reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

mała ma angine więc czytam ale mało co pisze.
Riri ile mialas szczepionek od męża?
dziewczyny odnośnie tematu szczepionek. Oczywiście poczytajcie od poczatku nasze forum dowiecie sie, że jakies badanie nie pamietam jakie odzwierciedla allo mrl i na jego podstawie zleca szczepienia to raz a dwa jak poczytacie jego publikacje tam jest info, gdzie jest napisane na co sa szczepienia czekajcie poszukam:
http://www.ptmp.com.pl/png/png4z1_2011/PNG41-6-Malinowski-algorytm.pdf
str. 34 pkty pierwsze kropkowane. Nie da sie wkleic więc tak moge tylko podac.
odnosnie amh ja mam 2,2 i mi malina powiedzial, że jest bardzoooo dobre. Avita widzisz niby masz dodatni lcd ale masz juz allo mrl 40 a moze szczepienia maja obnizyc czynnik martwicy nowotworu? moze on jest przyczyna?! juz pisalam szczepienia to nie tylko allo mial tez taka publikacje gdzie pisał, że nawet kobiety posiadajace allo mrl i podane szczepieniom donosza ciaze. hmm w sumie z allo mrl tez donosza .
Ja nie mialam wyjscia bo ja mialam wszystko juz co mozliwe więc mysle, że tutaj szczepienia jak sama genetyczka powiedziala, sa potrzebne ze wzledu na przeciwjajnikowe ktore malo kto jednak bada. Teraz tylko czy zadziala na mnie szczepionka nie wiem oby nie bylo brak hamowania modle sie o to bo bede musiala jeszcze kupe kasy wydac anie wiadomo jak zareaguje organizm.

edit : zapomnialam dodac ja mam refundacje na clexane przez tylko mutacje heterozygotyczna a129 dala mi genetyczka i kazdej z was sie nalezy.

reklama
riri oooo to moze ja nie bede musiala sie doszczepiac ale by fajnie bylo :) :)

motylek kazdej z nas jest ciezko i to bardzo ale mloda jestes wmoim wieku mozesz juz 3 nawet miec wiec glowa do gory :) pamietasz co sie dzialo 10 lat temu? pewnie przez mgle wiec twoje szczecia nadejda i pewnie wiecej jak jedno i te dzisiejsze odczucia tez beda jak przez mgle:)

Temat szczepień to "temat rzeka" - oby wszystkim szczepiącym się pomogły:yes:
Porzeczka ja nawet nie wiedziałam że malina nie zleca allo mlr z tymi wszystkimi badaniami - na pewno bym teraz o to zapytała:tak:

Bertha :) wszytko się poukłada zobaczysz. Ja z moim m w kółko się kłócimy (teraz muszę zacząć być miła bo
może w końcu nadejdzie czas staranek;) )

Tęczowa jak dziewczyny mõwią że masz dobre amh to tak jest. Ja mam 1,5 i też jak na mnie jest podobno oki!

Doris, Nafoczka pozdrawiam Was dziś szczególnie:)

Liluli życzë Ci żeby się udało i wszysko było oki:) !

Dzisiaj odważyłam się i podeszłam w sklepie do wieszaków z ubrankami dla noworodków. Chciałam kupić coś mojej przyszłej siostrzenicy a może raczej
sprawdzić czy dam sobie rade i nie dałam dziewczyny. Rozryczałam się przy tych ślicznych malutkich
ubrankach. Jakaś babka spytała czy nic mi nie jest!!
Musze coś z tymi emocjami zrobić z wielu powodów tylko co i jak?!?!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny jak u was jak się czujecie ciężko mi na sercu ze nie mogę zostać ponownie mama :(

Motylek nie martw się ;(
Każda z nas ma takie ciężkie chwile w życiu , zwłaszcza bo takich przykrych momentach ale musimy być silne i cZekac na swoja kolej nic nie poradźmy na to , nie przeskoczymy tego

A dlacEgo piszesz ze nie mozesz być matką ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki, żeby jednak się udało:happy2:, bilans jest ujemny. Ostatnio udało się Burczusiowi i Kwiatuszkowi...w moim śnie u Sylwii na wrzesień było więcej ciężaróweczek;-) ;)
Mam nadzieje,ze uda sie w koncu Nam wszystkim. I pamietam jak pisalas o swoim snie i musimy soe tam zjawic wszystkie [emoji6]

Avita [emoji8]
Rozumiem Twoje emocje. Ja nie mam problemu z kupowaniem ciuszkow czy czegokolwiek dla Maluchow ktore mam w rodzinie,ale jak jestem w odwiedzinach u Dzieciaczkow to jakos nie moge sie przemoc zeby wziasc na rece albo sie z nimi pobawic..
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Avita przechodzilam przez to najpierw nie moglam patrzec na ubranka potem musialam kupic i przemoc sie i zabrac do malenstwa znajonej oj bylo trudno..potem kolejna i kolejna potem w rodzinie maluszki sie pojawialy po kolejnym juz minelo teraz bede w kosciele nawet trzymac do chrztu na dany moment mysle ze dam rade ze jakos juz jestem za tym za duzo przejsc i za duza znieczulica powstala. Daj sobie czas na wszystko przyjdzie pora. W szpitalu poznalam dziolszke po podobnych przejsciach gadalysmy jakbysmy sie znaly od zawsze znalysmy kazde swe odczucia dokladnie ona nawet dzieci pochowala i nie ma zadnego. mysle ze ten czas szczepien tez duzi daje czlowiek jakos dystansu nabiera ja tak mam przybajmniej.
Avita chyba lezalam w tym samym pokoju co ty tylko ja pod oknem:) sorki za bledy

Ostatnia edycja:
Do góry