reklama
burczuś
Fanka BB :)
Oo a niedawno szukałam info o docencie Paśniku. I jak? Zadowolona jesteś? Jak wygląda wizyta i niego...I jak wyglądają koszty? Jeśli mogę zapytać?Cześć Dziewczyny,
leczę się u dr Paśnika. Wierzę, że tym razem się uda, ale chcę pomóc temu szczęściu ;-)
Mam pytanie: czy któraś brała encorton dłużej niż podczas stymulacji i po transferze? Skończyłam własnie antybiotykoterapię na helicobacter pyroli, za tydzień zaczynam leczenie immunosupresyjne (eqoral, metyprel, azotigryna, ranigast) przez tydzień, a później szczepienia.
U mnie zdecydowana dominacja th1, organizm zabija zarodki. Zastanawiam się jednak czy jeśli będę brała encorton (5mg) dziennie to nie zaszkodzi? A może pomoże? Szukam sposobu, żeby wspomóc to wszystko, bo za mną 2 poronienia, 3 pełne procedury ivf i dwa ostatanie eskimoski.
Biorę już sporo antyoksydantów (wit c, wit e, q10, ekstrakt z zieloej herbaty i z pestek winogron, komplex wit b, omega 3, wit d) i zastanawiam się jak jeszcze mogę uspokoić organizm....
motylek1234
Hej dziewczyny 3mam za wszystkie kciuki miłego dnia !
Oj dziewczyny sypią betami aż głupio zostawać w tyle. Więc kobiety!! Wraca mąż /partner czy zwał jak zwał brać go za kołnierzyk iii do roboty a nie użalać się i zazdrościć (Tu piszę sama o sobie heh)
Oj czuję małpiszonkę za zakrętem. Dziś jak nigdy obudziłam się o 7.30 szybko młodego wyciągnełam z łóżka i w trybie super express do przedszkola. Buch na rower zaliczyłam górkę ,zaparkowałam rower i czekamy na autobus. I jak to bywa kto się spieszy..temu wiatr w oczy Autobusu ni słychu więc mówię : Wiesz co synek ? Jutro pójdziesz do przedszkola Wsiadłam na moją gazelkę i pomknęłam do domu.
PS Trzymajcie kciuki za naszą koleżankę Nafoczkę. Bidula już tak dawno nie była w szpitalu ,że musiała się do niego wybrać. ( A mówiłam jej nie sprzątaj ) Ma jakieś zapalenie ropne od szwu i gorączke Więc kare od 5-7 dni bez dzieci i męża
Oj czuję małpiszonkę za zakrętem. Dziś jak nigdy obudziłam się o 7.30 szybko młodego wyciągnełam z łóżka i w trybie super express do przedszkola. Buch na rower zaliczyłam górkę ,zaparkowałam rower i czekamy na autobus. I jak to bywa kto się spieszy..temu wiatr w oczy Autobusu ni słychu więc mówię : Wiesz co synek ? Jutro pójdziesz do przedszkola Wsiadłam na moją gazelkę i pomknęłam do domu.
PS Trzymajcie kciuki za naszą koleżankę Nafoczkę. Bidula już tak dawno nie była w szpitalu ,że musiała się do niego wybrać. ( A mówiłam jej nie sprzątaj ) Ma jakieś zapalenie ropne od szwu i gorączke Więc kare od 5-7 dni bez dzieci i męża
G
Gość
Gość
Nafoczka, bidulko, a myslalam ze jak juz urodzisz to los bedzie dla Ciebie laskawy[emoji20]
Wracaj szybko do zdrowia[emoji8]
Beatka, moze malpa nie przyjdzie[emoji6]
Robilas test?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wracaj szybko do zdrowia[emoji8]
Beatka, moze malpa nie przyjdzie[emoji6]
Robilas test?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
lamia78
beatka!!! zawsze testy pozytywne wychodziły mi już 10 dpo a teraz pusto było!!! dopiero zrobiłam 14 dpo i co??? i krecha...może zrób jutro?
fondi -jak się czujesz? mnie podbrzusze boli miesiączkowo i czuję takie rozciąganie.
Mam zmartwienie tsh 1,9 -dużo podskoczyło. prl-383 też wysoko ale (nie będące w ciąży do496) nie wiem czy nie zwiększyć bromka ? biorę 1,2. progesteron też słaby tylko 28 ,a w ostatniej ciąży tego samego dnie było 50!!! no nic ... biorę luteinę , jutro powtarzam betę i zobaczymy....strasznie się boję w ostatniej ciąży 14 dpo bete miałam ok 280 ,a teraz tylko 43,85 ach....
fondi -jak się czujesz? mnie podbrzusze boli miesiączkowo i czuję takie rozciąganie.
Mam zmartwienie tsh 1,9 -dużo podskoczyło. prl-383 też wysoko ale (nie będące w ciąży do496) nie wiem czy nie zwiększyć bromka ? biorę 1,2. progesteron też słaby tylko 28 ,a w ostatniej ciąży tego samego dnie było 50!!! no nic ... biorę luteinę , jutro powtarzam betę i zobaczymy....strasznie się boję w ostatniej ciąży 14 dpo bete miałam ok 280 ,a teraz tylko 43,85 ach....
reklama
Nie testowalam nie czuje potrzeby. Temperatura hmm waha sie . Jutro wedlug zalecen lekarza mam isc na bete. Jak uda mi się wyrwać ze swojej wioski to zrobię.Może zrobię;-).Lamia tarczyce masz dobrą.progesteron masz bez tabletek mierzony? Nie jest zły. Mój lekarz mówi ze powyżej 20 jest dobry.
Ostatnia edycja:
Podziel się: