reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie Milewicz będzie chciał żebyś odstawiła metforminę. Masz jakiegoś zaufanego rodzinnego żeby chociaż do końca I trymestru wypisywał Ci recepty?I gratuluję :D

Mia u mnie z prl ok pod kontrolą, jesli chodzi o plamienia ja nic nie miałam,więc nie pomogę
Fondie ja wiedziałam że będzie rosła i tak jak pisałam ja uważam że przy takich betach poprostu zarodek jest mocny, więc myslę że za kilka miesięcy będziesz tulić swoje wymarzone maleństwo;)(albo maleństwa:D)
Madzia a co u Twojej skarbuni?za niedługo pewnie zacznie się nauka chodzenia ?

Fondi ale beta torpeda :) Gratuluje i trzymm kciuki.
Ja nawet takiej bety przy blizniakach nie mialam. Ciaza moga bedzie :)

Paula dzięki,że pytasz.Klara rośnie .Wiem,że każda matka mówi,że jej dziecko jest skarbem,ale mała na prawdę nim jest.Jest wiecznie uśmiechnięta, uśmiecha się całą sobą.Teraz zaczyna ćwiczyć raczkowanie,ale kto wie może porzuci je na rzecz chodzenia :)

Madzia na pewno jest skarbem ,po takich przejściach myślę, że każda z kobiet która się już doczekała dziecka wie że to cud i skarb, ja wiem że gdyby mnie Bozia obdarowała to nic więcej bym nie potrzebowała ale narazie nie jest mi dane, fajnie że jest taka śmieszka, ja też uwielbiam takie chichotkające brzdące

Pozostaje wierzyć,że każda z nas się doczeka.Wiem,że to bardzo,bardzo trudne.Trzeba też o to mocno walczyć.Czasami warto jest przystopować żeby zebrać siły i wrócić do walki ze zdwojoną siłą.Ja Wam życzę wytrwałości i wiary.Warto walczyć :D

reklama
Do góry