reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dzięki Aga za link :), zamówię jak dopadnę stabilnego neta. Nie widzę tam b6 metylowego, skąd zamawiałaś? Czy ty przy tych mutacjach masz refundowane clexane?

Ostatnia edycja:
reklama
Susana ma refundacje na clexan ale to przy mutacji V leiden.

Tęczowa nie będę zamawiać bo dopiero skończyłam miesięczną kuracje i zostało mi jeszcze na 2 miesiące. AMH masz prawie 3 ;) to tak jak doktor chciał. Mi też mówił że u mnie na pewno nie immunologia więc szukałam przyczyny w budowie ,zrobiłam porządek teraz się zobaczy. Kwiatuszek szczepiła się u Sachy , w ciąże zaszła i jak do tego czasu jest git.

Susana ma refundacje na clexan ale to przy mutacji V leiden.

Tęczowa nie będę zamawiać bo dopiero skończyłam miesięczną kuracje i zostało mi jeszcze na 2 miesiące. AMH masz prawie 3 ;) to tak jak doktor chciał. Mi też mówił że u mnie na pewno nie immunologia więc szukałam przyczyny w budowie ,zrobiłam porządek teraz się zobaczy. Kwiatuszek szczepiła się u Sachy , w ciąże zaszła i jak do tego czasu jest git.

to ja nie mam v leidena, ale jednak chciałabym w ciąży brać clexane . Może pojadę, ale pewnie Sacha będzie chciał mnie szczepić, żeby dobić do tych 40%

Susana co słychać? Lumia,Liluli, Tęczowa, Bertha, Martha Pozdrawiam Was odezwijcie się. Na jakim etapie jesteście? Bo moja moc modlitwy musi na kogoś wpłynąć o siebie się nie modlę bo i tak dobro powraca :D

Beatka jestem [emoji8]
Caly czas czytam ale jakos nie mam weny do pisania i dol straszny .. Na 9.06 mialam termin ostatniej ciazy i jakos mi tak smutno ostatnio[emoji53]
A teraz czekam za 4 dni @ a ja nie czuje nic a nic. Test boje sie zrobic. Boje sie co bedzie jesli sie nie udalo a jeszcze bardziej jesli sie udalo [emoji15]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka jestem [emoji8]
Caly czas czytam ale jakos nie mam weny do pisania i dol straszny .. Na 9.06 mialam termin ostatniej ciazy i jakos mi tak smutno ostatnio[emoji53]
A teraz czekam za 4 dni @ a ja nie czuje nic a nic. Test boje sie zrobic. Boje sie co bedzie jesli sie nie udalo a jeszcze bardziej jesli sie udalo [emoji15]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, żeby jednak się udało:happy2:, bilans jest ujemny. Ostatnio udało się Burczusiowi i Kwiatuszkowi...w moim śnie u Sylwii na wrzesień było więcej ciężaróweczek;-) ;)

Hejka
U Doriska spoko
Skurcze ma ale nie porodowe z tego co wiem .Ma wyjść jutro albo w poniedziałek . .

Tęczowa
Na mutację mthfr clexan nie przysługuje.Ja wcześniej kombinowałam .Trochę na 100% a trochę mi gin w poradni na nfz przepisywał na ryczałt .
Trochę te nasze ciąże kosztują ....
Aż trudno pomyśleć że kobiety zachodzą i biorą tylko kwas foliowy ....
Nie to co my lekomanki hehe ...
Fajnie że masz już tyle badań i cel zbliża się wielkimi krokami .
Amh masz duże nie ma co marudzić .
Niektóre dziewczyny mają amh ok 1 .0

Beatka a jak u ciebie ??staranka zakończone czy ekscytacja trwa do końca ??????

Teczowa ja mialam amh w czerwcu zeszlego roku 0,755 albo 0,855 juz nie pamietam. W ciaze szybko zachodzilam jak mialam drozny jajowod, ale szybko je stracilam przez nk i brak odpowiednich lekow. Amh o niczym nie przesadza, a Ty masz je duze;)

Trzymam kciuki, żeby jednak się udało:happy2:, bilans jest ujemny. Ostatnio udało się Burczusiowi i Kwiatuszkowi...w moim śnie u Sylwii na wrzesień było więcej ciężaróweczek;-) ;)
Asia
Ma rację na wrzesień spęd ciężarówek ma być duuuużżżyyyy......
Więc dziewczyny bierzcie się do roboty i z łóżka nie wychodżcie !!!

reklama
to ja nie mam v leidena, ale jednak chciałabym w ciąży brać clexane . Może pojadę, ale pewnie Sacha będzie chciał mnie szczepić, żeby dobić do tych 40%

Kochane ja też mam mthfr heterozygote w 2 alergenach i mam zaświadczenie od genetyka ze clexane mam mieć na ryczałt warto za tym pochodzić bo płacę za leki 12 zł.
Jeśli chodzi o metyle to właśnie zamówiłam z iherb b6 metalową bo nigdzie nie ma ile kosztuje cło do tych ktore zamawiaj ? Kwas foliowy i b12 kupuje z alegro w Polsce z swansona
Beata25ta no mogłam zrobić ten allo terax juz za późno czeka sie na wynik 4 tygodnie a robia tylko we środę więc juz mie zdążę. Ale cholera jak pojadę do Maliny to powiem ze chcę to badanie bo chcę miec porównanie w końcu jak płacę taką kase to mam prawo też coś wymagac :-)

Do góry