reklama
Fondie nie ja nie mialam szczepionek. A witaminki B biore dopiero jakies 2-3 tyg.reszte dluzej [emoji5]b12 wspomaga i umacnia wlosy ha tez to biore. Ty mialas szczepionki prawda? jaki czas temu?
Wyczytalam wlasnie ze wlosy moga tez wypadac przez leki przeciwzakrzepowe a acard tak dziala.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Fanka BB :)
Dobry wieczór
Liluli to już mam odpowiedź dlaczego lecą mi garściami kłaczki...
jaka to odpowiedz?Dobry wieczór
ja tez biore acard
liluli bardzo cie przepraszam za pomyslke glupio mi
M bierze profilaktycznie Androvit. Badań nasienia nie robił i żadną siłą nie da się go zmusić, żeby zrobił.Asia, a przypomnij - czy mąż robił badanie nasienia?
Bo jedyne co moze byc to 1. Nasienie słabe, 2. Niedrożne jajowody, 3. no i moze nasza staraczkowa, wszystko komplikująca Psychika
U mnie nr 2 juz sprawdzony i jajowod przepchany, nr 1. U nas niestety występuje i mąż bierze profertil, i na pewno tez 3. A cykle tez mam regularne i owulacje zawsze..
Aha, jeszcze p/c przeciwplemnikowe robiłaś ty i mąż w nasieniu?
Przeciwplemnikowych nie robiliśmy, ale rzeczywiście warto podjąć ten trop jeszcze.
Na wrzesień planuje sono, jeśli się do tej pory nie uda. A psychika...hmm, z tym jest ciężko. Mam jakiś regres. Wcześniej radziłam sobie lepiej. Stresuje się ogromnie, ale pewnie nie mniej niż Ty i reszta dziewczyn
beri123
Mi zapisal 5 mg, Glucophage tez nie dal- wogole nie badal. Musze poszukac linku do metylowanych witamin. Moze tez tak powinnam...Beri dawkę enciortonu zwiekszyłam sama , Dubrawski kazał brać 10mg ale moja intuicja podpowiadała mi, że to mało. Glucophage też brałam bez jego wiedzy tak samo zresztą jak metylowane wit.
beri123
Nafoczka, ale radosc! Cudo Wiktorek, teraz jeszcze Dorisek Ale cudne dni przezywacie, a my choc troszke pocieszymy sie z WamiDziękuję Wam Kochane ♡♡♡ bo tylko my potrafimy się zrozumieć. Kazdy kto przez to nie przeszedł i nawet dobrze nam życzy. . nie wie do konca o czym mówi...
Takie chwile wynagradzaja wszystko i mam nadzieje ze w waszych sercach zapłonie ogromna nadzieja ♡♡♡ Najcudowniejszym momentem jest ten gdy taka cieplutka kruszynke dostaje się od razu na piersi ♡♡♡♡♡ jestem zakochana!
Teraz napisze słówko o akcji i od razu zaznaczam, że jak któraś takich opowiadań nie lubi to niech resztę pominie
Po zdjęciu szwu pierwsze skurcze pojawiły się popołudniu tego samego dnia. Rano na KTG o 4 były nadal wiec przeniesiono mnie z patologii na salę porodowa. Zatem poród mam od 4.30 do 20.40, dluuugi. Kiepsko nam szlo bo były tylko skurcze, bez powiększajacego się rozwarcia i bez wód. Panie pierwsze zrobiły masaż szyjki i coś się zaczęło ale mało. O 14.30 odeszły wody i juz był MEXYK O 18 poprosiłam o znieczulenie zzo. Bez tego nie dalabym rady!!! albo bym dała ale to niebo a ziemia POLECAM!
Obale jeszcze trzy mity, przy drugim nie koniecznie jest łatwiej, (pierwszy poród trwał cały 3 godz.) krótka szyjka tez nie jest wyznacznikiem, a takie ważenie to sobie można wsadzić. .. wczoraj wazyl 2665 a dziś 3110 Położna miałam cudowna w naszym wieku i niestety też jeździ do Przybycienia- ale za to było dużo do pogadania. A wsparcie męża ochhh brak mi słów jak bardzo go potrzebowalam!!!
Oczywiście każda z was i na każdy temat może mieć swoje zdanie
Aga 9pkt za kolor skóry bo wcześniak.
Doris.. jestem z Tobą, teraz na Was czekamy.
PS jakby co to jestem p.2 s.4 pod oknem ;D w profamili oczywiście ;P
A ja chwilę o sobie, zmącę ten spokój i radość...ryczec mi się chce...Byłam u gina po recepty na Emcorton, Clexane i w sumie nie dostałam nic. Co więcej mam jutro zrobić test a najlepiej betę bo widzi jakiś pecherzyk, wszystko malutkie,pytał o objawy ciążowe. Suma sumarum, po leki mam przyjść jak wyjdzie test/nie dostanę okresu.... Mam brać Acard i Femibion, ale zero informacji ile tego Acardu, jak przyjmować...mam dość....
Pytał mnie czy robiłam już badania na mutacje MTHFR. I IO kazał się nie przejmować...brak mi słów. Nie wiem już co dalej. Jak tu zaufać?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Pytał mnie czy robiłam już badania na mutacje MTHFR. I IO kazał się nie przejmować...brak mi słów. Nie wiem już co dalej. Jak tu zaufać?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
M bierze profilaktycznie Androvit. Badań nasienia nie robił i żadną siłą nie da się go zmusić, żeby zrobił.
Przeciwplemnikowych nie robiliśmy, ale rzeczywiście warto podjąć ten trop jeszcze.
Na wrzesień planuje sono, jeśli się do tej pory nie uda. A psychika...hmm, z tym jest ciężko. Mam jakiś regres. Wcześniej radziłam sobie lepiej. Stresuje się ogromnie, ale pewnie nie mniej niż Ty i reszta dziewczyn
Dobrze ze choć ten androvit bierze. Te przeciwplemnikowe jeszcze mozna by sprawdzić u ciebie chociaż..
reklama
Fondie nic sie nie stalo nie masz za co przepraszac [emoji6]jaka to odpowiedz?
ja tez biore acard
liluli bardzo cie przepraszam za pomyslke glupio mi
Czarna obie mamy odpowiedz [emoji5]
Ale acard i pozniej heparyna jest nam potrzebny. Moze sie to jakos wszystko z czasem unormuje.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: