reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Przepraszam za posta pod postem ale to czytałam na innym forum ,że duphaston nie falszuje wyników progesteronu ale luteina już tak. A ostatnio Fondie o to pytalas.

reklama
Nie testowalam nie czuje potrzeby. Temperatura hmm waha sie . Jutro wedlug zalecen lekarza mam isc na bete. Jak uda mi się wyrwać ze swojej wioski to zrobię.Może zrobię;-).Lamia tarczyce masz dobrą.progesteron masz bez tabletek mierzony? Nie jest zły. Mój lekarz mówi ze powyżej 20 jest dobry.
tak progesteron na ''czysto'' zrobiony wczoraj rano, a dopiero wieczorem luteinę wzięłam
No to dzięki -kochana trochę mnie uspokoiłaś:tak:

Przepraszam za posta pod postem ale to czytałam na innym forum ,że duphaston nie falszuje wyników progesteronu ale luteina już tak. A ostatnio Fondie o to pytalas.
czyli wynik jest nieprawdziwy? to moje 33 jest jakby bez lutki?

beatka!!! zawsze testy pozytywne wychodziły mi już 10 dpo a teraz pusto było!!! dopiero zrobiłam 14 dpo i co??? i krecha...może zrób jutro?
fondi -jak się czujesz? mnie podbrzusze boli miesiączkowo i czuję takie rozciąganie.
Mam zmartwienie tsh 1,9 -dużo podskoczyło. prl-383 też wysoko ale (nie będące w ciąży do496) nie wiem czy nie zwiększyć bromka ? biorę 1,2. progesteron też słaby tylko 28 ,a w ostatniej ciąży tego samego dnie było 50!!! no nic ... biorę luteinę , jutro powtarzam betę i zobaczymy....strasznie się boję w ostatniej ciąży 14 dpo bete miałam ok 280 ,a teraz tylko 43,85 ach....
tsh masz dobre, bromka zostaw naturalnie kobiecie wciazy rosnie prolaktyna
mnie ciagle cos boli ale ciazowo sie nie czuje
dzwonilam do mil. mamwzwiekszyc letrox bo mam tsh 2,93 i chcial mnie dzis wcisnac na usg zaraz ale nie mam jak podjechac, jutro jade do lodzi to zostaje czwartek 22:30 i zobacyzmy co powie. wiec dwa kolejna sadne dni. jutro sie dowiem c i jak mam brac a pojutrze podgladanie.

czyli wynik jest nieprawdziwy? to moje 33 jest jakby bez lutki?

tsh masz dobre, bromka zostaw naturalnie kobiecie wciazy rosnie prolaktyna
mnie ciagle cos boli ale ciazowo sie nie czuje
dzwonilam do mil. mamwzwiekszyc letrox bo mam tsh 2,93 i chcial mnie dzis wcisnac na usg zaraz ale nie mam jak podjechac, jutro jade do lodzi to zostaje czwartek 22:30 i zobacyzmy co powie. wiec dwa kolejna sadne dni. jutro sie dowiem c i jak mam brac a pojutrze podgladanie.
Dzięki fondie -Trzymam kciuki;) Słyszałam że coś widać przy 10 tyś ale nie jestem pewna:hmm:
Kochana możesz mi napisać jakie masz bety i ile dpo ???

U mnie 23dpt bylo widac pecherzyk w macicy a a 10 dni pozniej zarodek z sercem. O drugim zarodku dowiedzialam sie klika dni pozniej u gina prowadzacego ciaze. To nie wiem czy usg bylo niedokladnie zrobione czy pecherzyk schowany. Wtedy byly 2 bable z serduszkami.

reklama
Do góry