reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ja w srode bede chudsza o 2730 zl
dzis zaladowalam zmywarke i raz core podnioslam na kibelek musialam niestety ja podniesc i nie plamie narazie wogole:) ale ciazowo tez sie wogole nie czuje

reklama
Hej.jestem na urlopie i z nowych 268 wpisów wyłapałam info o pozytywnych testach fondie i Lamia:) więc gratuluję i trzymam kciuki:)

Cześć Dziewczyny,
leczę się u dr Paśnika. Wierzę, że tym razem się uda, ale chcę pomóc temu szczęściu ;-)
Mam pytanie: czy któraś brała encorton dłużej niż podczas stymulacji i po transferze? Skończyłam własnie antybiotykoterapię na helicobacter pyroli, za tydzień zaczynam leczenie immunosupresyjne (eqoral, metyprel, azotigryna, ranigast) przez tydzień, a później szczepienia.
U mnie zdecydowana dominacja th1, organizm zabija zarodki. Zastanawiam się jednak czy jeśli będę brała encorton (5mg) dziennie to nie zaszkodzi? A może pomoże? Szukam sposobu, żeby wspomóc to wszystko, bo za mną 2 poronienia, 3 pełne procedury ivf i dwa ostatanie eskimoski.
Biorę już sporo antyoksydantów (wit c, wit e, q10, ekstrakt z zieloej herbaty i z pestek winogron, komplex wit b, omega 3, wit d) i zastanawiam się jak jeszcze mogę uspokoić organizm....
Oo a niedawno szukałam info o docencie Paśniku. I jak? Zadowolona jesteś? Jak wygląda wizyta i niego...I jak wyglądają koszty? Jeśli mogę zapytać?

Oj dziewczyny sypią betami aż głupio zostawać w tyle. Więc kobiety!! Wraca mąż /partner czy zwał jak zwał brać go za kołnierzyk iii do roboty a nie użalać się i zazdrościć :p (Tu piszę sama o sobie heh)
Oj czuję małpiszonkę za zakrętem. Dziś jak nigdy obudziłam się o 7.30 szybko młodego wyciągnełam z łóżka i w trybie super express do przedszkola. Buch na rower zaliczyłam górkę ,zaparkowałam rower i czekamy na autobus. I jak to bywa kto się spieszy..temu wiatr w oczy :p Autobusu ni słychu więc mówię : Wiesz co synek ? Jutro pójdziesz do przedszkola ;) Wsiadłam na moją gazelkę i pomknęłam do domu.

PS Trzymajcie kciuki za naszą koleżankę Nafoczkę. Bidula już tak dawno nie była w szpitalu ,że musiała się do niego wybrać. ( A mówiłam jej nie sprzątaj ;) ) Ma jakieś zapalenie ropne od szwu i gorączke :( Więc kare od 5-7 dni bez dzieci i męża

Oj, biedna Nafoczka.. oby szybko wyzdrowiala!

Beata, a ty nie testowalas?.. jak temperatura? spadla? bo objawy jak na miesiaczke, to moga rownie dobrze swiadczyc o ciazy..

Nafoczka, bidulko, a myslalam ze jak juz urodzisz to los bedzie dla Ciebie laskawy[emoji20]
Wracaj szybko do zdrowia[emoji8]

Beatka, moze malpa nie przyjdzie[emoji6]
Robilas test?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

beatka!!! zawsze testy pozytywne wychodziły mi już 10 dpo a teraz pusto było!!! dopiero zrobiłam 14 dpo i co??? i krecha...może zrób jutro?
fondi -jak się czujesz? mnie podbrzusze boli miesiączkowo i czuję takie rozciąganie.
Mam zmartwienie tsh 1,9 -dużo podskoczyło. prl-383 też wysoko ale (nie będące w ciąży do496) nie wiem czy nie zwiększyć bromka ? biorę 1,2. progesteron też słaby tylko 28 ,a w ostatniej ciąży tego samego dnie było 50!!! no nic ... biorę luteinę , jutro powtarzam betę i zobaczymy....strasznie się boję w ostatniej ciąży 14 dpo bete miałam ok 280 ,a teraz tylko 43,85 ach....

reklama
Nie testowalam nie czuje potrzeby. Temperatura hmm waha sie . Jutro wedlug zalecen lekarza mam isc na bete. Jak uda mi się wyrwać ze swojej wioski to zrobię.Może zrobię;-).Lamia tarczyce masz dobrą.progesteron masz bez tabletek mierzony? Nie jest zły. Mój lekarz mówi ze powyżej 20 jest dobry.

Ostatnia edycja:
Do góry