reklama
G
Gość
Gość
Fondie, betka musi byc piekna.czekam na wyniki, robilam prgoesteron ale wynik jutro dzis ddimer i beta
justine jakby mozna bylo to by zlecano a tak zlecano przed albo po
Bylam na Jasnej Gorze, bo co niedziele teraz chodze sie pomodlic za moje dzieciatko.
Za Ciebie i Twoja Fasolke tez sie dzis pomodlilam.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak prolaktyna? Ja zaszła kolejno po 6 i 2 mcach,mąż chciał czekać bo nie był jeszcze gotowy, a trzebabylo odrazu po laparo,i tak mi 1 jajnik dalej nie działa po usunięciu cysty.odpoczniesz sobie i zbierzesz siły na pewno a nuz na wakacjach coś wskoczytak pękły 3 jaja bolały jajniki dosyć ale co z tego i tak się nie udało...nie staram się bo już nie daje rady psychicznie jak jadę na betę i okazuje się negatywna mam straszne doły... muszę odpocząć czasem tak bardzo brakuje mi wiary i siły tym bardziej że do tej pory nie miałam problemu z zachodzeniem a tu coś nie tak jest...nawet myślałam że może mam zrosty ale P. twierdzi że nic nie widzi na usg
Fondie pisz nam zaraz jaka beta![]()
A czy któraś z was miała plamienie po ovitrelle ( niestety takie jak przy poronieniu)?
Ostatnia edycja:
G
Gość
Gość
Fondie, ale sie ciesze[emoji16]1785ostani raz robilam bete boze dziekuje
ddimer 250norma do 500 tsh i progesteron jutro bedzie
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
dr m nie odbiera zadzwonie potem i podam wynik. rano ide na tsh i dzwonie popoludniu do maliny zeby umowic sie na doszczepianie na srode, wizyte i info czy mam brac do srody fraxi skoro mam uczulenie na wszystkie heparyny.Ja zacyznam miec nadzieje i w dupie mam juz ze tyle strat !! najwyzej sie strasznie rozczaruje w tejciazy bede miec nadzieje do konca i juz!
Musi co na te heparyne dac, to moje jedyne zmartwienie teraz ja sie moge kluc wytrzymam tylko czy uczuleie sie na dziecku nie odbija.
susana nie wiem jesli mialam po ovitrelle jeszcze jeden to 802 bylo w 15dpo
a do milewicza wchodze z mezem na kazda wizyte bo mnie tak zjedzie ze sama wlaczylam leki od maliny ze moj m niech znim gada i juz !!!
jeszcze o palmieniu musze powiedziec przez tel zey powiedzialy maline jutro.
duza beta te znie zawsze dobrze wrozy ale coz zobaczymy zwierze ze taka ladna dzieki szczepieniem jest i ta metaformina tez moze pomogla
Musi co na te heparyne dac, to moje jedyne zmartwienie teraz ja sie moge kluc wytrzymam tylko czy uczuleie sie na dziecku nie odbija.
susana nie wiem jesli mialam po ovitrelle jeszcze jeden to 802 bylo w 15dpo
a do milewicza wchodze z mezem na kazda wizyte bo mnie tak zjedzie ze sama wlaczylam leki od maliny ze moj m niech znim gada i juz !!!
jeszcze o palmieniu musze powiedziec przez tel zey powiedzialy maline jutro.
duza beta te znie zawsze dobrze wrozy ale coz zobaczymy zwierze ze taka ladna dzieki szczepieniem jest i ta metaformina tez moze pomogla
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: