reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Porzeczka ja też brałam Polfilin. Mam jeszcze w domu chyba całe opakowanie - jeśli któraś z Was potrzebuje to piszcie na priv.

Gabiś jest coś na rzeczy tym bardziej że gin już widział pęcherzyk. Raczej jesteś w ciąży tylko ten Twój gin jest jednym z tych "mądrych inaczej". Już powinien Ci dać encorton. A heparynę masz?? Bo ja powinnam mieć jeszcze Fraxi 0,4 tylko muszę wysępić od mamy i nie wiem czy się nie przeterminowało.

Nie mam Kochana nic. Mam tylko Acard i Femibion :-(

I zastanawiam się jeszcze nad dawkami, tzn. wczoraj mój gin mówił o Encortonie 5-10mg, nie wiem co z heparyną. Czy ja nie powinnam mieć sterydu 15 a heparyny też jakiejś "mocniejszej" w związku z moją otyłością?

Ostatnia edycja:
reklama
Jadę zrobić sobie wymaz w mikrobiologiczne w kierunku chlamydi itp wraz z cytologia. Malina nie kazal bo wiele razy miałam to robione ale jadę dna wszelki wypadek:) zapomniałam właśnie ze mój m nie bierze profertilu w sumie bierze salfazin a malina mówił ze dobre nasienie i nic nie trzeba brać ale jak bardzo chcemy to profertil poleca. Ale ja z kasy jestem tak splukana, że 200 zł to nie wiem skąd wezmę na ten suplement zwłaszcza ze dziś wydam kolo 300 plus gina dziś mam:/oj trudny ten rok...a i tak nie wiadomo czy się uda.
Avita co u ciebie ?

Witam Was wszystkie!!
Fondie u mnie ostatnio działo się dużo:) staranka ruszyły pełną parą;) na szczęście nie zapomniałam co i jak ;) po tym poście!!!! Było fajnie!!
Teraz myślę o lekach bo mam włączyć po pozytywnym teście dopiero a tak acard, kwas foliowy i euthyrox. Cud by był gdyby się udało już teraz ale cuda się zdarzają;)
Nie nakręcam się!!!!!
Jak mi radzicie z lekami (enkorton, lutka, fraxi) już czy tak jak mòwił malina - po teście?!

Doris &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:) :) :)

Fondi ja kupilam profertil w aptece internetowej 120 tabletek za 207 zl apteka z Białegostoku przesylka gratis a jeszcze sa 80 czy 60 nie pamiętam za 169 i moj maz bierze co 2 dzień bo nasienie tez ma dobre
Diris trzymam kciuki

Fondie co u kwiatuszka napisałam Ja ;) Miałam pozwolenie.

Zdaję relację z wizyty również z pozwoleniem ;)

Zebrałam się dziś na odwagę i pojechałam do szpitala spotkać się nie tyle co z Nafoczką co z małym Wiktorkiem. :p
Wchodzę na salę no i ..kórde która to ta nasza Nafoczka?? A ona woła Beata?? No to dobrze ,że choć Ona mnie pooznała ;) Zła jestem jak nie wiem, aparaty kłamią , albo ktoś djęć nie potrafi robić:p !!!! Wikuś na żywo jest tak przystojny ,śliczny ,że dostałam dreszczy. Przez myśl mi nawet przeleciało że zabiorę któregoś noworodka - płeć nieważna i stresu nie będę mieć ze staraniami :p
Zapomniałam już dawno jak te maleństwa to takie małe kruszynki. Wzięłam go na rączki niestety głodny był i do mamci wrócił. Poznałam również męża (tego pana co dziecko zbroił :p) Z tego wszystkiego zapomniałam mu pogratulować pięknego i cudownego synka.

PS> Nafoczka już wiem po kim Wikuś będzie mieć bródkę :D . Miło było poznać choć nie byłam sobą - trochę spięta.
PS 2 . Jak przyjdzie pani z lullabeee studio to pozdrów ją ode mnie i Filipka T :D

reklama
Witajcie dziewczyny,
Nafoczka to się zakochała teraz po raz kolejny ah kolejny facet kolejna miłość:biggrin2:, zaraz Doris :D
Gabiś gratuluję;)acard rano raz dziennie i załatw jak najszybciej heparyne, co do sterydu się nie wypowiem
a ja o sobie coś, pisałyście o wylatujących włosach garściami :mad:kilka dni temu poruszałam ten temat z Naszą Madzią, tez mam ten problem ja już nie wiem do jakiego lekarza z tym uderzyć, dermatolog stwierdził że to stres:oo:też mi nowość, a my zaczeliśmy staranka oczywiście bezowocne i zauważyłam pewną tendencję, czy miała któraś z Was tak?2 cykl starań oczywiście dupa ale około 7-8 dnia po owu mam gorączkę teraz było 38 st, i osłabienie...mega osłabienie ,mam wrażenie że mój organizm walczy z zarodkiem???:baffled::baffled::baffled:
wyprowadźcie mnie z błędu jeśli źle myślę, czasem myślę że poprostu nie jest mi dane bycie mamą ...

Do góry