A o bety pytalam w sensie ze chyba Fondie prosiła o dni dpo i przyrost?
Porzeczka b6 zalecana jest 3x ale roznie dziewczyny reagują i czasem zmiejszaja. Ja brałam B6x3
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Nafoczka, pięknie napisałaś. Wikuś rehabilitant piersi. Dobrze ze walczysz o laktacje.
Fondie, ja miałam wysoką betę i mdłości praktycznie od razu. Nie mogłam zębów umyć bez przytulania kibelka. a czułam się tak kiepsko i słabo, że ledwo do pracy szłam. Jak czytam opis z pierwszego trymestru ( pisałam sobie czasami) to był koszmar z moim samopoczuciem.
Co.do bety to oczywiście ze pomimo 3 h stresu w oczekiwaniu na wynik bardzo mnie uspokajalo jej robienie, bo wiedziałam, że rośnie i jest wszystko ok. Na pewno było lepsze dla mnie to chwilowe czekanie na wynik, niż życie w ciągłym strachu do wizyty. i bardzo żałowałam,że nie mogłam badać jej dłużej, ostatnie badanie zrobiłam jak było ok 100 tys - potem nie badałam bo juz nie było sensu, a stres miałam jeszcze większy czekając na wizytę i jeździłam jak głupia po szpitalach żeby mi tętno sprawdzili Dzidziola. Dopoero jak kupiłam detektor i ok 11 tyg mogłam sama sprawdzić to byłam spokojniejsza. Ale Fondie, to były moje odczucia i robiłam wszystko tak jak ja czułam ze jest dla mnie lepiej żeby nie żyć w ciągłym strachu. Ciebie rozumiem ale nie zmuszam do badania bety. musisz sama wiedzieć jak jest lepiej
Cdn.
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Fondie, ja miałam wysoką betę i mdłości praktycznie od razu. Nie mogłam zębów umyć bez przytulania kibelka. a czułam się tak kiepsko i słabo, że ledwo do pracy szłam. Jak czytam opis z pierwszego trymestru ( pisałam sobie czasami) to był koszmar z moim samopoczuciem.
Co.do bety to oczywiście ze pomimo 3 h stresu w oczekiwaniu na wynik bardzo mnie uspokajalo jej robienie, bo wiedziałam, że rośnie i jest wszystko ok. Na pewno było lepsze dla mnie to chwilowe czekanie na wynik, niż życie w ciągłym strachu do wizyty. i bardzo żałowałam,że nie mogłam badać jej dłużej, ostatnie badanie zrobiłam jak było ok 100 tys - potem nie badałam bo juz nie było sensu, a stres miałam jeszcze większy czekając na wizytę i jeździłam jak głupia po szpitalach żeby mi tętno sprawdzili Dzidziola. Dopoero jak kupiłam detektor i ok 11 tyg mogłam sama sprawdzić to byłam spokojniejsza. Ale Fondie, to były moje odczucia i robiłam wszystko tak jak ja czułam ze jest dla mnie lepiej żeby nie żyć w ciągłym strachu. Ciebie rozumiem ale nie zmuszam do badania bety. musisz sama wiedzieć jak jest lepiej
Cdn.
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
Fondie daj troche na luz [emoji6]
Kazda ciaza jest inna i nie kazdy ma mega objawy i rzyganie. Np moja siostra w 1ciazy prawie caly czas rzygala a w drugiej nic a nic nawet ja nie mdlilo.
A ja teraz odliczam dni do testowania [emoji5] poszalelismy troche na urlopie teraz tylko czekac czy cos z tego bedzie [emoji6]
Lamia przykro mi [emoji17]
Chociaz mam nadzieje ze mimo malego przyrostu bety Dzidzia sie pieknie rozwija.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Kazda ciaza jest inna i nie kazdy ma mega objawy i rzyganie. Np moja siostra w 1ciazy prawie caly czas rzygala a w drugiej nic a nic nawet ja nie mdlilo.
A ja teraz odliczam dni do testowania [emoji5] poszalelismy troche na urlopie teraz tylko czekac czy cos z tego bedzie [emoji6]
Lamia przykro mi [emoji17]
Chociaz mam nadzieje ze mimo malego przyrostu bety Dzidzia sie pieknie rozwija.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
Fondi kochana zluzuj troszkę bo oszalejesz wszystko będzie dobrze myśl pozytywnie posluchaj dziewczyn poczytaj książkę zaproś znajomych zajmij czymś innym mysli.
My niestety nic nie mozemy zmienić modlę się za nas wszystkie i wierzę że limit nieszczęść wykorzystany
My niestety nic nie mozemy zmienić modlę się za nas wszystkie i wierzę że limit nieszczęść wykorzystany
Fondieja w żadnej z moich 7 ciąż nie wymiotowałam, ani w tych udanych ani w tych co nic nie wyszło i jak to wytłumaczyć? Moja mama jak była ze mną w ciąży to wymiotowała 6 mies. a jak była w ciazy z moja siostrą to ani razu tak więc nie panikuj na zapas.
Ja byłam wczoraj na kontroli i mała Ula ma 1900g i ma się dobrze.
Nafroczka dobrze, że już jesteś w domu, współczuję tego rozstania z małym.
Ja byłam wczoraj na kontroli i mała Ula ma 1900g i ma się dobrze.
Nafroczka dobrze, że już jesteś w domu, współczuję tego rozstania z małym.
reklama
Podziel się: