reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ciekawy artykuł
Link do: Czy stosowanie metforminy podczas ciąży przyczynia się do polepszenia wyników ciążowych u kobiet z zespołem policystycznych jajników?. ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie

I ten
Link do: Metformin in pregnancy | Jakiel | Ginekologia Polska

Dzięki za artykuły, idealnie sie wstrzelilas, bo wlasnie miałam pytać o metformine :) Moze cos podpowiecie.
Wlasnie chce zacząć przygodę z metformina, i mam do was pytanie - czy zacząć brac od 1dc czy nie ma to znaczenia? Dzisiaj mam 26dc. Mogłabym zacząć od dzisiaj?
W ulotce pisze ze jesli jedna dawka dziennie to rano brac. Wy raczej bierzecie/bralyście wieczorem, prawda?
Jesli w tym cyklu cos sie wykluje, to mogę teraz zacząć brac metformine czy lepiej w takim wypadku nie zaczynać?

reklama
Witam!od kilku miesiecy Was podczytuje.i gdyby nie moje przezycia,nie wiedzialabym o waszym istnieniu,o waszym bólu,teraz zupelnie inaczej patrze na inne kobiety,matki,na nas,

Do góry