reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczynki, niestety leci nadal świeża krew. Dziś 19 dzień cyklu, wyć mi się chce [emoji24] Małż odeśpi wesele i podjedziemy na IP, strasznie boję się co to może być :(

reklama
Hej dziewczynki, niestety leci nadal świeża krew. Dziś 19 dzień cyklu, wyć mi się chce [emoji24] Małż odeśpi wesele i podjedziemy na IP, strasznie boję się co to może być :(
Czarna
To może jakieś krwawienie ciążowe jak większość ma .Możesz być w ciąży ??
Sama nie wiem .Nie chcę ci nic sugerować ....

Ostatnia edycja:
Czarna
To może jakieś krwawienie ciążowe jak większość ma .Możesz być w ciąży ??
Sama nie wiem .Nie chcę ci nic sugerować ....
Nie Kochana. Raczej podejrzewam jakiegoś krwiaka :( w środę była owu, a tej krwi jest wiecej niż podczas miesiączki i leci normalna krew bez skrzepów. Nawet po nocy jest czerwona, świeża

Czarna_mala, moze po owu zrobilas sie torbiel i pekla??? Boli Cie brzuszek?? Podjedz, zrobia usg i sie wyjasni. Lepiej dmuvhac na zimne.

Czarna
Wsiadajbw taxi i na ip jedż .
Nie czekaj na swojego .
Niech się facet wyśpi po weselu a nie będzie wsiadać w samochód po takiej imprezie .
Wszystko się wyjaśni po usg .

Wstałam, umyłam się, pochodziłam chwilę i jakby się uspokoiło. Przestało wogóle lecieć. Ale i tak podjadę sprawdzić co to było. Prawdę mówiąc teraz to już zgłupiałam.
Brzuch mnie nie boli, może wczoraj chwilę kręgosłup bolał. No nic sprawdzę to :)

Susanka, jak tam? Potrzebny mi u Ciebie suwaczek, bo sie gubie.
Arda
Wcale go nie umiem zapisać na tej stronie .
Nimota jestem .
Starszego syna nie poproszę bo nic nie wie o fasolce .
Tak dla twojej wiadomości i innych też oczywiście to dzisiaj jest 10 t 3 d ciąży .
We wtorek ide na usg 7,20 rano .
To usg to mi wystarcza góra na 3 dni żeby być spokojną .Po tym czasie znowu niepokój .Ale tak to już z nami jest .Nie ja pierwsza nie ostatnia która ma schizy.

Susana, pieknie, kroczek po kroczku i masz za soba pierwszy trymestr. Bedzie dobrze :) nic dziwnego, ze swirujesz, ale twarda musisz byc :)

reklama
Susana, pieknie, kroczek po kroczku i masz za soba pierwszy trymestr. Bedzie dobrze :) nic dziwnego, ze swirujesz, ale twarda musisz byc :)[/QUO

Arda
Staram się być twarda jak nie wiem co .Nie będę wam tu miałczeć i marudzić chociaż strasznie się boję .Wiadomo .
Starsza koleżanka musi dawać przykład hehe
.Wolę was pocieszać .
Nie myślę tak o sobie jak z wami gadam .
Teraz np myślę o twojwj poniedziałkowej becie żeby ci dużo urosła ...

Do góry