reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Helou Girlsy
Bea to jakiś zabieg (wg Internetu) który polega na wlaniu płynu do macicy i po tym ma ponoć rośnie endo
Buziaki [emoji8]
Lamia tulę do czycza [emoji173]beta 118 , także odstawiam leki.
Dziewczynki na jakiś czas znikam .Może następnym razem się uda .....nie zamierzam jeszcze rezygnować
Fondi trzymam kciuki
Bea to jakiś zabieg (wg Internetu) który polega na wlaniu płynu do macicy i po tym ma ponoć rośnie endo
Buziaki [emoji8]
lamia nie mozna chyba odstawic lekow jesli beta dalej rosnie slabo ale rosnie...chyba tak nie mozna u kogo sie leczysz idz do gina poki sma tak nie powie nie mozna odstawiacbeta 118 , także odstawiam leki.
Dziewczynki na jakiś czas znikam .Może następnym razem się uda .....nie zamierzam jeszcze rezygnować
Fondi trzymam kciuki
tadam... pojawia się i znika, a kto? Foczusia
Jestem kochane jestem i to nawet w domciu
Wszystkim dziękuję za pamięć i dobre słowo ☆
Resztę opiszę następnym razem co tam siebie wyhodowałam (i nie jest to zioło dla Destino
Teraz jeszcze powalcze desperacko o pyszne mleczko i luzik ♡
Jestem kochane jestem i to nawet w domciu
Wszystkim dziękuję za pamięć i dobre słowo ☆
Resztę opiszę następnym razem co tam siebie wyhodowałam (i nie jest to zioło dla Destino
Teraz jeszcze powalcze desperacko o pyszne mleczko i luzik ♡
Lamia ehh współczuje.
Nafoczka widzę że wyszłas. Na żądanie czy cię wypuścili?.
Avita chętnie oddałabym Ci pogodę u mnie patelnia i się smarze. Dziś chyba 10km zrobiłam w tym słońcu biegając za papierami ehh te urzedasy.
Nafoczka widzę że wyszłas. Na żądanie czy cię wypuścili?.
Avita chętnie oddałabym Ci pogodę u mnie patelnia i się smarze. Dziś chyba 10km zrobiłam w tym słońcu biegając za papierami ehh te urzedasy.
Lamia, strasznie mi przykro. Ta beta rzeczywiście niska, u mnie była jeszcze niższa. Ale że potrzebujesz chwili, rozumiem.
Ja staram się nie myśleć już o tym. W końcu nie przywiązałam się tak bardzo. Nacieszyłam się tylko dwa dni. Gorzej byłoby później, czułam, że coś jest nie tak.
Ja staram się nie myśleć już o tym. W końcu nie przywiązałam się tak bardzo. Nacieszyłam się tylko dwa dni. Gorzej byłoby później, czułam, że coś jest nie tak.
reklama
Chyba w 15 tygodniu stopniowo z tej metki schodzi. Ja insulinę miałam 14,3. Teraz mam 7,7.kwiatuszek jaki mialas wyniki ze dostalas metaformine?
a jerzakowa asia kiedy odstawia metaformine? moz eprzez to poranialam do tej pory przez insuline?;/
Fondie, ale Ty chyba niedawno tę metke zaczęłaś brać. Mnie Jerzak po 2 miesiącach kazała zrobić badanie i jak będzie poniżej 10 to dopiero się starać.
Podziel się: