reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie łapiesz fałd skóry, pionowo wbijasz i powoli wpuszczasz zawartość strzykawki, mi siniaki robiły się tylko jak strzykawka trafiła w naczynko a tak to nie mam żadnego a zastrzyków już miałam mnóstwo.

reklama
beta 118 , także odstawiam leki.
Dziewczynki na jakiś czas znikam .Może następnym razem się uda .....nie zamierzam jeszcze rezygnować:yes:
Fondi trzymam kciuki;)

Helou Girlsy
Dziewczynki na jakiś czas znikam .Może następnym razem się uda .....nie zamierzam jeszcze rezygnować:yes:
Fondi trzymam kciuki;)
Lamia tulę do czycza [emoji173]

Bea to jakiś zabieg (wg Internetu) który polega na wlaniu płynu do macicy i po tym ma ponoć rośnie endo ;)

Buziaki [emoji8]

Fondi trzymam kciuki;)
lamia nie mozna chyba odstawic lekow jesli beta dalej rosnie slabo ale rosnie...chyba tak nie mozna u kogo sie leczysz idz do gina poki sma tak nie powie nie mozna odstawiac

tadam... pojawia się i znika, a kto? Foczusia :)
Jestem kochane jestem i to nawet w domciu :)
Wszystkim dziękuję za pamięć i dobre słowo ☆
Resztę opiszę następnym razem co tam siebie wyhodowałam (i nie jest to zioło dla Destino :)
Teraz jeszcze powalcze desperacko o pyszne mleczko i luzik ♡

Lamia ehh współczuje.

Nafoczka widzę że wyszłas. Na żądanie czy cię wypuścili?.

Avita chętnie oddałabym Ci pogodę u mnie patelnia i się smarze. Dziś chyba 10km zrobiłam w tym słońcu biegając za papierami ehh te urzedasy.

kwiatuszek jaki mialas wyniki ze dostalas metaformine?
a jerzakowa asia kiedy odstawia metaformine? moz eprzez to poranialam do tej pory przez insuline?;/

Lamia, strasznie mi przykro. Ta beta rzeczywiście niska, u mnie była jeszcze niższa. Ale że potrzebujesz chwili, rozumiem.
Ja staram się nie myśleć już o tym. W końcu nie przywiązałam się tak bardzo. Nacieszyłam się tylko dwa dni. Gorzej byłoby później, czułam, że coś jest nie tak.

reklama
kwiatuszek jaki mialas wyniki ze dostalas metaformine?
a jerzakowa asia kiedy odstawia metaformine? moz eprzez to poranialam do tej pory przez insuline?;/
Chyba w 15 tygodniu stopniowo z tej metki schodzi. Ja insulinę miałam 14,3. Teraz mam 7,7.
Fondie, ale Ty chyba niedawno tę metke zaczęłaś brać. Mnie Jerzak po 2 miesiącach kazała zrobić badanie i jak będzie poniżej 10 to dopiero się starać.

Do góry