reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dzięki Aga za link :), zamówię jak dopadnę stabilnego neta. Nie widzę tam b6 metylowego, skąd zamawiałaś? Czy ty przy tych mutacjach masz refundowane clexane?

Ostatnia edycja:
reklama
Susana ma refundacje na clexan ale to przy mutacji V leiden.

Tęczowa nie będę zamawiać bo dopiero skończyłam miesięczną kuracje i zostało mi jeszcze na 2 miesiące. AMH masz prawie 3 ;) to tak jak doktor chciał. Mi też mówił że u mnie na pewno nie immunologia więc szukałam przyczyny w budowie ,zrobiłam porządek teraz się zobaczy. Kwiatuszek szczepiła się u Sachy , w ciąże zaszła i jak do tego czasu jest git.

Susana ma refundacje na clexan ale to przy mutacji V leiden.

Tęczowa nie będę zamawiać bo dopiero skończyłam miesięczną kuracje i zostało mi jeszcze na 2 miesiące. AMH masz prawie 3 ;) to tak jak doktor chciał. Mi też mówił że u mnie na pewno nie immunologia więc szukałam przyczyny w budowie ,zrobiłam porządek teraz się zobaczy. Kwiatuszek szczepiła się u Sachy , w ciąże zaszła i jak do tego czasu jest git.

to ja nie mam v leidena, ale jednak chciałabym w ciąży brać clexane . Może pojadę, ale pewnie Sacha będzie chciał mnie szczepić, żeby dobić do tych 40%

Susana co słychać? Lumia,Liluli, Tęczowa, Bertha, Martha Pozdrawiam Was odezwijcie się. Na jakim etapie jesteście? Bo moja moc modlitwy musi na kogoś wpłynąć o siebie się nie modlę bo i tak dobro powraca :D

Beatka jestem [emoji8]
Caly czas czytam ale jakos nie mam weny do pisania i dol straszny .. Na 9.06 mialam termin ostatniej ciazy i jakos mi tak smutno ostatnio[emoji53]
A teraz czekam za 4 dni @ a ja nie czuje nic a nic. Test boje sie zrobic. Boje sie co bedzie jesli sie nie udalo a jeszcze bardziej jesli sie udalo [emoji15]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka jestem [emoji8]
Caly czas czytam ale jakos nie mam weny do pisania i dol straszny .. Na 9.06 mialam termin ostatniej ciazy i jakos mi tak smutno ostatnio[emoji53]
A teraz czekam za 4 dni @ a ja nie czuje nic a nic. Test boje sie zrobic. Boje sie co bedzie jesli sie nie udalo a jeszcze bardziej jesli sie udalo [emoji15]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, żeby jednak się udało:happy2:, bilans jest ujemny. Ostatnio udało się Burczusiowi i Kwiatuszkowi...w moim śnie u Sylwii na wrzesień było więcej ciężaróweczek;-) ;)

Hejka
U Doriska spoko
Skurcze ma ale nie porodowe z tego co wiem .Ma wyjść jutro albo w poniedziałek . .

Tęczowa
Na mutację mthfr clexan nie przysługuje.Ja wcześniej kombinowałam .Trochę na 100% a trochę mi gin w poradni na nfz przepisywał na ryczałt .
Trochę te nasze ciąże kosztują ....
Aż trudno pomyśleć że kobiety zachodzą i biorą tylko kwas foliowy ....
Nie to co my lekomanki hehe ...
Fajnie że masz już tyle badań i cel zbliża się wielkimi krokami .
Amh masz duże nie ma co marudzić .
Niektóre dziewczyny mają amh ok 1 .0

Beatka a jak u ciebie ??staranka zakończone czy ekscytacja trwa do końca ??????

Teczowa ja mialam amh w czerwcu zeszlego roku 0,755 albo 0,855 juz nie pamietam. W ciaze szybko zachodzilam jak mialam drozny jajowod, ale szybko je stracilam przez nk i brak odpowiednich lekow. Amh o niczym nie przesadza, a Ty masz je duze;)

Trzymam kciuki, żeby jednak się udało:happy2:, bilans jest ujemny. Ostatnio udało się Burczusiowi i Kwiatuszkowi...w moim śnie u Sylwii na wrzesień było więcej ciężaróweczek;-) ;)
Asia
Ma rację na wrzesień spęd ciężarówek ma być duuuużżżyyyy......
Więc dziewczyny bierzcie się do roboty i z łóżka nie wychodżcie !!!

reklama
to ja nie mam v leidena, ale jednak chciałabym w ciąży brać clexane . Może pojadę, ale pewnie Sacha będzie chciał mnie szczepić, żeby dobić do tych 40%

Kochane ja też mam mthfr heterozygote w 2 alergenach i mam zaświadczenie od genetyka ze clexane mam mieć na ryczałt warto za tym pochodzić bo płacę za leki 12 zł.
Jeśli chodzi o metyle to właśnie zamówiłam z iherb b6 metalową bo nigdzie nie ma ile kosztuje cło do tych ktore zamawiaj ? Kwas foliowy i b12 kupuje z alegro w Polsce z swansona
Beata25ta no mogłam zrobić ten allo terax juz za późno czeka sie na wynik 4 tygodnie a robia tylko we środę więc juz mie zdążę. Ale cholera jak pojadę do Maliny to powiem ze chcę to badanie bo chcę miec porównanie w końcu jak płacę taką kase to mam prawo też coś wymagac :-)

Do góry