reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Avita [emoji8]
Rozumiem Twoje emocje. Ja nie mam problemu z kupowaniem ciuszkow czy czegokolwiek dla Maluchow ktore mam w rodzinie,ale jak jestem w odwiedzinach u Dzieciaczkow to jakos nie moge sie przemoc zeby wziasc na rece albo sie z nimi pobawic..
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Czułam się najgorszą osobą na świecie, bo mam tak samo [emoji29] znajomi patrzą pewnie na mnie jak na kosmitkę jak nie chcę brać na ręce ich córki, podczas gdy mój Mąż bierze ją i zabawia cały czas, a mnie stają łzy w oczach, bo wyobrażam sobie jakim byłby cudownym tatą...a póki co nie jest w 100% [emoji20] bardzo mnie to boli co się dzieje w moim życiu i nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie rzeczy, mam nadzieję jednak że gdzieś jest sprawiedliwość i każda z nas doczeka swojego Cudu [emoji17]
Przepraszam że tak smęcę, juz zmykam spać [emoji42] [emoji99] dobranoc [emoji8]
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej, witam się szpitalnie niedzielnie, skurcze trochę mijają, w każdym razie jeszcze nie rodzę, dostaję kroplowki, Mały się rozbrykał trochę, muszę prowadzić kartę ruchów płodu. Pobrali mi znów mocz o krew do badania wiec dziś na pewno nie wyjdę do domu.
Skończyłam pełne 36 tc :-)
Skończyłam pełne 36 tc :-)
Staranka zakończone ,ale seks nadal trwa ,żeby się mąż nie odzwyczaiłBeatka a jak u ciebie ??staranka zakończone czy ekscytacja trwa do końca ??????
Kurcze może Cię to drogo ,bardzo drogo kosztować . Jak to nigdzie nie ma?? Jeden wpis i proszę!! Chcesz klapsa?Jeśli chodzi o metyle to właśnie zamówiłam z iherb b6 metalową bo nigdzie nie ma ile kosztuje cło do tych ktore zamawiaj ?
Link do: Swanson b6 metylowy - Suplementy diety - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Liluli cieszę się ,że się pokazałaś.
To ja jestem jednak dziwny przypadek Ja kocham dzieci (pewnie Wy też) uwielbiam brać je na ręce, nosić dla mnie nie ważne ile dzieciątek ,ciąż straciłam i tak nie potrafię odpuścić kiedy nadarza się okazja ponoszenia bąbelka. Uważam że...się zarażę , zejdzie jakaś blokada,która gdzieś jest i tego się trzymam. Ciuszki też uwielbiam oglądać i kupować, czasem tylko żałuję ,że to nie dla mnie ,ale i tak mnie to cieszy. Tyle że ja jestem chyba cała jakaś niezrównoważona psychicznie
Rok temu kiedy straciłam ciąże miesiąc później pojechałam do koleżanki powitać jej Julianka na świecie. No mówię Wam od razu wybudziłam go bo się nie mogłam doczekać Mam znajomą ,znajomej ,która jest już na finishu i tą druga ciążę też bym już tak miała. Zaciążyłyśmy w jednym czasie. Patrze na nią i cieszę się ,że jej się udało.Mi też się uda to mój cel.
Złe emocje budzą we mnie źli ludzie ,którzy mnie wkurzają a i o głupich zapomniałabym
Doris - wiedziałam ,że jak się suwaczek przesunie to napiszesz. Wyciągaj już malca bo się niecierpliwię. Do Ciebie mam za daleko ,żeby malca pokołysać na rączkach ,ale Nafoczce nie odpuszczę
To ja jestem jednak dziwny przypadek Ja kocham dzieci (pewnie Wy też) uwielbiam brać je na ręce, nosić dla mnie nie ważne ile dzieciątek ,ciąż straciłam i tak nie potrafię odpuścić kiedy nadarza się okazja ponoszenia bąbelka. Uważam że...się zarażę , zejdzie jakaś blokada,która gdzieś jest i tego się trzymam. Ciuszki też uwielbiam oglądać i kupować, czasem tylko żałuję ,że to nie dla mnie ,ale i tak mnie to cieszy. Tyle że ja jestem chyba cała jakaś niezrównoważona psychicznie
Rok temu kiedy straciłam ciąże miesiąc później pojechałam do koleżanki powitać jej Julianka na świecie. No mówię Wam od razu wybudziłam go bo się nie mogłam doczekać Mam znajomą ,znajomej ,która jest już na finishu i tą druga ciążę też bym już tak miała. Zaciążyłyśmy w jednym czasie. Patrze na nią i cieszę się ,że jej się udało.Mi też się uda to mój cel.
Złe emocje budzą we mnie źli ludzie ,którzy mnie wkurzają a i o głupich zapomniałabym
Doris - wiedziałam ,że jak się suwaczek przesunie to napiszesz. Wyciągaj już malca bo się niecierpliwię. Do Ciebie mam za daleko ,żeby malca pokołysać na rączkach ,ale Nafoczce nie odpuszczę
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
18 dni mam do terminu Cc, długie 18 dni, a Mały niech posiedzi jeszcze tydzień równo bo wtedy juz będzie ciąża donoszona. Potem mogę rodzic :-)
Bea25ta, daleko ale dasz radę i do mnie dojechać ;-)
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Bea25ta, daleko ale dasz radę i do mnie dojechać ;-)
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się z wszystkimi,
Bea25ta potrafisz i rozbawić i pocieszyć - fajna z Ciebie babka
Takie posty jak ten Twój ostatni są mi potrzebne !!!!! Dzięki
Doris ja w lipcu będę w Twoich stronach!!!!
Trzymj Małego jeszcze chociaż tydzień
Miłego dnia dzIewczynki
Bea25ta potrafisz i rozbawić i pocieszyć - fajna z Ciebie babka
Takie posty jak ten Twój ostatni są mi potrzebne !!!!! Dzięki
Doris ja w lipcu będę w Twoich stronach!!!!
Trzymj Małego jeszcze chociaż tydzień
Miłego dnia dzIewczynki
Ostatnia edycja:
Czarna niczym sobie nie zasluzylas na to. Kiedys i my sie doczekamy [emoji8]Czułam się najgorszą osobą na świecie, bo mam tak samo [emoji29] znajomi patrzą pewnie na mnie jak na kosmitkę jak nie chcę brać na ręce ich córki, podczas gdy mój Mąż bierze ją i zabawia cały czas, a mnie stają łzy w oczach, bo wyobrażam sobie jakim byłby cudownym tatą...a póki co nie jest w 100% [emoji20] bardzo mnie to boli co się dzieje w moim życiu i nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie rzeczy, mam nadzieję jednak że gdzieś jest sprawiedliwość i każda z nas doczeka swojego Cudu [emoji17]
Przepraszam że tak smęcę, juz zmykam spać [emoji42] [emoji99] dobranoc [emoji8]
Ktos kto nie doswiadczyl straty tego nie zrozumie. Nawet czasami mam wrazenie ze moj T.tez nie do konca rozumie co czuje [emoji15]kilka dni po ostatniej stracie jego siostra przyjechala do nas z miesiecznym synem[emoji35] i wszyscy byli zdziwieni,ze nie chcialam z nimi spedzac czasu i poszlam do sypialni i wolalam siedziec sama [emoji53]
Ale juz z troszke starszymi dziecmi tak nie mam.
Liluli cieszę się ,że się pokazałaś.
To ja jestem jednak dziwny przypadek[emoji14]Ja kocham dzieci (pewnie Wy też) uwielbiam brać je na ręce, nosić dla mnie nie ważne ile dzieciątek ,ciąż straciłam i tak nie potrafię odpuścić kiedy nadarza się okazja ponoszenia bąbelka. Uważam że...się zarażę , zejdzie jakaś blokada,która gdzieś jest i tego się trzymam. Ciuszki też uwielbiam oglądać i kupować, czasem tylko żałuję ,że to nie dla mnie ,ale i tak mnie to cieszy. Tyle że ja jestem chyba cała jakaś niezrównoważona psychicznie
Rok temu kiedy straciłam ciąże miesiąc później pojechałam do koleżanki powitać jej Julianka na świecie. No mówię Wam od razu wybudziłam go bo się nie mogłam doczekać[emoji14]Mam znajomą ,znajomej ,która jest już na finishu i tą druga ciążę też bym już tak miała. Zaciążyłyśmy w jednym czasie. Patrze na nią i cieszę się ,że jej się udało.Mi też się uda to mój cel.
Złe emocje budzą we mnie źli ludzie ,którzy mnie wkurzają a i o głupich zapomniałabym[emoji14]
Beatka Ty to jestes szalona (pozytywnie) Kobieta [emoji6]
Tak ja kocham dzieci i zawsze tak bylo. Cos sie ze mna stalo po 3 stracie [emoji53]
Rowno ze mna jak bylam w 2 ciazy moja kolezanka (jedyna ktora wszystko wie) spodziewala sie blizniakow. I jej Dziewczynki mnie uwielbiaja i ja tez nie mam problemu zeby z nimi sie bawic. To samo z moim 4letnim siostrzencem.
Ale juz z tymi mniejszymi dzieciaczkami niestety tak [emoji17]
Doris juz tak niewiele czasu dzieli Cie od utulenia Olisia [emoji5] jak ten czas zlecial.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
bertha
Fanka BB :)
Hej,Bertha wszytko się poukłada zobaczysz. Ja z moim m w kółko się kłócimy (teraz muszę zacząć być miła bo
może w końcu nadejdzie czas staranek )
Tęczowa jak dziewczyny mõwią że masz dobre amh to tak jest. Ja mam 1,5 i też jak na mnie jest podobno oki!
!
Dzięki :*
dzisiaj emocje juz troche opadły i juz nie uważam ze jest aż tak beznadziejnie. jeszcze mało ze sobą gadamy ale idzie ku lepszemu
Ja mam amh 10 chyba albo 11.. Rozwinę duzo. Ale nie mam pco.
Beata, ty to jesteś pozytywnie zakręcona! Uwielbiam cie
Podziel się: