reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Avita [emoji8]
Rozumiem Twoje emocje. Ja nie mam problemu z kupowaniem ciuszkow czy czegokolwiek dla Maluchow ktore mam w rodzinie,ale jak jestem w odwiedzinach u Dzieciaczkow to jakos nie moge sie przemoc zeby wziasc na rece albo sie z nimi pobawic..
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Czułam się najgorszą osobą na świecie, bo mam tak samo [emoji29] znajomi patrzą pewnie na mnie jak na kosmitkę jak nie chcę brać na ręce ich córki, podczas gdy mój Mąż bierze ją i zabawia cały czas, a mnie stają łzy w oczach, bo wyobrażam sobie jakim byłby cudownym tatą...a póki co nie jest w 100% [emoji20] bardzo mnie to boli co się dzieje w moim życiu i nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie rzeczy, mam nadzieję jednak że gdzieś jest sprawiedliwość i każda z nas doczeka swojego Cudu [emoji17]
Przepraszam że tak smęcę, juz zmykam spać [emoji42] [emoji99] dobranoc [emoji8]

Hej, witam się szpitalnie niedzielnie, skurcze trochę mijają, w każdym razie jeszcze nie rodzę, dostaję kroplowki, Mały się rozbrykał trochę, muszę prowadzić kartę ruchów płodu. Pobrali mi znów mocz o krew do badania wiec dziś na pewno nie wyjdę do domu.
Skończyłam pełne 36 tc :-)

Beatka a jak u ciebie ??staranka zakończone czy ekscytacja trwa do końca ??????
Staranka zakończone ,ale seks nadal trwa ,żeby się mąż nie odzwyczaił :p

Jeśli chodzi o metyle to właśnie zamówiłam z iherb b6 metalową bo nigdzie nie ma ile kosztuje cło do tych ktore zamawiaj ?
Kurcze może Cię to drogo ,bardzo drogo kosztować . Jak to nigdzie nie ma?? Jeden wpis i proszę!! Chcesz klapsa? :p

Link do: Swanson b6 metylowy - Suplementy diety - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Liluli cieszę się ,że się pokazałaś. ;)

To ja jestem jednak dziwny przypadek :p Ja kocham dzieci (pewnie Wy też) uwielbiam brać je na ręce, nosić dla mnie nie ważne ile dzieciątek ,ciąż straciłam i tak nie potrafię odpuścić kiedy nadarza się okazja ponoszenia bąbelka. Uważam że...się zarażę , zejdzie jakaś blokada,która gdzieś jest i tego się trzymam. Ciuszki też uwielbiam oglądać i kupować, czasem tylko żałuję ,że to nie dla mnie ,ale i tak mnie to cieszy. Tyle że ja jestem chyba cała jakaś niezrównoważona psychicznie:mad:

Rok temu kiedy straciłam ciąże miesiąc później pojechałam do koleżanki powitać jej Julianka na świecie. No mówię Wam od razu wybudziłam go bo się nie mogłam doczekać :p Mam znajomą ,znajomej ,która jest już na finishu i tą druga ciążę też bym już tak miała. Zaciążyłyśmy w jednym czasie. Patrze na nią i cieszę się ,że jej się udało.Mi też się uda to mój cel.
Złe emocje budzą we mnie źli ludzie ,którzy mnie wkurzają a i o głupich zapomniałabym :p

Doris - wiedziałam ,że jak się suwaczek przesunie to napiszesz. Wyciągaj już malca bo się niecierpliwię. Do Ciebie mam za daleko ,żeby malca pokołysać na rączkach ,ale Nafoczce nie odpuszczę :p

18 dni mam do terminu Cc, długie 18 dni, a Mały niech posiedzi jeszcze tydzień równo bo wtedy juz będzie ciąża donoszona. Potem mogę rodzic :-)
Bea25ta, daleko ale dasz radę i do mnie dojechać ;-)

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z wszystkimi,
Bea25ta potrafisz i rozbawić i pocieszyć - fajna z Ciebie babka;)
Takie posty jak ten Twój ostatni są mi potrzebne !!!!! Dzięki :)

Doris ja w lipcu będę w Twoich stronach!!!!
Trzymj Małego jeszcze chociaż tydzień :)

