reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ciekawy artykuł
Link do: Czy stosowanie metforminy podczas ciąży przyczynia się do polepszenia wyników ciążowych u kobiet z zespołem policystycznych jajników?. ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie

I ten
Link do: Metformin in pregnancy | Jakiel | Ginekologia Polska

Dzięki za artykuły, idealnie sie wstrzelilas, bo wlasnie miałam pytać o metformine :) Moze cos podpowiecie.
Wlasnie chce zacząć przygodę z metformina, i mam do was pytanie - czy zacząć brac od 1dc czy nie ma to znaczenia? Dzisiaj mam 26dc. Mogłabym zacząć od dzisiaj?
W ulotce pisze ze jesli jedna dawka dziennie to rano brac. Wy raczej bierzecie/bralyście wieczorem, prawda?
Jesli w tym cyklu cos sie wykluje, to mogę teraz zacząć brac metformine czy lepiej w takim wypadku nie zaczynać?

reklama
Witam!od kilku miesiecy Was podczytuje.i gdyby nie moje przezycia,nie wiedzialabym o waszym istnieniu,o waszym bólu,teraz zupelnie inaczej patrze na inne kobiety,matki,na nas,

Do góry