Miłego dnia dzIewczynki

Ostatnia edycja:
Czułam się najgorszą osobą na świecie, bo mam tak samo [emoji29] znajomi patrzą pewnie na mnie jak na kosmitkę jak nie chcę brać na ręce ich córki, podczas gdy mój Mąż bierze ją i zabawia cały czas, a mnie stają łzy w oczach, bo wyobrażam sobie jakim byłby cudownym tatą...a póki co nie jest w 100% [emoji20] bardzo mnie to boli co się dzieje w moim życiu i nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie rzeczy, mam nadzieję jednak że gdzieś jest sprawiedliwość i każda z nas doczeka swojego Cudu [emoji17]
Przepraszam że tak smęcę, juz zmykam spać [emoji42] [emoji99] dobranoc [emoji8]
Czarna niczym sobie nie zasluzylas na to. Kiedys i my sie doczekamy [emoji8]
Ktos kto nie doswiadczyl straty tego nie zrozumie. Nawet czasami mam wrazenie ze moj T.tez nie do konca rozumie co czuje [emoji15]kilka dni po ostatniej stracie jego siostra przyjechala do nas z miesiecznym synem[emoji35] i wszyscy byli zdziwieni,ze nie chcialam z nimi spedzac czasu i poszlam do sypialni i wolalam siedziec sama [emoji53]
Ale juz z troszke starszymi dziecmi tak nie mam.

Liluli cieszę się ,że się pokazałaś. ;)

To ja jestem jednak dziwny przypadek[emoji14]Ja kocham dzieci (pewnie Wy też) uwielbiam brać je na ręce, nosić dla mnie nie ważne ile dzieciątek ,ciąż straciłam i tak nie potrafię odpuścić kiedy nadarza się okazja ponoszenia bąbelka. Uważam że...się zarażę , zejdzie jakaś blokada,która gdzieś jest i tego się trzymam. Ciuszki też uwielbiam oglądać i kupować, czasem tylko żałuję ,że to nie dla mnie ,ale i tak mnie to cieszy. Tyle że ja jestem chyba cała jakaś niezrównoważona psychicznie:mad:

Rok temu kiedy straciłam ciąże miesiąc później pojechałam do koleżanki powitać jej Julianka na świecie. No mówię Wam od razu wybudziłam go bo się nie mogłam doczekać[emoji14]Mam znajomą ,znajomej ,która jest już na finishu i tą druga ciążę też bym już tak miała. Zaciążyłyśmy w jednym czasie. Patrze na nią i cieszę się ,że jej się udało.Mi też się uda to mój cel.
Złe emocje budzą we mnie źli ludzie ,którzy mnie wkurzają a i o głupich zapomniałabym[emoji14]

Beatka Ty to jestes szalona (pozytywnie) Kobieta [emoji6]
Tak ja kocham dzieci i zawsze tak bylo. Cos sie ze mna stalo po 3 stracie [emoji53]
Rowno ze mna jak bylam w 2 ciazy moja kolezanka (jedyna ktora wszystko wie) spodziewala sie blizniakow. I jej Dziewczynki mnie uwielbiaja i ja tez nie mam problemu zeby z nimi sie bawic. To samo z moim 4letnim siostrzencem.
Ale juz z tymi mniejszymi dzieciaczkami niestety tak [emoji17]

Doris juz tak niewiele czasu dzieli Cie od utulenia Olisia [emoji5] jak ten czas zlecial.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bertha :) wszytko się poukłada zobaczysz. Ja z moim m w kółko się kłócimy (teraz muszę zacząć być miła bo
może w końcu nadejdzie czas staranek;) )

Tęczowa jak dziewczyny mõwią że masz dobre amh to tak jest. Ja mam 1,5 i też jak na mnie jest podobno oki!
!
Hej,
Dzięki :*
dzisiaj emocje juz troche opadły i juz nie uważam ze jest aż tak beznadziejnie. jeszcze mało ze sobą gadamy ale idzie ku lepszemu ;)

Ja mam amh 10 chyba albo 11.. Rozwinę duzo. Ale nie mam pco.

Beata, ty to jesteś pozytywnie zakręcona! Uwielbiam cie :)

Do góry